Susiladiesin pelaajat tehokkaina viikonloppuna – Poundsille 24 pistettä

14.1.2019 09:01 Anissa Pounds heitti Espanjan Liga Femenina 2:ssa komeasti 24 pistettä viikonloppuna, Ruotsissa Sofia Pelander kasasi jälleen tupla-tuplan, Saksassa Veera Pirttinen esitti vahvoja otteita ja Helmi Tulonen juhli kovaa voittoa.

Anissa Poundsin heittokäsi oli kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anniina Äijänen kärsii lievästä alaraajavammasta eikä ollut mukana, kun Sedis Basquet palasi voittojen tielle voittamalla kotikentällään Ferrolin 79-55 (32-38). Sedis Basquet on vahvasti sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Pounds oli kovassa iskussa heittäen 24 pistettä, mutta sekään ei riittänyt voittoon Maristas Corunan taipuessa Lima-Horta Barcelonalle 66-80 (37-44). Pounds kasasi tilastoihinsa myös kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti viisi riistoa. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Pirttinen oli Chemnitzin kantavia voimia 14 pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja torjunnalla, kun Chemnitz voitti kotikentällään Braunschweigin 90-69 (52-31). Camilla Grönberg merkkautti kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Chemnitz on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen juhli komeaa päänahkaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen pääsi juhlimaan makeaa voittoa Saarlouisin kaadettua kotikentällään mahtiseura Wasserburgin 63-62 (28-36). Tulonen kunnostautui viidellä pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja torjunnalla. Voitolla Saarlouis nousi pois jumbosijalta.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries kärsi 57-72 (27-29)-tappion Hannoverin vieraana. Mäkitalo kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon 10 pisteellä, yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Äijänen jäi kolmessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Donau-Ries pitää hallussaan seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli jälleen joukkueensa kantavia voimia. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelander tilastoi jälleen kovan tupla-tuplan 14 pisteellä ja 10 levypallolla Norrköpingin voittaessa Wetterbygdenin 77-60 (42-39). Pelander lisäsi tilastoriviinsä myös kaksi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Voitolla Norrköping paranteli asemiaan ja on nyt viidentenä.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala taipui Högsbon vieraana 68-75 (32-29). Uppsala on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopainen ja Politechnika Gdansk joutuivat tunnustamaan Wisla Krakovan paremmakseen numeroin 58-74 (33-35). Holopaisen tilastoihin kertyi kolme pistettä ja kolme levypalloa. Gdansk on sarjassa sijalla 11.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkoi vahvoja otteitaan Islannin liigassa voittamalla vieraskentällä Haukarin 80-70 (37-30). Kesänen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä, neljällä levypallolla ja kahdella syötöllä. KR pitää sarjan piikkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

 
2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

1.3.2019 08:08 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Espanjan cupin välieriin - Vilma Kesänen hurjana Islannissa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet eteni Espanjan cupin, Copa de la Reinan välieriin. Islannissa Vilma Kesänen teki kauden piste-ennätyksensä.

11.2.2019 08:09 Susiladies

Tulonen juhli Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Helmi Tulonen pääsi Saarlouis kanssa juhlimaan voittoa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin ja Norrköpingin voittokulku jatkui.

2.2.2019 08:21 NCAA

Lahtinen ennätyspisteille Georgia Techin trillerissä

NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

30.1.2019 19:52 NCAA

Viimeistä NCAA-kauttaan pelaava Elina Koskimies: ”Isompaa roolia ei saa ilmaiseksi”

American Universityä edustava Elina Koskimies on noussut neljässä vuodessa joukkueensa avainpelaajaksi. Tällä kaudella tähtäimessä on konferenssivoitto sekä NCAA-turnaus, sen jälkeen Euroopan ammattilaiskentät.

28.1.2019 09:00 NCAA

Augustin sivusi piste-ennätystään, Kalinille komea tupla-tupla

Hofstran Marianne Kalin ylsi naisten NCAA-parketeilla kauden ensimmäiseen tupla-tuplaansa joukkueen napatessa konferenssissaan tärkeän avausvoiton. Nina Augustin tehoili Robert Morrisin paidassa 14 pistettä johdattaen joukkueensa seitsemänteen peräkkäiseen voittoon.

Näytä lisää vastaavia