Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

10.5.2021 08:46 Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin Mestarien liigassa neljänneksi. (Kuva: FIBA)

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentaman Strasbourg hävisi välierässä San Pablo Burgosille 70-81 (43-37). Strasbourg johti ottelua parhaimmillaan 12 pisteellä ensimmäisellä puoliajalla, mutta Burgos sai rivinsä järjestykseen toisella ja kiri ohi.
Ottelutilastot

Pronssiottelussa Strasbourg sai vastaansa jälleen espanjalaisjoukkueen, kun se kohtasi Zaragozan. Strasbourg hävisi ottelun 77-89 (21-24). Näin Strasbourgin upea kausi Mestarien liigassa päättyi neljänteen sijaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alexander Madsenin VEF Riika aloitti Latvian finaalit vakuuttavasti voittamalla Ventspilsin selvästi 103-74 (59-35). Madsen auttoi joukkuettaan 13 pisteen, neljän levypallon, riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin Pärnu aiheutti Viron liigan finaalien avauksessa pienoisen yllätyksen kaatamalla BC Kalev/Cramon 81-76 (34-38). Maxhuni oli Pärnun sankari viimeistellen viimeisellä minuutilla seitsemän pistettä nostaen Pärnun johtoon ja voittoon. Maxhuni kirjautti ottelussa yhteensä 14 pistettä, kolme levypalloa, kymmenen syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tasoitti finaalisarjan Kapfenberg Bullsia vastaan otettuaan selvän 83-65 (39-24)-voiton. Daniel Dolenc hääri tehokkaana 11 pisteen, viiden levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Voitolla Swans nappasi kotiedun takaisin itselleen ja finaalisarja on nyt tilanteessa 1-1.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa kärkikamppailu tasoittui, kun Roope Ahosen Breogan hävisi ja Alex Murphyn Granada voitti.

Breogan hävisi Alicanten vieraana 66-76 (29-37) Ahosen tilastoidessa kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Murphy heitti 10 pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi yhden syötön, kun Granada voitti Valladolidin 90-85 (42-38). Granada nousi sarjakärkeen tasapistein Breoganin ja Leyma Corunan kanssa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan ProB:ssä suomalaisten joukkueille tuli tappiot. Carl Lindbomin Antibes koki kotikentällään kirvelevän 68-69 (31-32)-tappion Denainille. Lindbom heitti kolme pistettä, kahmi seitsemän levypalloa ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä palasi taas tositoimiin parin ottelun poissaolon jälkeen, mutta Aix-Maurienne hävisi kotonaan selvästi Paris Basketballille 77-110 (27-54). Henri Kantonen täytti tilastoriviään seitsemällä pisteellä, levypallolla ja neljällä syötöllä. Seppälälle kertyi viisi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Hollannin liigassa pudotuspelit käynnistyivät Joonas Lehtorannan Feyenoordin osalta 76-97 (34-54)-tappiolla Landstede Hammersia vastaan. Lehtoranta saalisti ottelussa kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja neljä syöttöä. Otteluparista jatkaja määräytyy kahden ottelun yhteistuloksella, joten Feyenoordilla on iso vuori kiivettävänä toiseen osaotteluun.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Merlins Crailsheim päätti runkosarjan 77-70 (34-40)-voittoon Bambergista. Vaikka Merlinsin runkosarja on jo loppu, on sen lopullinen sijoitus vielä auki Oldenburgin rästiottelun takia. Mikäli Oldenburg voittaa ottelun, sijoittuu Merlins runkosarjassa viidenneksi ja kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Bayern Münchenin. Oldenburgin hävitessä, Merlins nousee kolmanneksi ja saa vastaansa yhdeksän ottelun voittoputkessa olevan Ulmin.
Ottelutilastot

 

Uutista muokattu 10.5.2021 kello 14.12: Lisätty Itävallan finaalin tulos. 

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia