Tuomas Iisalon valmentama Bonn tarrasi kiinni runkosarjan voittoon

29.4.2023 09:18 Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon luotsaama Bonn otti tiukan otteen runkosarjan voitosta. Anton Mirolybovin johtama Swans Gmunden on kiinni jatkopaikassa.

Tuomas Iisalon valmentama Bonn on kiinni Bundesliigan runkosarjan voitossa. (Kuva: FIBA Europe)

Bonn kaatoi kärkiottelussa ALBA Berliinin 84-77 (46-38) ja nousi yksin Bundesliigan kärkipaikalle. Samalla Bonn kasvatti voittoputkensa 15 ottelun mittaiseksi. Bonn on myös voittanut kaikki kauden kotipelinsä Bundesliigassa.

- Olemme kehittyneet ja olemme oikealla tiellä. Joukkue esityksemme oli uskomaton, etenkin puolustuksessa. Se miten sitoutuneita pelaajamme olivat, heidän yhteinen itseluottamuksensa, jota he näyttivät vaikeilla hetkillä.

- Tämä oli vain voitto, mutta tulen muistamaan tämän illan pitkään, Iisalo hehkutti sarjan sivujen mukaan ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg palasi voittojen tielle kaatamalla Bayreuthin 102-96 (49-39). Samalla varmistui Bayreuthin putoaminen sarjaporrasta alemmas ja Heidelbergin sarjapaikka. Heidelberg on sarjassa 12. ja omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet myös pudotuspeleihin.
Ottelutilastot

Jos suomalaisvalmentajat juhlivat voittoja Saksassa, niin Edon Maxhunin Merlins Crailsheim hävisi Hampurin vieraana 66-77 (30-38). Maxhuni maalautti tilastolakanalleen kahdeksan pistettä, levypallon, viisi syöttöä ja riiston. Merlins on 15.
Ottelutilastot

Kreikan liigan pudotuspelien avauskierroksella Alexander Madsenin joutui pettymmään ensimmäisessä kotiottelussaan, kun se taipui Peristerille kotonaan jatkoajan jälkeen 99-113 (78-78, 41-54). Madsen auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla. Peristeri johtaa ottelusarjaan 2-0.
Ottelutilastot

Itävallan liigan pudotuspeleissä Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden piti yliotteen Kapfenberg Bullsista.

Swans oli voittanut avauskohtaamisen kotikentällään, mutta Bulls pystyi tasoittamaan kotiparketillaan tilanteen voitettuaan toisen ottelun 83-80 (44-43).
Ottelutilastot

Swans siirtyi takaisin kuskin paikalle voittaen kolmannen pelin kotiyleisönsä edessä selvästi 103-74 (46-40). Näin Swans on enää voiton päässä välieräpaikasta.
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

25.3.2024 10:43 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen johdatti Kalev/Cramon runkosarjan ykköseksi

Viron ja Latvian yhteisliigassa saatiin runkosarja paketoitua ja Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Alexander Madsen pääsi juhlimaan tärkeitä pisteitä Espanjassa ja Perttu Blomgren heitti joukkueensa ABA2:n pudotuspeleihin.

Näytä lisää vastaavia