Syksyn Pirkka Street Basket -kiertue starttasi tiistaina Äänekoskella aurinkoisissa merkeissä

15.8.2017 Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin tiistaina ensimmäisen kerran Äänekoskella yhteistyössä Äänekosken Huiman kanssa. K-Citymarket Äänekosken parkkipaikalla katukorista pelattiin aurinkoisesta säästä nauttien. Yhteensä vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 300 alakoululaista.

Kaikkiaan 300 koululaista pelasi katukorista Äänekoskella.

Aurinkoinen sää tarjosi loistavat puitteet.

Eväät maistuivat pelien jälkeen.

Syksyn kiertueella edessä on vielä 8 tapahtumaa. Kuvat: Veera Sääski/ Koripalloliitto

Syksyn katukoriskiertue sai pirteän aloituksen Äänekoskella. Aurinko porotti siniseltä taivaalta ja koululaiset olivat innoissaan katukorispeleistä. Pirkka Street Basket -tapahtuma keräsi jälleen kiitosta kaikilta osapuolilta.

- Iso kiitos kaikille järjestäjille todella mukavasta tapahtumasta. Tämän avulla koripallo saadaan tutuksi myös niille, jotka eivät ole sitä aiemmin pelanneet. Ja tietysti tämä sää on myös mahtava, kiitteli Koulumäen koulun opettaja Johanna Ouli.

Erittäin tyytyväinen tapahtuman tunnelmaan oli myös Äänekosken Huiman puolelta tapahtumaa järjestämässä ollut seuran Juniorikoripallon puheenjohtaja Mikko Lämpsä. Lämpsä muistutti, kuinka suuri rooli vapaaehtoisilla on seuratyössä ja kiitteli kaikkia mukana olevia seuran aktiiveja.

- Parasta katukoriksessa on se, kun lapset pelaavat hymyssä suin ja nauttivat täysillä. Pelejä ei olisi kuitenkaan mahdollista järjestää ilman vapaaehtoisia, tuumaili Lämpsä.

Äänekosken Pirkka Street Basket -tapahtumassa pelattiin kaikkiaan 90 peliä 300 pelaajan voimin. K-Citymarket Äänekosken parkkipaikalla riitti vilinää ja moni ohikulkijakin pysähtyi katsomaan menoa. Kauppias Mika Lankinen iloitsi, kun tapahtuma tavoitti näin monta äänekoskelaista nuorta liikkumaan. Sekä kauppias Lankinen että Äänekosken Huiman edustajat ovat mielellään järjestämässä myös uudestaan katukoristapahtumaa koululaisille.

Äänekosken tapahtuma käynnisti syksyn 2017 Pirkka Street Basket -kiertueen, jonka jälkeen edessä on vielä kahdeksan pysähdyspaikkaa. Seuraavan kerran katukorista pelataan torstaina Loviisassa, jossa järjestetään myös ensimmäisen kerran Pirkka Street Basket -katukorispelit.

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

Lisätietoja: Pikkusudet

Henkilöt

 
24.8.2017 Katukoris

Viikon viimeinen Pirkka Street Basket täytti Uudenkaupungin torin

Torstaina katukorispelejä pelattiin Uudenkaupungin torilla aurinkoisissa tunnelmissa. Tapahtuma oli tähän mennessä syksyn suurin 500 osallistujallaan. Torilla riitti myös paljon kannustajia, kun ohikulkijat pysähtyivät katsomaan pelejä ja lisäksi Korihaiden pelaajia vieraili paikalla.

23.8.2017 Katukoris

Kärrynpyöriä ja katukorista – Pirkka Street Basket liikutti lapsia keskiviikkona Laitilassa

Pirkka Street Basket -kiertueen rekka pysähtyi keskiviikkona Laitilan K-Supermarketin pihaan. 200 koululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen parissa intoa täynnä. Pelinohjaajina tapahtumassa toimivat ansioituneesti Korihaiden edustusjoukkueen pelaajia.

22.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Raumalla - Katukorista kaikille

Tiistaina Raumalla vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 150 oppilasta. K-Citymarket Rauman pihalla katukorista pelasi myös erityisryhmien oppilaita. Tapahtuma tarjosi järjestäjä Rauma Basketille mahdollisuuden rekrytoida uusia korispelaajia seuran toimintaan.

21.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Tampereella – katukorista ja liikunnan iloa

Katukoriskiertue sai maanantaina jatkoa Tampereella, kun Tesoman palloiluhallin parkkipaikalle pystytettiin kahdeksan katukoristelinettä. 300 alokoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää hymyssä suin. Tapahtumaa oli toista kertaa mukana järjestämässä paikallinen seura Raholan Pyrkivä.

18.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket ja vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannan Kauppatorilla

Perjantaina 150 alakoululaista nautti liikunnan ilosta aurinkoisessa säässä Lappeenrannan kauppatorilla katukoriksen parissa. Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin paikkakunnalla jo vahvalla kokemuksella Lappeenrannan NMKY:n ja Catzin yhteistyöllä.

7.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket starttaa taas ensi viikolla – elokuussa yhdeksän katukoristapahtumaa koululaisille

Loistavia tuloksia tuottanut Pirkka Street Basket -kiertue saa jatkoa syksyn lähestyessä. Elokuun puolella ennen koripallon EM-kilpailuiden käynnistymistä ehditään vuoden hauskinta koulupäivää viettää yhdeksällä eri paikkakunnalla.

30.6.2017 11:00 Katukoris

Pirkan ja Koripalloliiton Pikkusudet-hanke liikuttanut kahdessa vuodessa huimat 35 000 lasta

Keskon Pirkka-tuotemerkin ja Suomen Koripalloliiton käynnistämän Pikkusudet-yhteistyöhanke on koonnut jo huikeat 35 000 lasta nauttimaan liikunnan ilosta. Lähes sadan koripalloseuran sekä K-kauppiaiden voimin Pikkusudet-toiminta on levinnyt laajasti ympäri Suomen.

15.6.2017 Katukoris

Toukokuun Pirkka Street Basket -kiertueella vuoden hauskinta koulupäivää pääsi viettämään 6150 alakoululaista

Kevään 2017 Pirkka Street Basket -kiertue vieraili yhteensä 19 eri paikkakunnalla. Kaikkiaan 6150 lasta pääsi viettämään huikeaa katukorispäivää. Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteistyö jatkuu energisenä.

31.5.2017 09:00 Katukoris

Kevään Pirkka Street Basket -kiertue päätökseen riemukkaasti Rovaniemellä

Koululaisille suunnattu katukoris teki näyttävän paluun Rovaniemelle Pirkka Street Basketin muodossa. Liikunnallista koulupäivää Rovaniemellä eri lajien parissa vietti yli tuhat alakoululaista ja katukorista pääsi pelaamaan ainakin 300 oppilasta.

Huikea katukorispäivä Pirkka Street Basketin tahtiin Oulussa

Tiistaina 150 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää Oulussa. ONMKY:n talkooporukka kokosi K-Citymarket Kaakkurin pihaan yhteensä 7 koria ja tilaa pelata katukorista oli loistavasti.

Näytä lisää vastaavia