Seurauutisia #14: Pikkusudet-koriskoulut jatkuvat jälleen ensi kaudella

14.6.2019 10:55 Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyö jatkuu ensi kaudella. Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan ja järjestämään Pikkusudet-koriskouluja.

Kaikki Pikkusudet-koriskoululaiset saavat oman pallot.

Pikkusudet-toiminta on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyötä. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet-koriskoulut, Pikkusudet-riehat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joissa liikunnan riemusta on iloinnut jo yli 75 500 lasta.

Kaudella 2018-2019 Pikkusudet-koriskouluja järjesti 66 seuraa ympäri Suomen. Yli 3400 lasta pääsi liikkumaan säännöllisesti ohjatussa, turvallisessa ja lähellä kotia sijainneessa toimintaympäristössä.

Ilmoittautuminen ensi kaudelle on käynnissä

Pikkusudet-koriskoulutoiminta jatkuu myös ensi kaudella ja Suomen Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan. Seurat koordinoivat Pikkusudet-pelaajien lisenssien ostoa. Lisenssiin kuuluvat Pikkusudet-pallo sekä -kausituote lähetetään keskitetysti seuroille, kun he ilmoittautuvat mukaan Pikkusudet-toimintaan.

Ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020 on nyt käynnissä ja Pikkusudet-palloja voi laittaa jo tilaukseen!

Pikkusudet-kausituote vaihtuu jälleen kaudelle 2019-2020. Kaikki koriskoululaiset saavat tulevalla kaudella oman heijastavan Pikkusudet- jumppapussin. Tuttuun tapaan jokainen Pikkusudet-lisenssipelaaja saa lisäksi oman Pikkusudet-pallon.

Jos seurassa järjestetään jo koriskoulu- tai koriskerhotoimintaa, voidaan se yhdistää ensi kaudeksi mukaan Pikkusudet-toimintaan. Suomen Koripalloliitto kannustaa kaikki koripallokoulut, koriskerhot ja muut pienten ryhmät osaksi suurta Pikkusudet-laumaan. Innostetaan yhdessä lapset liikkeelle turvallisessa ympäristössä.

Pikkusudet-koriskoululaiset näkyvät ensi kaudella kauas. Jumppapussissa on heijastavat tekstit. (Kuva: Veera Sääski / Koripalloliitto)

Koriskoulujen lisäksi seurat voivat järjestää Pikkusudet-riehoja

Koriskoulujen lisäksi Pikkusudet-koriskoulutoiminnassa mukana olevat seurat voivat kauden aikana järjestää Pikkusudet-riehoja, jotka voivat olla turnausriehoja Pikkusudet-koriskoululaisille tai kaikille avoimia koululaisriehoja. Pikkusudet-riehojen konsepti sovitetaan jokaiseen tapahtumaan sopivaksi niin, että kaikki pääsevät nauttimaan liikunnan ilosta. Jokaiselle riehaan osallistuvalle jaetaan Pikkusudet-mitali.

Suomen Koripalloliitto tukee Pikkusudet-riehojen järjestämistä osallistumalla sali- ja pelinohjaajakuluihin enimmillään 450 eurolla / rieha. Pelinohjaaja kulu on 10 euroa / peli. Lisäksi Koripalloliiton kautta saa tilattua Pikkusudet-mitalit kaikille riehan osallistujille.  

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 

Susanna Strömberg 
susanna@basket.fi 
040-4154232
 
20.1.2023 14:30 Susijengi

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu - yhteistyön aikana on liikutettu jo yli 120 000 lasta

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä ovat solmineet jatkosopimuksen vuonna 2015 alkaneelle yhteistyölle. Uusi sopimus kestää vuoteen 2025 saakka. Pirkka Street Basket -kiertueiden, Pirkka Pikkusudet koris-koulujen ja -riehojen ja maajoukkuenäkyvyyden lisäksi Susijengi ja Pirkka lähtevät mukaan myös K-Marketin kiusaamisvapaa vyöhyke -kampanjaan.

20.9.2022 20:33 Seurauutinen

Seurauutisia #73: Pikkusudet-rieha liikutti 350 lasta Tikkurilan Urheilutalolla

Tikkurila-Seuran jo perinteiseksi muodostunut lähialueen alakoululaisille tarkoitettu Pirkka Pikkusudet-rieha oli jälleen menestys, kun viskarit, eskarit ja ekaluokkaiset opettelivat koriksen saloja.

30.8.2022 14:13 Seurauutinen

Seurauutisia #71: Uusi kausi käynnistyy jälleen Pikkusudet-koriskoulujen ja -riehojen osalta

Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyö jatkuu myös kaudella 2022–23. Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan ja järjestämään Pikkusudet-koriskouluja, etenkin nyt kun korisbuumi on parhaimmillaan.

11.3.2022 08:16 Pikkusudet

Seurauutisia #66: Pohjoisen Pikkusudet-korisriehat koukuttavat korikseen

Kempele Wilduckz on nostanut itsensä vahvasti pohjoiselle koriskartalle. Seuran järjestämä Pirkka Pikkusudet-korisrieha liikutti lauantaina 26.2. Linnakankaan koululla lähes sataa mikro- ja supermikrojunioria Kempeleestä, Oulusta, Taivalkoskelta ja Rovaniemeltä.

10.8.2021 12:00 Seurauutinen

Seurauutisia #56: Uusi kausi käynnistyy taas Pikkusudet-koriskoulujen ja -riehojen osalta

Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyö jatkuu taas kaudella 2021–22. Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan ja järjestämään Pikkusudet-koriskouluja.

15.10.2019 11:00 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket saa jatkoa - järjestäjien haku vuoden 2020 kevään ja syksyn kiertueille käynnissä 13.11. asti

Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyö jatkuu vahvana myös ensi vuonna, kun Pirkka Street Basket -kiertue kiertää jälleen ympäri Suomen keväällä ja syksyllä. Hae mukaan järjestämään vuoden hauskinta koulupäivää kevään tai syksyn kiertueelle!

7.10.2019 09:28 Pikkusudet

Seurauutisia #26: Uusi kausi on käynnistynyt myös Pikkusudet-koriskoulujen ja -riehojen osalta

Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyö jatkuu eloisana. Syksyllä seuroissa on startannut jälleen uusia Pikkusudet-koriskouluja ja kauden aikana järjestetään lukuisia riehoja ympäri Suomen. Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan.

16.9.2019 13:36 Pirkka Street Basket

Syksyn Pirkka Street Basket -kiertueella liikkui yhteensä 4250 koululaista

Syksyn 2019 Pirkka Street Basket -kiertue kiersi elo-syyskuun vaihteessa ympäri Suomen ja vuoden hauskinta koulupäivää vietettiin kaikkiaan 14 pelipaikalla. Yhteensä mukana tapahtumissa liikkumassa oli 4250 koululaista.

13.9.2019 13:12 Pirkka Street Basket

Syksyn Pirkka Street Basket -kiertueen päätöstapahtuma järjestettiin Lahdessa

Pirkka Street Basket 2019 on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten liikunnallisuutta. Syksyn 2019 kiertueella järjestetään 14 katukoristapahtumaa yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

12.9.2019 14:56 Pirkka Street Basket

Katukorista ja tanssimuuveja – Pirkka Street Basket Äänekoskella

Pirkka Street Basket 2019 on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten liikunnallisuutta. Syksyn 2019 kiertueella järjestetään 14 katukoristapahtumaa yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

Näytä lisää vastaavia