Seurauutisia #3: Jaa parhaat korishetket ja yhdessä saavutetut onnistumiset

15.2.2018 Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Jaa seurasi onnistumiset koko korisperheelle ja kerro, miksi teillä on hyvä meno!

Tavoitteena on luoda koko maahan yhteinen toimintamalli ottamalla käyttöön #Hi5 -ilmaus.

Muistutamme itse kussakin korisperheen roolissa ”pelaavia” toimimaan #Hi5-hengessä: ottamaan toiset huomioon, kannustamaan ja riemuitsemaan onnistumisista yhdessä. Kuvat: Ville Vuorinen & Sari Katainen

#Hi5 – Kunnioita kaveria. Kunnioita itseäsi. Kunnioita peliä.

Arvopohjaisen #Hi5-hankkeen tarkoituksena on parantaa ottelutapahtumien tunnelmaa ja nostaa kaikkien lajin parissa toimivien henkilöiden kunnioitusta toisiaan kohtaan.

Jaa seurasi onnistumiset koko korisperheelle ja kerro, miksi teillä on hyvä meno!

Muistutamme itse kussakin korisperheen roolissa ”pelaavia” toimimaan #Hi5-hengessä: ottamaan toiset huomioon, kannustamaan ja riemuitsemaan onnistumisista yhdessä.

Tavoitteena on luoda koko maahan yhteinen toimintamalli ottamalla käyttöön #Hi5 -ilmaus, jonka avulla seurat ja niiden jäsenet voivat jakaa kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa.

Aihetunnisteen avulla kaikki koripalloperheen jäsenet voivat jakaa tapahtumia tai tempauksia, jotka edesauttavat, opettavat, innostavat, kannustavat, luovat tai kehittävät hyvän hengen ilmapiiriä ottelutapahtumissa – kentällä tai sen ulkopuolella.

Koripalloliitto haastaa kaikkia seuratoimijoita käyttämään #Hi5-ilmausta huomatessaan ottelutapahtumien yhteydessä positiivista yhdessä tekemisen meininkiä! 

Syksyn ja talven parhaita #Hi5-hetkiä tarjoilivat:

Salon Vilppaan naiset

JäNMKY:n C-tytöt

Harri Vallila

Lue myös:

Henkilöt

 

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

1.7.2015 Pohjoinen alue

Koripallolisenssit pelikaudelle 2015-2016

Koripallokausi 2015-2016 käynnistyy 1.7.2015 ja samalla tulevat myyntiin uuden kauden koripallolisenssit. Seuraavassa pikaohjeet lisenssin lunastamiseen.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

13.9.2010 Pohjoinen alue

Koripallon uudet pelisäännöt, pelikentän muutokset ja niiden voimassaolo

Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) tekemät sääntömuutokset astuivat voimaan Suomessa kaikilla sarjatasoilla 1.7.2010. Kauden kynnyksellä ja otteluiden käynnistyessä on aika kerrata muutokset. Tähän artikkeliin on koottu tuhti paketti, johon koottu niin koosteet kuin yksityiskohtaisemmatkin tiedot.

Eteläinen alue nimeää erotuomarit kaikkiin sarjoihinsa kaudesta 2009–10 lähtien

Koripalloliiton Eteläinen alue kehittää sarjatoimintaansa merkittävällä tavalla. Kaudesta 2009–10 alkaen Koripalloliiton Eteläisen alueen kaikkien sarjojen otteluihin nimetään erotuomarit.

29.11.2008 Pohjoinen alue

Koripalloliitto tavoittelee kolmen prosentin lisenssikasvua

Suomen Koripalloliiton valtuusto kokoontui lauantaina Lahdessa. Kokouksessaan valtuusto mm. hyväksyi vuoden 2009 talousarvion ja vuosisuunnitelman. Liiton yhtenä tavoitteena on kolmen prosentin kasvu lisenssipelaajien määrään.

19.5.2008 Pohjoinen alue

Koripallosääntöihin tarkennuksia 2008, suurremontti 2012

Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) hallitus on hyväksynyt historiallisia muutoksia pelisääntöihin. Syksyllä 2008 sääntöihin tulee lähinnä tulkintatarkennuksia, mutta vuonna 2012 voimaan astuu muutoksia, jotka muuttavat pelikenttää oleellisesti. FIBA on päättänyt mm. siirtää kolmen pisteen viivaa puolella metrillä taaksepäin.

1.9.2004 Pohjoinen alue

Pelisääntöihin pieniä muutoksia – uudet sääntökirjat myynnissä

Koripallon pelisääntöihin tehtiin kansainvälisen koripalloliiton toimesta pieniä muutoksia ja tarkennuksia kaudelle 2004-05. Uusi Koripallon viralliset pelisäännöt –kirja on käännetty suomeksi ja myynnissä entistä yksinkertaisemmassa muodossa. Saatavana on myös Suomen Koripalloliiton Säännöt ja määräykset 2004-05 –kirjanen.

10.12.2003 Pohjoinen alue

Naisille pienempi pallo 1.7.2004 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto on päättänyt ottaa nais- ja tyttökoripalloilussa käyttöön nykyistä pienemmän pallon. Kansainvälisillä kentillä käyttöönotto tapahtuu 1.10.2004. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomessa pelattavissa naisten sekä A- ja B-tyttöjen sarjoissa pallo nro 6 otetaan käyttöön 1.7.2004 alkaen.

Näytä lisää vastaavia