ToPo palkkasi Petri Niirasen toiminnanjohtajaksi

26.5.2008 Kokenut maajoukkuetason koripalloilija ja monessa urheiluun liittyvässä tehtävässä sekä yritysmaailmassa kannuksia hankkinut Petri Niiranen on valittu koripalloseura Torpan Poikien (ToPo Juniorit ry.) toiminnanjohtajaksi. Tehtävässään Niiranen aloittaa välittömästi.

Petri ”Pete” Niiranen pelasi urallaan pitkään sekä Korisliigassa että miesten maajoukkueessa. Hän on pelaajana saavuttanut yhden miesten Suomen mestaruuden ja useita juniorisarjoissa. Aktiiviurallaan Niiranen tuli valituksi kahteen kertaan Korisliigan vuoden pelaajaksi edustettuaan valtaosan urastaan Helsingin NMKY:tä.  

Niiranen on pelaajauransa jälkeen toiminut juniorivalmentajana sekä ollut mm. koripallon universiadijoukkueen johtajana. Lisäksi Niiranen on usean vuoden ajan ollut kehittämässä jääkiekkoseura Helsingin IFK:n junioritoimintaa. Yritysmaailmassa Petri Niiranen on työskennellyt mm. logistiikka-alalla ja useissa tehtävissä urheilumarkkinoinnin parissa. Hän on myös tehnyt urheilumarkkinoinnin tutkimusta sekä Suomessa että USA:ssa. Koulutukseltaan Niiranen on kauppatieteiden maisteri.

- Torpan Pojat on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja haluan mielelläni olla mukana tässä projektissa. ToPo on historian ja perinteidensä puolesta aivan omassa luokassaan suomalaisessa koriksessa. Jo omalta pelaajauraltani muistan kuinka ToPo herätti aina tunteita ja itse asiassa ToPoon siirtyminenkin oli pariin kertaan aika lähellä, perustelee Petri Niiranen ToPon toiminnanjohtajan tehtävässä aloittamistaan.  

- Pidän erityisesti siitä, että junioritoiminta on ToPossa kaiken toiminnan perustana. Myös yhtenä ja yhtenäisenä seurana toimiminen tyttö- ja poikajuniorien sekä naisten ja miesten edustusjoukkueiden osalta on valtava vahvuus ja mahdollisuus. Töitä näin laajan toiminnan tiimoilta tulee olemaan paljon ja pyrin omalta osaltani jatkamaan toiminnan kehittämistä edelleen, päättää Niiranen.  

Kesken koripallokauden 2007-08 toiminnanjohtajaksi tullut Antti Kaihovaara tulee jatkamaan työskentelyä seuran eteen hallituksesta käsin. Kesäkuun vuosikokouksessa valitaan myös uusi hallitus, joka tulee toimimaan yritysmaailman oppien mukaisesti ja siten olemaan keskeinen elementti seuran toiminnan ammattimaiseksi muuntautumisessa.  

ToPossa aloitettiin merkittävät kehittämistoimet loppuvuonna 2007. Näkyviä muutoksia saatiin jo aikaan juuri päättyneen 75-vuotisjuhlakauden aikana, mm. uusi ulkoinen ilme, katsojalukuja nostanut ottelutapahtuman elävöityminen ja aktiivisen taustajoukon määrän tuplaantuminen.  

- Päävalmentaja Tomi Kamisen pitkä sopimus (2012 saakka) ja Petri Niirasen palkkaaminen toiminnanjohtajaksi ovat tärkeitä tekijöitä seuran edelleen kehittämisen työssä, toteaa Kaihovaara lopuksi.Lisätietoja: /sarjat_tulokset/

Asiat

 
15.11.2021 12:35 Korisliiga

Antero Lehto rikkoi 8000 pisteen rajapyykin

BC Nokiaa edustava Antero Lehto saavutti viikonloppuna historian 11. pelaajana 8000 runkosarjapisteen rajapyykin

13.11.2021 20:38 Korisliiga

Korihait avasi vihdoin voittotilinsä – varmaotteinen Sarcevic loisti kentän tehokkaimpana

Korihait sai vihdoin auki voittotilinsä miesten Korisliigassa. Illan muita voittajia olivat Kobrat, Bisons ja Kauhajoki.

12.11.2021 20:26 Korisliiga

Seagulls liihotti yhdeksänteen perättäiseen voittoon

Tahmeasti kauden aloittaneella hallitsevalla mestarilla Salon Vilppaalla oli hetkensä, mutta Korisliigan kärjessä komeileva Helsinki Seagulls osoittautui perjantai-iltana Salohallissa turhan kovaksi kammeta kumoon. Gulls säkitti päätösneljänneksen alussa kolme perättäistä kolmosta ja petasi tiensä yhdeksänteen perättäiseen voittoonsa, tällä kertaa pistein 81–85 (35–42).

10.11.2021 21:05 Korisliiga

Palmi vedossa Pyrinnön 35 pisteen voitossa – Pöllä puolestaan loisti Kouvojen kotivoitossa

Miesten Korisliiga-illan voittajia olivat Tampereen Pyrintö ja Kouvot. Suomalaispelaajista edukseen erottuivat Topias Palmi ja Hannes Pöllä.

10.11.2021 15:45 Suomen Cup

Taistelu Suomen Cup -paikoista käy kuumana molemmissa sarjoissa

Molempien sarjojen kahdeksan parasta joukkuetta osallistuvat Suomen Cupiin. Osallistujat ratkeavat 17.11. pelattujen otteluiden jälkeen. Final Four -huipennus järjestetään tammikuun puolessa välissä uudessa Urhea-hallissa Helsingissä.

10.11.2021 10:00 Korisliiga

Korisliiga etsii urheilumyynnin ammattilaista

Suomen Koripalloliitto Ry:n omistama markkinointiyhtiö ProBasket Oy hakee työsuhteeseen myyntipäällikköä, joka vastaa miesten Korisliigan myynnistä yhdessä Korisliiga seurojen kanssa.

9.11.2021 14:47 Korisliiga

Khalil Iverson Lahti Basketballin riveihin

Lahti jatkaa ulkomaalaisvahvistustensa täydentämistä, ja nyt laivaan astuu Khalil Iverson.

6.11.2021 19:41 Korisliiga

Lahti Basketball jäädytti kapteeni Vesa Mäkäläisen pelipaidan

35-vuotias Mäkäläinen pelasi 14 kautta Korisliigaa Lahti Basketballin lisäksi Kauhajoella, Kataja Basketissa sekä kasvattajaseurassaan Namika Lahdessa.

6.11.2021 19:38 Korisliiga

Seagulls katkaisi Kauhajoen voittoputken – Koponen päihitti Kantosen takamiesten taistossa

Titaanien taisto päättyi paalupaikan vaihtoon. Miesten Korisliiga-illan voittoja juhlivat Seagulls, Kouvot, Bisons ja Lahti.

5.11.2021 20:59 Korisliiga

Pyrinnöllä huippuilta – uusi vahvistus näytti heti kyntensä

Tampereen Pyrintö ja KTP-Basket juhlivat tänään voittoja miesten Korisliigassa.

5.11.2021 11:38 Korisliiga

Lapuan Kobrien päävalmentaja Ville Turjalle sakkorangaistus

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt Lapuan Kobrien päävalmentaja Ville Turjalle 750 €:n sakkorangaistuksen.

4.11.2021 08:50 Korisliiga

Greg Gibsonille 400 runkosarjaottelua täyteen

BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson saavutti keskiviikkona voittoisassa Kobrat-ottelussa 400 runkosarjaottelun rajapyykin päävalmentajana.

3.11.2021 20:50 Korisliiga

Sisuuntuneet Kataja ja Nokia ottivat roimat voitot – Korisliigan kolmen kärki myös voitokkaana

Miesten Korisliiga-illan voittajiksi selvisivät Kataja, Kauhajoki, Seagulls, Nokia ja Kouvot.

3.11.2021 15:55 Korisliiga

Ronshad Shabazz vahvistaa Nokiaa – Tevaun Kokko siirtyy tilapäisesti Raholaan

BC Nokia saa uuden ulkomaalaisvahvistuksen ja joutuu luvouttamaan tilapäisesti pois yhden pelaajistaan.

3.11.2021 15:00 Korisliiga

Cameron Jones on Korisliigan lokakuun Valopilkku

Kokeneen takamiehen palkintovalintaa tukevat sekä erinomaiset pelaajakohtaiset saavutukset että järkkymätön joukkuemenestys.

3.11.2021 08:50 Korisliiga

Emanual Shepherd astuu Pyrinnön vahvuuteen

Kanadalainen Emanual Shepherd siirtyy Latviasta Tampereen Pyrintöön.

2.11.2021 21:05 Korisliiga

Remu Raitanen johti KTP:n voittoon – hallitseva mestari kärsii yhä ailahtelevasta pelistä

Salon Vilpas ei saanut pidettyä KTP-Basketia kurissa. Pistejuhlien kärkenä hääräsi Remu Raitanen.

1.11.2021 14:00 Korisliiga

Bisons muokkaa kokoonpanoaan – korin alle saapuu Jonathan Galloway

Korinaluspelaaja Jonathan Galloway siirtyy Turkista Bisons Loimaan paitaan.

1.11.2021 13:52 Korisliiga

Jälleen uusi Korisliiga-comeback – Antonio Ballard vahvistaa tällä kertaa Lahtea

Vilppaassa ja Kouvoissa kovine tilastoineen edustanut Antonio Ballard matkustaa loppukaudeksi Lahteen.

1.11.2021 12:40 Korisliiga

Teemu Rannikon uran päätös mestaruuteen ehdolla Sykähdyttäväksi Urheiluhetkeksi

Suomi-koriksen keulahahmoihin vuosikymmeniä kuulunut Teemu Rannikko päätti mittavan peliuransa Suomen mestaruuteen. Rannikon riemuhetket viime keväältä ovat ehdolla Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi, joka ratkeaa yleisöäänestyksessä.

Näytä lisää vastaavia