Sofia Pelander palasi kentille tehokkaasti

3.12.2018 09:37 Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa. Saksan Bundesliigassa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan viikolla kahta voittoa.

Sofia Pelander on toipunut jälleen pelikuntoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelander urakoi 31 minuutissa 15 pistettä, viisi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa, mutta Norrköping joutui taipumaan Wetterbygdenin vieraana 60-67 (35-38). Norrköping aloitti kautensa kolmella voitolla, mutta sen jälkeen Pelander loukkaantui ja on hävinnyt nyt viisi seuraavaa peliään ollen sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala pisti tiukasti kampoihin IK Eosille ja oli lähellä kauden avausvoittoaan, mutta vierailijat nousivat vahvan päätösneljänneksen (32-19) turvin 83-75 (32-40)-voittoon.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Helmi Tulosen Saarlouis pääsi juhlimaan viikolla suomalaiskohtaamisen voittoa, kun Saarlouis kaatoi kotonaan Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Riesin 74-54 (42-28). Tulonen tilastoi komeasti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Äijänen saalisti tilastokirjoihinsa kuusi pistettä sekä neljä levypalloa ja Mäkitalo komppasi kahdella pisteellä, kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen ylsi kaksinumeroisiin kahdesti viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saarlouis oli tulessa myös viikonloppuna, kun se emännöi BG 74:ää. Saarlouis piti pintansa nappaamalla 77-72 (33-33)-voiton. Tulonen teki taas tasaista jälkeä 10 pisteellä, kolmella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Saarlouis on sarjataulukossa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz otti toisen peräkkäisen voittonsa hakiessaan vieraspisteet Braunschweigista 63-61 (29-29)-voitolla. Pirttinen koristeli tilastojaan kahdeksalla pisteellä ja kahdella levypallolla ja Grönbergin tilastolakanaan kirjattiin kolme pistettä sekä kaksi levypalloa. Voitolla Chemnitz nousi sarjassa yhdeksännelle sijalle.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet tukevoitti asemiaan sarjan kärkitaistelussa voittamalla vieraskentällä Sant Adrian 59-50 (34-16). Äijänen jäi kahdessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Sedis Basquet pitää sarjataulukossa viidettä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna otti kauden toisen voittonsa kaatamalla kotikentällään C.B. Arxilin 79-60 (33-22). Pounds oli pirteänä 12 pisteen, kahden levypallon, neljän syötön ja riiston saldollaan.
Ottelutilastot

Annika Holopaisen Gdansk joutui taipumaan Puolan liigan ottelussa Lublinille 54-74 (29-53). Holopainen kasasi kuusi pistettä ja kolme levypalloa. Gdansk on voittanut kahdeksasta pelistään yhden.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla, kun KR kukisti kotonaan Valurin 82-79 (41-38). Kesänen heitti ottelussa viisi pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot

 

 
19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

18.6.2019 09:31 Susiladies

Anniina Äijänen vaihtaa joukkuetta Espanjassa

Susiladiesin Anniina Äijänen, 23, jatkaa Espanjassa myös tulevalla kaudella. Espanjan pääsarjassa Sedis Basquetissa päättyneellä kaudella pelannut Äijänen siirtyy Universitario de Ferroliin, joka hakee kakkossarjasta nousua takaisin Liga Femeninaan.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

1.3.2019 08:08 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Espanjan cupin välieriin - Vilma Kesänen hurjana Islannissa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet eteni Espanjan cupin, Copa de la Reinan välieriin. Islannissa Vilma Kesänen teki kauden piste-ennätyksensä.

11.2.2019 08:09 Susiladies

Tulonen juhli Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Helmi Tulonen pääsi Saarlouis kanssa juhlimaan voittoa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin ja Norrköpingin voittokulku jatkui.

2.2.2019 08:21 NCAA

Lahtinen ennätyspisteille Georgia Techin trillerissä

NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

Näytä lisää vastaavia