Teemu Rannikko marraskuun pelaaja

2.12.1999 Suomen Koripalloliitto on valinnut turkulaisen Piilosetin syöttövirtuoosin Teemu Rannikon SM-Koriksen marraskuun pelaajaksi. Rannikon johdolla Piiloset voitti ennen maaottelutaukoa kaikki kolme mestaruussarjan otteluaan.

Piiloset on hävinnyt kauden 13:sta kamppailustaan vain yhden. Ainoa tappiokin tuli Högfors Teamille kauden avausottelussa 18. syyskuuta. Piilosetin voittoputki on siis jo 12 ottelun mittainen.

Vasta 19-vuotias Teemu Rannikko on tällä hetkellä SM-Koriksessa syöttötilaston ylivoimainen ykkönen 9,38 ottelukohtaisella keskiarvollaan. Viime kauden Vuoden pelaajaksi valittu turkulaisnuorukainen on sarjan paras riistäjä (2,92) ja kolmanneksi paras kotimaisista korintekijä (18,5). Pistetilastossa suomalaisista pelaajista ovat vain Hongan Roope Mäkelä (21,0) ja Rannikon joukkuetoveri Sami Laaksonen (20,4). SM-sarjaesitystensä lisäksi Teemu Rannikko on ollut loistovedossa myös Korac Cupissa sekä maajoukkueen EM-semifinaalikierroksen otteluissa.

Aiemmin tällä kaudella Kuukauden pelaajaksi on valittu Helsingin NMKY:n Tommi Nordberg (syyskuu) ja Hongan Adonis Jordan (lokakuu).

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia