Susiladiesin Anniina Äijänen: "Mahdollisuudet kahteen voittoon on"

14.11.2018 08:53 Espanjan kivenkovassa Liga Femeninassa Sedis Basquetissa ensimmäistä ammattilaiskauttaan pelaava Anniina Äijänen on yksi Susiladiesin tukipilareista. Äijänen ja Susiladies valmistautuu Kisakalliossa lauantaiseen EM-karsintaotteluun Töölön Kisahallissa Sloveniaa vastaan.

Anniina Äijänen ja Susiladies ovat valmiina Slovenian kaatoon. Kuva: Ville Vuorinen.

– Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Meillä on kolme voittoa ja kolme tappiota. Olemme pystyneet hyvin haastamaan sarjan kärkijoukkueita, Äijänen kertoo.

– Oma rooli on vielä haussa, joten enemmän töitä on vielä edessä. Nämä pelit Susiladiesin kanssa auttavat, että saa haettua varmuutta.

Susiladies kerääntyi maanantaina Kisakallion Susi Training Centeriin hiomaan kuvioitaan kohti lauantaista EM-karsintojen kotiottelua Sloveniaa vastaan.

– Tosi hyvä palata tänne, sama systeemi ja samat pelikaverit. Positiivisin mielin lähdetty tähän karsintaikkunaan. Kaksi voittoa olisi tärkeätä meillä ja mahdollisuudet siihen on.

– Tosi tärkeitä saada paljon katsojia. Kotituki auttaa!

Henkilöt

 
15.11.2018 12:19 Susiladies

Veera Pirttinen sopeutunut nopeasti Bundesliigan vaatimuksiin

Veera Pirttinen, 21, pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla ammattilaisena, kun hän teki kesällä sopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan ChemCats Chemnitzin kanssa. Vaikka joukkueen alkukausi on ollut vaikea, on Pirttinen aloittanut ammattilaisuransa hienosti.

13.11.2018 09:44 Susiladies

Susiladiesin Veera Pirttinen: ”Halli täyteen!”

BC Nokian kasvatti Veera Pirttinen pelaa ensimmäistä ammattilaiskauttaan ulkomailla Saksan Bundesliigan ChemCats Chemnitzissä. Pirttinen ja Susiladies valmistautuu tällä hetkellä lauantaiseen EM-karsintaotteluun Sloveniaa vastaan Töölön Kisahallissa.

15.11.2017 Maaottelu

Annika Holopaisella selvät aseet Slovenian kaatoon

Suomen naisten maajoukkue, Susiladies, jatkaa EM-karsintojaan keskiviikkona kohtaamalla vieraskentällä Slovenian. Annika Holopaisen mukaan Ranska-tappiosta on otettu opiksi ja katseet suunnattu Slovenian kaatoon.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

Näytä lisää vastaavia