Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

27.11.2023 11:28 Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

Sasu Salin pääsi juhlimaan derbyvoittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyssä voittoa, kun Teneriffa kukisti Gran Canarian jatkoajan jälkeen 94-82 (45-29, 74-74). Salin merkkautti entistä seuraansa vastaan viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtosen Manresa joutui sen sijaan taipumaan Baskonian vieraana 86-94 (41-42) Valtosen heittäessä kuusi pistettä. Teneriffa ja Manresa ovat tasapisteissä kuudella voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitanen oli joukkueensa ykköstykki heitettyään 15 pistettä, mutta Caceres hävisi kotonaan Alicantelle 75-84 (35-38). Raitanen kahmi myös kuusi levypalloa ja riisti kolmasti. Caceres on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Jacob Grandison teki piste-ennätyksensä Menorcan riveissä pussittaen 10 pistettä, mutta San Palbo Burgos nappasi pisteet 90-82 (35-44)-voitolla. Grandison sai tililleen myös kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Estudiantesin voittoputki katkesi, kun Valladolid haki niukan 92-91 (49-56, 80-80)-voiton jatkoajan jälkeen. Murphy oli lähellä ratkaista ottelu varsinaisella peliajalla heittämällä loppuhetkillä kolmen pisteen heiton sisään, mutta Valladolid nousi vielä tasoihin. Murphy kunnostautui kahdeksalla pisteellä ja sai kaksi merkintää levypallo-, syöttö- ja riistosarakkeisiin.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikael Jantunen oli hyvässä iskussa heitettyään 13 pistettä Paris Basketballin voittaessa Gravelines-Dunkerquen 97-78 (51-40) Ranskan liigan ottelussa. Jantunen kartutti riviään myös kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Tuomas Iisalon miehistö jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Le Portel palasi voittojen tielle kaatamalla kotikentällään Dijonin 81-75 (37-31). Edon Maxhuni oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa heitettyään 14 pistettä, antamalla viisi syöttöä ja riistämällä kolmasti. Le Portel on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Henri Kantonen loisti Mazeikiain voittaessa Liettuan liigassa Gargzdain 77-66 (38-37). Kantonen oli joukkueensa paras pistemies 15 pisteellä ja hän nappasi myös kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Voitolla Mazeikiai nousi sarjassa kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika pisti Keilan kumoon 81-60 (46-23) Madsenin tilastoidessa viisi pistettä, yhdeksän levypalloa, riiston ja kaksi torjuntaa. VEF pitää sarjassa viidettä tilaa.
Ottelutilastot

Islannin liigassa suomalaiskolmikko ei päässyt maistelemaan voittoa. Osku Heinonen ja Ville Tahvanainen olivat Haukarin parhaimmistoa, mutta Tindastoll oli kotonaan vahvempi 78-68 (41-32). Heinonen oli joukkueensa paras pistemies 14 pisteen saldolla ja hän täytteli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Tahvanainen ylsi myös kaksinumeroisiin 10 pisteen saaliilla ja tilastot karttuivat myös kuudella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Antti Kanervon 13 pistettä eivät riittäneet siivittämään Stjarnania voittoon, kun Höttur nappasi kotonaan 89-72 (40-33)-voiton. Kanervo lisäksi ruokki joukkuekaverinsa korintekoon kahdesti sekä riisti kahdesti.
Ottelutilastot

Qatarin liigassa Mubashar Ali tilastoi 12 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Al Khorin napatessa kauden avausvoittonsa kaadettuaan Al Wakrahin 77-72 (39-38). Ali sai tilastoihinsa myös riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentaman Bolognan vahva vire sai jatkoa, kun Fenerbahce kaatui 87-79 (46-44). Bologna on Euroliigassa seitsemän voiton ja kolmen tappion saldolla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Bologna koki kauden toisen tappionsa, kun se taipui yllättäen sarjajumbo Brindisin vieraana 75-83 (39-40). Tappiosta huolimatta Bologna jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane hävisi kotonaan Imolalle 73-89 (36-39). Niemen tilastoriville maalailtiin yhdeksän pistettä, levypallo ja syöttö.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin koutsaama Tigers Tübingen paranteli asemiaan voittamalla Oldenburgin 93-84 (58-45). Voitto oli tiikerilaumalle kauden kolmas.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon paluu entiseen kotihalliinsa ei sujunut suotuisissa merkeissä, kun Academics Heidelberg hävisi Bonnin vieraana selvästi 69-92 (33-52). Heidelberg on voittanut kaksi peliä.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin Merlins Crailsheim taipui Ulmin vieraana 87-94 (47-48). Crailsheim on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Valtteri Mervolan Ehingen Urspring nappasi kauden toisen voittonsa ProB:ssä, kun se kaatoi TSV Tröster Breitengüssbachin 66-57 (29-31). Mervola auttoi joukkuettaan seitsemän pisteen, viiden levypallon ja viiden syötön tilastoilla. Voitosta huolimatta Ehingen jatkaa sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen luotsaama Swans Gmunden nappasi jo seitsemännen peräkkäisen voiton Vienna Timberwolvesin kaaduttua 90-71 (46-37). Swans on sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

Näytä lisää vastaavia