Susijengiläiset juhlivat voittoja Mestarien liigassa

10.2.2022 07:01 Mestarien jatkolohkon alkuviikon pelit tarjosivat suomalaisille kolme voittoa. Sasu Salinin Teneriffa otti jo ison harppauksen jatkoon, Lassi Tuovin Strasbourg tukevoitti asemiaan ja Elias Valtosen Manresa avasi voittotilinsä.

Sasu Salinin Teneriffa jyrää Mestarien liigassa. (Kuva: FIBA9

Teneriffa selvitti jatkolohkon ensimmäisen kierroksen puhtaalla pelillä kaadettuaan kolmannessa ottelussaan Rytas Vilnan 89-75 (38-41). Nihkeän avauspuoliskon jälkeen Teneriffa tuli kuumana kolmannelle neljännekselle viemällä sen 22-9. Salin oli jälleen käsi lämpimänä, kun pistesaldoa koristeli 14 merkintää. Sen lisäksi hänelle kertyi kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riisto. Emir Sulejmanovic sai tehotilastoihinsa yhden syötön ja yhden riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Samassa lohkossa pelaava Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg otti toisen voittonsa kaatamalla Szombathelyn 85-63 (36-33). Luukas Vaara oli Strasbourgin kokoonpanossa, muttei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa avasi voittotilinsä kaatamalla kotonaan Darüssafakan 89-74 (49-31). Valtoselle kirjattiin kolme pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Oostende sen sijaan jatkaa vielä voitoitta hävittyään Cluj-Napocan vieraana 75-86 (37-37). Jantuselle tilastoitiin neljä levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Belgiassa Topias Palmi upotti 11 minuutissa seitsemän pistettä ja keräsi kolme levypalloa ja syötön, kun Hubo Limburgin vahva vire sai jatkoa 90-73 (43-45)-voitolla Okapi Aalstista. Voitto oli Limburgille kolmas peräkkäinen ja viides kuuteen edellisotteluun. Limburg on noussut seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolencin 12 pisteen saalis ei riittänyt, kun Les Sables hävisi Stade Rochelaisille 59-71.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia