Tahvanainen vedossa tuplaotteluissa, Amzil ja Dayton venyttivät voittoputkeaan

19.1.2021 09:00 Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen heitti 13 ja 12 pistettä, kun Bradley voitti viikonloppuna Evansvillen kahdesti. Mustapha Amzilin edustama Dayton taas venytti voittoputkensa kolmeen Atlantic 10 -konferenssissa.

Ville Tahvanainen heitti erinomaisesti kolmosensa viikonloppuna. Kuva: Ville Vuorinen.

Missouri Valley -konferenssissa Bradley palasi kotikentälleen ensimmäisen kerran sitten 28 päivän ja voitti viikonloppuna Evansvillen kahdesti. Lauantain ottelussa Evansville kaatui numeroin 60-69 (27-34).

Läpi kauden Bradleyn aloitusviisikossa pelannut Tahvanainen oli yksi kolmesta joukkueen pelaajista, jotka ylsivät kaksinumeroisille pistelukemille. Tahvanaisen illan saldo oli 13 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja yksi riisto 29 minuutissa.

> Ottelutilastot

Sunnuntaina Bradley oli dominoiva, kun Evansville kaatui lukemin 55-86 (21-49). Tahvanainen säkitti 12 pistettä, joiden kylkeen hän tilastoi kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.

Tahvanaisen sihti oli viikonloppuna kohdillaan: ensimmäisessä pelissä hän heitti kolmosensa 3/4 ja toisessa 4/6.

Bradley on pelannut nyt neljä konferenssiottelua, joista joukkue hävisi ensimmäisen, mutta on nyt voittanut kolme putkeen.

> Ottelutilastot

Atlantic 10 -konferenssissa Mustapha Amzilin edustama Dayton voitti kolmannen peräkkäisen pelinsä, kun Dayton päihitti George Washingtonin 67-54 (35-22). Amzil sai vastuuta peräti 36 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä kymmenen pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja riiston.

> Ottelutilastot

Jantunen ja Utah hävisivät Californialle

Mikael Jantunen ja Utah kärsi tappion Pac-12-konferenssissa, kun California jylläsi ohitse toisella puoliajalla 72-63 (22-34) -voittoon. Jantunen pelasi aloitusviisikossa 29 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

> Ottelutilastot

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhouan edustama Tennessee venytti voittoputkensa kolmeen, kun Tennessee voitti Vanderbiltin 61-81 (24-34). Nkamhoua heitti kaksi pistettä neljässä peliminuutissa.

> Ottelutilastot

Tulokaskauttaan pelaava Teemu Suokas ja Ball State voittivat Mid-American-konferenssissa Northern Illinoisin 58-78 (19-34). Suokas pelasi vaihdosta kymmenen minuuttia heittäen kolme pistettä ja napsien kaksi levypalloa.

> Ottelutilastot

Murphy jälleen tehokkaana pienillä minuuteilla

Tomas Murphyn edustama Vermont haki kaksi voittoa America East -konferenssin otteluissa Mainea vastaan. Lauantaina Vermont päihitti Mainen ylivoimaisesti 30-65 (12-31). Murphy pelasi 16 minuuttia, joiden aikana hän saalisti seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön.

> Ottelutilastot

Sunnuntaina Maine pisti paremmin kampoihin, mutta Vermont voitti silti numeroin 60-88 (28-47). Murphy pelasi seitsemän minuuttia keräten yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

> Ottelutilastot

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkola ja Cal Poly hävisivät viikonloppuna kahdesti UC Riversidelle. Perjantaina vahvan toisen puoliajan pelannut UC Riverside oli parempi loppunumeroin 86-51 (36-37). Jaakkola keräsi kaksi pistettä ja yhden levypallon kahdeksassa minuutissa.

> Ottelutilastot

Lauantaina UC Riverside oli toistamiseen parempi; tällä kertaa numeroin 70-53 (30-26). Jaakkola sai peliaikaa 17 minuuttia, joiden aikana hän upotti kahdeksan pistettä, noukki kaksi levypalloa ja riisti kerran.

> Ottelutilastot

Perjantaina Jesper Granlund ja Longwood hävisivät Winthropille 50-70 (22-36). Granlund pelasi viisikossa 28 minuuttia tilastoiden viisi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.

> Ottelutilastot

Asiat

 
20.2.2024 11:07 NCAA

Sara Bejedi rehki täydet minuutit Miamin kaadossa – Florida Statelle kaksi voittoa ACC:ssa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State nappasivat viimeisen viikon aikana kaksi voittoa ACC:n konferenssiotteluissa. Bejedi rehki sunnuntaina täydet 40 minuuttia ja upotti 19 pistettä.

19.2.2024 09:36 NCAA

Touko Tainamo takoi 27 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Denverin yliopistolle

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa Touko Tainamo jatkoi hienoja otteitaan. Tainamo väänsi viime viikolla komean 27 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Denverille.

13.2.2024 10:56 NCAA

Florida State kaatui Notre Damelle tuplajatkoajan jälkeen – Sara Bejedi 16 pistettä

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State saivat sunnuntaina vastaansa 12. rankatun Notre Damen. Bejedi säkitti 16 pistettä, kun Florida State hävisi tuplajatkoajan jälkeen.

12.2.2024 11:50 NCAA

Viljami Vartiainen säkitti kolmosia, kun Weber State vei NCAA:n suomalaiskohtaamisen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa viimeisen viikon suomalaisonnistujiin lukeutui Viljami Vartiainen, joka säkitti kaksi kolmosta, kun Vartiaisen edustama Weber State päihitti Emil Skytän ja Sacramento Staten.

6.2.2024 10:43 NCAA

Siena jo viiden pelin voittoputkessa – Seppälä 24 pistettä Maristia vastaan

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Teresa Seppälä ja Siena jatkavat hienoja otteitaan. Viimeisen viikon aikana Siena nappasi kaksi voittoa ja Seppälä säkitti 24 pistettä Maristin kaadossa.

5.2.2024 11:13 NCAA

Federiko Federiko napsi levypalloja, kun Pittsburgh voitti kahdesti ACC:ssä

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa edellisen viikon suomalaisonnistujiin lukeutui Federiko Federiko, joka oli aloitusviisikossa, kun Pittsburgh voitti kaksi konferenssiottelua ACC:ssa.

30.1.2024 08:51 NCAA

Teresa Seppälä 17 pistettä ja 9 levypalloa Sienan kaataessa Quinnipiacin

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Teresa Seppälä ja Siena voittivat kolmannen peräkkäisen ottelunsa. Seppälä tilastoi 17 pistettä ja 9 levypalloa Quinnipiacia vastaan.

29.1.2024 09:06 NCAA

Morris Ugusuk ja South Carolina kolmen ottelun voittoputkessa – Ugusuk 10 pistettä Missourin kaadossa

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa Morris Ugusukin edustama South Carolina on voittanut kolme ottelua putkeen. South Carolina kaatoi viimeisen viikon aikana kuudenneksi rankatun Kentuckyn ja Missourin SEC:n konferenssiotteluissa.

23.1.2024 11:52 NCAA

Teresa Seppälä 20 pistettä Sienan viidennessä peräkkäisessä kotivoitossa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:n viimeisen viikon suomalaisonnistujiin lukeutui Teresa Seppälä, joka säkitti 20 pistettä, kun Sienan yliopisto nappasi viidennen peräkkäisen kotivoittonsa.

22.1.2024 11:44 NCAA

Federiko Federiko palasi aloitusviisikkoon, kun Pittsburgh kellisti Duken

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa menneen viikon suomalaisonnistujiin lukeutui Federiko Federiko, joka palasi hetken tauon jälkeen Pittsburgin aloitusviisikkoon. Pittsburgh voitti viikonloppuna valtakunnallisesti seitsemänneksi rankatun Duken.

Näytä lisää vastaavia