Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

7.4.2021 22:24 Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Strasbourg hävisi jatkolohkossa kolme ensimmäistä otteluaan ja sen taival näytti olevan jo ohi Mestarien liigassa, mutta ranskalaisjoukkue voitti kolme viimeistä otteluaan ja puristi itsensä kahdeksan parhaan joukkoon. Viimeisessä ja ratkaisevassa ottelussa kaatui Türk Telekom 91-81 (45-42). Strasbourg sijoittui lohkossa toiseksi ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Teneriffa varmisti lohkovoiton murskaamalla päätösottelussa San Pablo Burgosin 89-60 (41-27). Molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet paikkansa kahdeksan parhaan joukossa ennen ottelua. Salin pelasi viisi minuuttia ja ehti heittää neljä pistettä, napata levypallon ja antaa yhden syötön. Emir Sulejmanovic oli Teneriffan paras pistemies 12 pisteen saldolla ja esiintyi muutenkin vahvasti kahdeksan levypallon, riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

VEF Riian urakka Mestarien liigassa päättyi 58-64 (20-34)-tappioon Igokealle. Alexander Madsen sai tilastoihinsa neljä pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja kaksi torjuntaa. VEF Riika hävisi kaikki ottelunsa jatkolohkossa.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Carl Lindbom jäi ilman pisteitä, kun Antibes hävisi niukasti Fos-sur-Merin vieraana jatkoajan jälkeen 92-97 (84-84, 40-47). Lindbomin tilastoihin kirjattiin 18 minuutissa levypallo ja riisto.
Ottelutilastot

Ilari Seppälän ja Henri Kantosen Aix-Maurienne hävisi Denainille 66-73 (32-36). Seppälä heitti kuusi pistettä, nappasi levypallon ja antoi kolme syöttöä. Kantosen riville merkittiin viisi pistettä, yksi levypallo, kaksi syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Joonas Lehtorannan vahva startti Hollannissa sai jatkoa, kun hän tilastoi 18 pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa, mutta Rotterdam taipui Heroes Den Boschin vieraana 79-83 (27-32). Feyenoord on ylemmässä loppusarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim vankisti asemiaan sarjavitosena voittamalla Bonnin 91-88 (40-47). Samalla Crailsheim varmisti ensimmäisen kerran seurahistoriansa aikana pudotuspelipaikan.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia