Severi Kaukiainen väläytteli voitto-ottelussa

15.1.2024 11:15 Severi Kaukiainen alkaa päästä sinuiksi uuden seuransa Kalev/Cramon kanssa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän. Alexander Madsen teki tarkkaa työtä Andorrassa ja Mubashar Ali mellasti jälleen Qatarissa.

Severi Kaukiainen vauhditti Kalev/Cramon voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viron ja Latvian yhteisliigassa Kalev/Cramo otti viikon toisen voittonsa latvialaisen Ogren kellistyessä vieraskentällä 78-67 (38-34). Severi Kaukiainen loisti joukkueensa parhaana pistemiehenä heittäessään 13 pistettä ja tilastot täyttyivät kahdesta levypallosta, neljästä syötöstä ja kahdesta riistosta. Kalev/Cramo pitää sarjan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Alexander Madsen käytti omat heittopaikkansa hyväkseen heittämällä täydellisellä heittopelillä kuusi pistettä Andorran ottaessa Bilbaon kustannuksella tärkeän 87-78 (40-44)-voiton. Hän täytteli tilastojaan myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja torjunnalla. Andorra on 13.
Ottelutilastot

Elias Valtonen kirjautti levypallon ja torjunnan, kun Manresa joutui tunnustamaan Baskonian paremmakseen 82-90 (36-37). Manresa putosi sarjassa nyt yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

LEB Orossa Jacob Grandisonin Menorca otti tärkeän voiton kukistaessaan Fuenlabradan vieraskentällä 81-75 (43-39). Grandison auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla. Voitolla Menorca nousi kuiville vesille sarjassa.
Ottelutilastot

Ranskan liigan odotetussa kärkiottelussa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball taipui Monacolle 85-92 (41-54). Mikael Jantunen auttoi pariisilaisten asemaa kahdella pisteellä, neljällä levypallolla ja kolmella syötöllä. Tappion myötä Paris putosi sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Le Portel jäi Bourg-en-Bressen vieraana vaille mahdollisuuksia hävitessään 74-106 (40-48). Edon Maxhuni oli sarjakakkosen tiukoissa pihdeissä, kun hänelle kirjattiin neljä pistettä ja kaksi syöttöä. Le Portel on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg koki Nanterren vieraana 68-76 (33-43)-tappion. Strasbourg on sarjassa 13.
Ottelutilastot

ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond koki harmittavan 75-78 (46-39)-tappion Vichylle. Seppälä auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Saint-Chamond pitää sarjassa seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa Max Besselinkin Mons-Hainaut kärsi kotonaan 76-85 (35-41)-tappion suurseura Oostendelle. Besselink heitti kaksi pistettä ja otti yhden levypallon. Mons-Hainaut on kahdeksantena sarjataulukossa.
Ottelutilastot

Mubashar Ali laittoi Qatarissa taas hurjat tilastot taululle, kun hän siivitti Al Khorin kauden kolmanteen voittoon Qatar Clubin kaatuessa Alin 26 pisteen ja 24 levypallon tupla-tuplalla 81-72 (35-35). Ali täytteli tilastojaan myös neljällä syötöllä, yhdellä riistolla ja yhdellä torjunnalla.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Crailsheim sai kylmää kyytiä Saksan Bundesliigassa, kun se hävisi Ludwigsburgin vieraana 59-106 (22-55). Crailsheim on edelleen putoajan paikalla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin luotsaama Tigers Tübingen puolestaan hävisi Mitteldeutscherin vieraana 78-114 (36-54). Tigers pitää hallussaan 15 sijaa.
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervola hätyytteli jälleen tupla-tuplaa 13 pisteen, yhdeksän syötön, neljän levypallon ja kolmen riiston tilastoilla, mutta Ehingen Urspring hävisi Hessing Leitershofenille 70-79 (33-29). Ehingen on etelälohkossa 12.
Ottelutilastot

Miikka Sopasen päävalmentajadebyytti BBG Herfordin peräsimessä sujui voitokkaasti, kun TKS 49ers kaatui selvästi 94-70 (45-32). Voitolla Herford nousi pohjoislohkossa kuiville vesille.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Swans Gmunden otti kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun Kapfenberg Bulls kaatui selvin numeroin 110-72 (42-35). Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen joukkue porhaltaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Näytä lisää vastaavia