Seurauutisia #56: Uusi kausi käynnistyy taas Pikkusudet-koriskoulujen ja -riehojen osalta

10.8.2021 12:00 Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyö jatkuu taas kaudella 2021–22. Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan ja järjestämään Pikkusudet-koriskouluja.

Pikkusudet-toiminta on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyötä. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat Pikkusudet-koriskoulut, Pikkusudet-riehat sekä Pirkka Street Basket -kiertue.

Kaikkiaan Pikkusudet-koriskouluja on järjestänyt jo 120 seuraa ympäri Suomen, ja yli 17 500 lasta on päässyt liikkumaan säännöllisesti ohjatussa, turvallisessa ja lähellä kotia sijainneessa toimintaympäristössä.

Ilmoittautuminen on käynnissä 

Pikkusudet-koriskoulutoiminta jatkuu myös alkavalla kaudella ja Suomen Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan. Seurat koordinoivat Pikkusudet-pelaajien lisenssien ostoa. Lisenssiin kuuluvat Pikkusudet-pallo sekä -kausituote lähetetään keskitetysti seuroille, kun he ilmoittautuvat mukaan Pikkusudet-toimintaan.

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on nyt käynnissä ja Pikkusudet-palloja ja kausituotteita voi laittaa jo tilaukseen!
Laita viestiä susanna@basket.fi 

UUSI KAUSITUOTE! Pikkusudet-kausituote on tällä kaudella upea Pikkusudet-juomapullo. Kaikki koriskoululaiset saavat oman Pikkusudet-juomapullon, ja tuttuun tapaan jokainen Pikkusudet-lisenssipelaaja saa lisäksi oman Pikkusudet-pallon.

UUSI PALLOKOKO! Uutena on myös vaihtoehtoinen pallokoko, eli perinteisen minipallon (koko 5) vaihtoehtona on saatavilla nyt alle kouluikäisille suositeltu 4-koon pallo. 

Jos seurassa järjestetään jo koriskoulu- tai koriskerhotoimintaa, voidaan se helposti yhdistää mukaan Pikkusudet-toimintaan. Suomen Koripalloliitto kannustaa kaikki koripallokoulut, koriskerhot ja muut pienten ryhmät osaksi suurta Pikkusudet-laumaa. Innostetaan yhdessä lapset liikkeelle turvallisessa ympäristössä.

Pikkusudet-koriskoulujen lisäksi seurat voivat järjestää Pikkusudet-riehoja 

Koriskoulujen lisäksi Pikkusudet-koriskoulutoiminnassa mukana olevat seurat voivat kauden aikana järjestää Pikkusudet-riehoja, jotka voivat olla turnausriehoja Pikkusudet-koriskoululaisille tai kaikille avoimia koululaisriehoja. Pikkusudet-riehojen konsepti sovitetaan jokaiseen tapahtumaan sopivaksi niin, että kaikki pääsevät nauttimaan liikunnan ilosta. Jokaiselle riehaan osallistuvalle jaetaan Pikkusudet-mitali.

Suomen Koripalloliitto tukee Pikkusudet-riehojen järjestämistä osallistumalla sali- ja pelinohjaajakuluihin enimmillään 450 eurolla / rieha. Pelinohjaaja kulu on 10 euroa / peli. Lisäksi Koripalloliiton kautta saa tilattua Pikkusudet-mitalit kaikille riehan osallistujille.  

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 

Susanna Strömberg 
susanna@basket.fi 
040-4154232

 
20.9.2022 20:33 Seurauutinen

Seurauutisia #73: Pikkusudet-rieha liikutti 350 lasta Tikkurilan Urheilutalolla

Tikkurila-Seuran jo perinteiseksi muodostunut lähialueen alakoululaisille tarkoitettu Pirkka Pikkusudet-rieha oli jälleen menestys, kun viskarit, eskarit ja ekaluokkaiset opettelivat koriksen saloja.

30.8.2022 14:13 Seurauutinen

Seurauutisia #71: Uusi kausi käynnistyy jälleen Pikkusudet-koriskoulujen ja -riehojen osalta

Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyö jatkuu myös kaudella 2022–23. Koripalloliitto kannustaa kaikki seurat mukaan Pikkusudet-laumaan ja järjestämään Pikkusudet-koriskouluja, etenkin nyt kun korisbuumi on parhaimmillaan.

11.3.2022 08:16 Pikkusudet

Seurauutisia #66: Pohjoisen Pikkusudet-korisriehat koukuttavat korikseen

Kempele Wilduckz on nostanut itsensä vahvasti pohjoiselle koriskartalle. Seuran järjestämä Pirkka Pikkusudet-korisrieha liikutti lauantaina 26.2. Linnakankaan koululla lähes sataa mikro- ja supermikrojunioria Kempeleestä, Oulusta, Taivalkoskelta ja Rovaniemeltä.

17.9.2018 14:58 Koripalloliitto tiedottaa

Seurauutisia #19: Pikkusudet-tapahtumissa liikutettu yli 55000 lasta – kiitos seurat

Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan välisen Pikkusudet-yhteistyön merkeissä on tarjottu liikunnan riemua jo yli 55 000 lapselle. Tapahtumien järjestämisessä paikallisilla seuroilla on ollut erittäin suuri rooli – kiitos kaikille!

27.6.2018 08:39 Pääjuttu

Seurauutisia #15: Pikkusudet-koriskoulut ja riehat jatkuvat syksyllä – koriskoululaisille luvassa uusi kausituote

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa basket.fi:n kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja esimerkkejä hyviksi havaituista toimintamalleista.

22.11.2023 09:45 Seurauutinen

Seurauutisia #83: Et ole yksin -palvelu järjestää infotilaisuuden katusovittelusta nuorten konfliktien ratkaisumallina

Et ole yksin ja Aseman Lasten järjestämä tilaisuus on tarkoitettu lajiliittojen, urheiluseurojen ja muiden urheiluorganisaatioiden toimijoille sovittelusta keinona nuorten konfliktien ratkaisussa. Tilaisuus järjestetään Teamsissa 13.12. klo 10:30-12:00.

3.11.2023 08:15 Seurauutinen

Seurauutisia #82: Seuratoiminnan kehittämistuen haku on avattu

Seuratoiminnan kehittämistuki on opetus- ja kulttuuriministeriön tarjoama avustus lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Vuoden 2024 haku on käynnissä 1.-30.11.2023. Seuratukea haetaan Suomisport-palvelun kautta.

21.9.2023 10:17 Seurauutinen

Seurauutisia #81: Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 26.9

Jälleen on aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet. Tiistaina 26.9. juhlistetaan syksyn kohokohdaksi noussutta seurapaitapäivää.

2.5.2023 11:53 Seurauutinen

Seurauutisia #80: Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen keskiviikkona 10.5. Unelmien liikuntapäivä on seuroille loistava tilaisuus avata ovensa, esitellä toimintaansa ja kutsua mukaan kaiken ikäisiä liikkujia.

16.3.2023 12:54 Seurauutinen

Seurauutisia #78: Koripalloliitto mukana lahjoittamassa liikuntavälineitä Ukrainaan

Koripalloliitto oli yksi lajiliitoista, jotka olivat mukana lähettämässä sodan keskellä eläville ukrainalaisille harrastusvälineitä.

Näytä lisää vastaavia