Triplatuplakone Chris Clarke on Korisliigan Kuukauden vahvin

2.3.2023 12:00 Korisliigojen ja NOCCOn solmiman markkinointiyhteistyön myötä kuukauden pelaajat ovat Kuukauden vahvimpia. Helmikuussa 2023 miesten Korisliigan Kuukauden vahvimmaksi valittiin Lahti Basketballin monipuolinen Chris Clarke.

Lahti Basketballin helmikuu oli vahvasti plusmerkkinen. Joukkue voitti pelaamastaan viidestä ottelusta neljä. Joukkueella on pelaamatta neljä jatkosarjan ottelua, ja viimeinen pudotuspelipaikka on kahden voiton päässä.

Chris Clarke palasi mastokaupunkiin vuodenvaiheessa ja meno on sen jälkeen ollut hurjaa. Helmikuussa monipuolinen Clarke tilastoi keskiarvoikseen 18,8 pistettä, 14,6 levypalloa ja 10,2 koriin johtanutta syöttöä.

Clarke on tällä kaudella siirtynyt Korisliigan triplatuplatilaston piikkipaikalle yhdeksällä kiinnityksellään. Huomionarvoista on se, että Clarke tarvitsi ennätykseen vain 36 ottelua.

Tammikuun Kuukauden vahvimmaksi valittiin Kauhajoen Severi Kaukiainen. Ennen Kaukiaista kaksi edellistä Kuukauden vahvin -palkintoa matkasivat Helsinki Seagullsiin, kun Jeffrey Carroll ja Zena Edosomwan saivat kyseiset palkinnot.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia