Taito on valttia -koripalloleiri Kisakallion Urheiluopistolla 4.-7.6.2012

4.1.2012 Tulevana kesänä, 4.-7.6.2012, järjestetään neljän päivän TAITO ON VALTTIA -leiritapahtuma´94-´97 syntyneille tyttö- ja poikakoripalloilijoille. Leiri järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion uudistetussa urheilukeskuksessa ja on uuden konseptin taitoleiri ikäluokkiensa potentiaalisimmille pelaajille. Leiri on suunnattu takapelaajille ja laitureille!

Taitoleiri on suunnattu ´94-´97 –syntyneille tytöille ja pojille. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia lajin tärkeimpiä perustaitoja ja saada erilaisia näkökulmia lajiin suoraan koripalloammattilaisilta. Opi tekniikoita ja harjoitteita, joita lajin huiput käyttävät.

Leiri on laadukas, pelaajalähtöinen ja tarkoitettu vain takamiehille ja laitahyökkääjille, jotka pyrkivät tosissaan lajin huipulle. Harjoittelun teemoina mm. pallonkäsittely-, heitto- ja syöttötekniikat, sijoittuminen, liike sekä palloton pelaaminen.

Huipputason kouluttajat pelaajien tukena

Leirin pääkouluttajina toimivat koripallo-ammattilainen, maajoukkuepelaaja, laitahyökkääjä Samuel Haanpää sekä Joensuun Katajan vastuuvalmentaja, Suomen maajoukkueen valmennustiimiin kuuluva Jukka Toijala, sekä fysiikkavalmentajat, jotka takaavat kokonaisvaltaisen harjoittelun ja kehonhuoltovinkit.

Valmentajat opastavat jokaista pelaajaa henkilökohtaisesti. Jotta jokaiselle pelaajalle taataan henkilökohtaista ohjausta, leirin ryhmäkoot pidetään pieninä. Leirille pääsee täyttämällä ilmoittautumislomakkeen osoitteessa www.kisakallio.fi/valmennus.

Kaikkien hakemusten joukosta valitaan noin 20 pelaajaa. Tämä takaa laadukkaan, intensiivisen harjoitustapahtuman, jollaista ei vastaavalla konseptilla olla Suomessa koskaan aiemmin järjestetty. Leiriläinen mukaasi leiriltä henkilökohtaisen harjoitusohjelman.

Tämä leiri vie pelaamisen uudelle tasolle! Hakemukset kannattaa lähettää heti Kisakallion web-sivuilla. Kouluttajat tekevät valinnat leirille valittavista urheilijoista maaliskuun alussa.

Hinta: 280 e/pelaaja, sisältäen majoituksen täysihoidolla, intensiivisen harjoitusviikon pienryhmissä sekä leiriasun.

Ammattimaisesti toteutettu leiri laadukkaassa ympäristössä, jossa pelaaja saa keskittyä olennaiseen – huippuluokan harjoitteluun!
Lisätiedustelut:
Tommi Fäldt, myyntineuvottelija
+358 44 777 8936, tommi.faldt@kisakallio.fi
 

FIBA 3x3 koris laajenee Suomessa

FIBA:n virallisten 3x3 sääntöjen mukainen koripallo laajenee Suomessa kovaa vauhtia. HNMKY Yökoris on järjestänyt FIBA 3x3 turnauksia jo parin vuoden ajan ja nyt mukaan on liittynyt Tapiolan Honka, joka järjestää ensimmäisen avoimen 3x3 junioriturnauksensa sunnuntaina 27.12. Espoon Summahallilla. Odotettavissa onkin, että yhä useampi suomalainen katukorisjärjestäjä liittyy FIBA 3x3 turnausverkostoon ensi vuoden aikana.

Korisriehat Kouvolassa maaliskuussa, Hyvinkäällä huhtikuussa ja Helsingissä toukokuussa

Kouvot, Hyvinkään Ponteva ja Karhun Pojat järjestävät yhteistyössä Koripalloliiton kanssa korisriehat keväällä. Ilmoittautuminen kaikkiin riehoihin on avattu.

Äänestä PuHu Juniorit Hyvä Seura –finaaliin!

Vantaalainen koripalloseura PuHu Juniorit on valittu kuuden parhaan seuran joukkoon kilpailemaan vuoden 2012 Hyvä Seura –palkinnosta. Pohjola-yhtiön tukeman palkinnon perusteena on moniarvoinen ja laadukas seuratyö. Nyt on aika äänestää näistä kuudesta seurasta kolme Suomen Urheilugaalan finaaliin.

Honkahallilla vietettiin korisriehaa

Honkahallilla vietettiin todellista urheilun ja liikunnan riemujuhlaa lauantaina 10.12, kun 18 joukkueellista 2003–2006 syntyneitä tyttöjä ja poikia osallistui Tapiolan Hongan ja Suomen Koripalloliiton järjestämään Korisriehaan.

23.4.2024 14:39 Seura tiedottaa

Jussi Laakso ToPoLan päävalmentajaksi

Jussi Laakso aloittaa ToPoLassa päävalmentajana 17.5.2024.

26.3.2024 15:29 Seura tiedottaa

OP Uusimaa School's Out Camp -leirin ilmoittautuminen on avattu

OP Uusimaa ja LePy järjestävät yhteistyössä kesän hauskimman leirin 2010–2018 syntyneille tytöille ja pojille. Leirille ovat tervetulleita sekä aloittajat että jo korista harrastavat lapset ja nuoret.

26.3.2024 13:01 Seura tiedottaa

Tervetuloa Keravalle Sherwoodin 3X3 -turnaukseen 18. toukokuuta

Tule mukaan viettämään kivaa korispäivää hyvän tuulen turnaukseen Keravalle!

26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

18.3.2024 10:07 Seura tiedottaa

Drive Basketballille mestaruus EYBL-lopputurnauksessa

Drive Basketball Academy voitti sunnuntaina päättyneen kansainvälisen European Youth Basketball Leaguen 20-vuotiaiden lopputurnauksen Tallinnassa. Joukkue voitti sarjan Superfinals-lopputurnauksessa kaikki neljä otteluaan ja kukisti finaalissa Inter Bratislavan Slovakiasta luvuin 69-53.

11.3.2024 10:08 Seura tiedottaa

Puhu Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. Seura hakee nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä.

Näytä lisää vastaavia