Sofia Pelander palasi kentille tehokkaasti

3.12.2018 09:37 Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa. Saksan Bundesliigassa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan viikolla kahta voittoa.

Sofia Pelander on toipunut jälleen pelikuntoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelander urakoi 31 minuutissa 15 pistettä, viisi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa, mutta Norrköping joutui taipumaan Wetterbygdenin vieraana 60-67 (35-38). Norrköping aloitti kautensa kolmella voitolla, mutta sen jälkeen Pelander loukkaantui ja on hävinnyt nyt viisi seuraavaa peliään ollen sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala pisti tiukasti kampoihin IK Eosille ja oli lähellä kauden avausvoittoaan, mutta vierailijat nousivat vahvan päätösneljänneksen (32-19) turvin 83-75 (32-40)-voittoon.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Helmi Tulosen Saarlouis pääsi juhlimaan viikolla suomalaiskohtaamisen voittoa, kun Saarlouis kaatoi kotonaan Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Riesin 74-54 (42-28). Tulonen tilastoi komeasti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Äijänen saalisti tilastokirjoihinsa kuusi pistettä sekä neljä levypalloa ja Mäkitalo komppasi kahdella pisteellä, kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen ylsi kaksinumeroisiin kahdesti viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saarlouis oli tulessa myös viikonloppuna, kun se emännöi BG 74:ää. Saarlouis piti pintansa nappaamalla 77-72 (33-33)-voiton. Tulonen teki taas tasaista jälkeä 10 pisteellä, kolmella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Saarlouis on sarjataulukossa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz otti toisen peräkkäisen voittonsa hakiessaan vieraspisteet Braunschweigista 63-61 (29-29)-voitolla. Pirttinen koristeli tilastojaan kahdeksalla pisteellä ja kahdella levypallolla ja Grönbergin tilastolakanaan kirjattiin kolme pistettä sekä kaksi levypalloa. Voitolla Chemnitz nousi sarjassa yhdeksännelle sijalle.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet tukevoitti asemiaan sarjan kärkitaistelussa voittamalla vieraskentällä Sant Adrian 59-50 (34-16). Äijänen jäi kahdessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Sedis Basquet pitää sarjataulukossa viidettä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna otti kauden toisen voittonsa kaatamalla kotikentällään C.B. Arxilin 79-60 (33-22). Pounds oli pirteänä 12 pisteen, kahden levypallon, neljän syötön ja riiston saldollaan.
Ottelutilastot

Annika Holopaisen Gdansk joutui taipumaan Puolan liigan ottelussa Lublinille 54-74 (29-53). Holopainen kasasi kuusi pistettä ja kolme levypalloa. Gdansk on voittanut kahdeksasta pelistään yhden.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla, kun KR kukisti kotonaan Valurin 82-79 (41-38). Kesänen heitti ottelussa viisi pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot

 

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia