Suomen 16-vuotiaat tytöt saavat Kisakallioon vieraakseen Kreikan

10.8.2018 16:34 Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kenraaliotteluissa Sudenpennut saa vieraakseen Kreikan lauantaina ja sunnuntaina Kisakallion Susi Training Centerissä.

Suomen WU16-maajoukkue pelaa toista viikonloppua putkeen Kreikkaa vastaan. Kuva: Vesa Koivunen

Ensi torstaina Montenegrossa alkaviin B-divisioonan EM-kisoihin valmistautuvalle Suomelle Kreikkaa vastaan pelaaminen on jo tuttua puuhaa. Viime viikonloppuna Suomi oli leirillä Ateenassa, jossa kaksi ottelua Kreikkaa vastaan päättyivät niukkoihin tappioihin.

– Yritämme jatkaa samalla tavalla kuin viimeksikin. Tasaisia kamppailuja toivotaan ja tietysti haluamme olla se joukkue, joka on viimeisten hetkien kamppailussa pari jalan mittaa edellä. Viimeksi olimme jäljessä, Suomen päävalmentaja Jussi Räikkä kommentoi.

– Isoin asia on nähdä, että pystymmekö viemään meidän puolustusta eteenpäin: vastustajalle vähemmän helppoja koreja, tekemään jatkuvalla pallonpaineella vastustajan pelinrakentelun ja syöttämisen vaikeaksi ja seuraavan askeleen ottaminen levypallopelissä.

– Hyökkäyksessä iso haaste on, että riittääkö meillä kahdessa peräkkäisessä pelissä bensa. Edellisten pelien analysoinnissa tuli ilmi, että se loppui.

– Ja totta kai meillä on viisitoista pelaajaa viikonloppuna mukana ja kaksitoista lähtee EM-kisoihin. Nyt haetaan viimeisiä näyttöjä, että keille pelaajille se kisapassi leimataan.

Suomi kohtaa Kreikan Kisakallion Susi Training Centerissä lauantaina 11.8. kello 17:00 ja sunnuntaina 12.8. kello 14:00.

Suomen 16-vuotiaat tytöt Kreikkaa vastaan

Sukunimi Etunimi Kasvattajaseura
Aarnio Janette HNMKY
Ailus Alexandra Tapiolan Honka
Hakala Telma Tampereen Pyrintö
Heikkilä Elli Peli-Karhut
Mannila Annika Turun Riento
Ollilainen Kati HNMKY
Sandvik Henna Tapiolan Honka
Sarajärvi Maiju HNMKY
Seppälä Teresa Tampereen Pyrintö
Sutinen Ilona HNMKY
Taponen Liisa Tampereen Pyrintö
Väisänen Laura Tapiolan Honka
Paajanen Sanni Peli-Karhut
Valtonen Emmi Turun Riento
Niinikoski Amanda Turun Riento
  • Päävalmentaja Jussi Räikkä
  • Valmentaja Jussi Laakso
  • Valmentaja Tuomas Rahkonen
  • Valmentaja Pinja Laitinen
  • Fysioterapeutti Linda Hannonen
 
6.2.2024 16:35 Sudenpennut

Sudenpentujen EM-kisojen lohkot kesälle arvottu – MU18 saa kotikisoihin mielenkiintoisen alkulohkon

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA järjesti tiistaina Saksan Freisingissa ensi kesän koripallon nuorten EM-turnausten lohkoarvonnat. Tampereen kotikisoissa esiintyvä 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa alkulohkossaan Slovenian, Espanjan ja Liettuan.

5.1.2024 17:24 Sudenpennut

Sudenpennuille kolme kultamitalia tuliaisiksi Tallinnan Baltic Sea Cupista

Suomen nuorisomaajoukkueet, Sudenpennut, lähti kotimatkalle kolme tusinallista kultamitaleita taskussaan Tallinnasta, kun Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sekä 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet juhlivat Baltic Sea Basketball Cupin mestaruutta.

4.1.2024 23:10 Sudenpennut

Sudenpennuille jo toinen kolmen voiton päivä Tallinnan Baltic Sea Cupissa

Suomen nuorisomaajoukkueet nappasivat jo toistamiseen kolme voittoa neljästä mahdollisesta Tallinnassa pelattavassa Baltic Sea Basketball Cupissa. Suomen vastustaja turnauksen toisena päivänä oli Viro.

3.1.2024 20:07 Sudenpennut

Sudenpennuille kolme voittoa neljästä Latviaa vastaan Baltic Sea Cupin avauspäivänä

Suomen nuorisomaajoukkueet nappasivat kolme voittoa neljästä Latviaa vastaan Tallinnassa tänään alkaneessa Baltic Sea Basketball Cupissa. Latvia pelaa Suomen tapaan ensi kesänä A-divisioonan EM-kisoissa 16- ja 18-vuotiaiden ikäluokissa sekä tytöissä että pojissa.

1.1.2024 16:05 Sudenpennut

Suomen nuorisomaajoukkueet valittu Tallinnassa pelattavaan Baltic Sea Basketball Cupiin 2024

Suomen 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet on valittu Baltic Sea Basketball Cupiin. Perinteikäs maajoukkuevuoden käynnistävä turnaus pelataan Audentesin urheilukoulussa, Tallinnassa, 3.-5.1.2024.

27.12.2023 10:03 Pääjuttu

Nuorten maajoukkueilla edessä ainutlaatuinen arvokisakesä, valmennustiimeissä ennätysmäärä naisia

Nuorten maajoukkueet aloittavat vastanimettyjen valmennustiimien johdossa valmistautumisen ainutlaatuiseen vuoteen: Koripallon nuorten MM-kisoissa nähdään toista kertaa historiassa suomalaisjoukkue, kun 17-vuotiaat tytöt pelaavat heinäkuussa Meksikossa. Heti perään katseet kääntyvät Tampereelle, jossa 18-vuotiaat pojat isännöivät EM-kisoja.

19.8.2023 21:45 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi pisteellä Italialle EM-pronssiottelussa

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue sijoittui neljänneksi Turkissa pidettävissä EM-kisoissa. Tiukan kamppailun jälkeen Italia oli pisteellä parempi ja pokkasi pronssimitalit itselleen 58-59 (23-31). Sudenpennut lunasti paikan vuoden 2024 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoihin.

18.8.2023 22:08 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaille tytöille tappio Espanjaa vastaan EM-välierässä – huomenna mahdollisuus historialliseen pronssimitaliin

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi Turkissa pidettävien EM-kisojen välierissä Espanjalle 49-85 (33-33). Sudenpennuilla on huomenna edessä pronssiottelu, jossa vastaan tulee joko Ranska tai Italia. Sudenpennuilla on mahdollisuus voittaa Suomen koripallohistorian ensimmäinen mitali EM-tasolla.

18.8.2023 09:54 Sudenpennut

16-vuotiaiden tyttöjen EM-välierä Suomi-Espanja suorana perjantaina klo 19

Suomen nuorisokoripallomaajoukkue on ensimmäistä kertaa nykymuotoisissa EM-kisoissa neljän parhaan joukossa. EM-välierä on katsottavissa FIBA:n YouTube-kanavalla.

16.8.2023 22:40 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue sensaatiomaisesti EM-kisojen mitalipeleihin!

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue eteni Turkissa pidettävien EM-kisojen mitalipeleihin, kun Sudenpennut voitti jännitysnäytelmän päätteeksi Kroatian puolivälierissä 79-78 (43-35). Suomen nuorisokoripallomaajoukkue on täten ensimmäistä kertaa nykymuotoisissa EM-kisoissa neljän parhaan joukossa. Sijoitus tarkoittaa myös Suomelle paikkaa 17-vuotiaiden MM-kisoihin kesälle 2024.

Näytä lisää vastaavia