Tule tekemään Susijengin MM-karsintaottelua – vapaaehtoisten haku käynnissä

11.1.2019 18:27 Miesten koripallon MM-karsintaottelu Suomi–Ranska pelataan torstaina 21.2.2019 Espoo Metro Areenalla. Iloiseen ja osaavaan vapaaehtoisten joukkoon haetaan nyt uusia vapaaehtoisia. MM-karsintaottelun järjestämisessä tarvitaan noin 100 vapaaehtoista erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Hakuaikaa on 27.1. saakka.

Susijengin helmikuinen Ranska-ottelu on loppuun varattu, ja luvassa on jälleen ainutlaatuisia urheiluhetkiä. Kuva: Ville Vuorinen

Vapaaehtoisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ainutlaatuisia kokemuksia ja oppia uutta. Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus tutustua kansainvälisen ottelutapahtuman tekemiseen, kokea koripallon ottelutapahtuman tunnelma osana kisaorganisaatiota sekä ystävystyä uusien, urheiluhenkisten ihmisten kanssa! Vapaaehtoisten työn merkitys on korvaamaton ja heidän avulla rakennamme MM-karsintaottelusta unohtumattoman koripalloelämyksen.

Haemme nyt joukkoomme reippaita ja hymyileviä, kansainvälisen ja nykyaikaisen tapahtuman tekemisestä innostuneita vapaaehtoisia. Ikäraja tehtäviin on 18 vuotta, mutta erikseen mainittuihin tehtäviin haetaan myös 16 vuotta täyttäneitä. Vapaaehtoisia kaivataan muun muassa ottelutapahtuman järjestelyihin, katsojien opastukseen ja asiakaspalveluun liittyviin tehtäviin.

Organisaation osiin tehdään pienempiä vapaaehtoisten tiimejä, joita johtaa tiiminvetäjä. Vapaaehtoisena voit hakea myös tiiminvetäjän tehtäviin valitsemallasi tehtäväalueella. Tiiminvetäjä varmistaa oman tiiminsä osaamisen ja ”kisakunnon” sekä vastaa tehtävien jaosta ja työvuorolistoista.

Mitä vapaaehtoiselta odotetaan?

  • Vähintään 18 vuoden ikää, osassa tehtävistä riittää 16 vuoden ikä
  • Aktiivista, ystävällistä ja reipasta käytöstä
  • Sovittujen ohjeiden, sääntöjen ja sopimusten noudattamista
  • Sovittujen työvuorojen noudattamista, suositus vähintään kaksi työvuoroa
  • Luotettavuutta, täsmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta ja reippautta

Mitä vapaaehtoiset saavat?

  • Pääset mukaan tekemään suurta, kansainvälistä koripallotapahtumaa
  • Mahdollisuus oppia uutta, löytää omia vahvuuksia, saada eväitä ja näyttöä työelämään
  • Lämmin ruoka (lounas tai päivällinen) yli kuuden tunnin työvuoroissa sekä välipalaa ja kahvia/teetä vapaaehtoisten omassa tilassa
  • Vapaaehtoisten T-paita ja huppari (koskee uusia vapaaehtoisia, jotka eivät olleet aikaisemmissa MM-karsintaotteluissa)
  • Pyydettäessä työtodistuksen

Vapaaehtoisilla on myös mahdollisuus seurata MM-karsintaottelua, mikäli ei ole tehtävissä ottelun aikana. Vapaaehtoisille ei makseta palkkaa. Jokainen vastaa itse majoituksestaan ja matkakuluistaan sekä mahdollisista parkkimaksuista.

Katso tarkemmat tehtävänkuvaukset >

Hakuaikaa 27.1.2019 asti

Vapaaehtoishaku päättyy sunnuntaina 27. tammikuuta. Kaikille hakijoille ilmoitetaan 8.2.2019 mennessä sähköpostitse valinnoista ja siitä, mihin tehtävään kukin ollaan valitsemassa.

Uusille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen tapaaminen tiistai-iltana 19.2.2019. Tästä lähetetään erillinen kutsu valituille.

Espoo Metro Areena sijaitsee hyvin lähellä Urheilupuiston metroasemaa, joten metro on paras tapa saapua areenalle.

Jos sinulla on kysyttävää vapaaehtoistehtävistä tai –hakuprosessista, otathan yhteyttä volunteer@basket.fi.

Täytä hakulomake >

 
11.8.2022 13:23 Valmentajat

Valmentaja! Voita ukrainalaiselle juniorille ja hänen kutsuvieraalleen liput Susijengin ja Ukrainan maaotteluun

Valmentaja tai joukkueenjohtaja! Pelaako joukkueessasi ukrainalainen koripallojuniori? Osallistu arvontaan, jossa voit voittaa hänelle ja hänen valitsemalleen suomalaiselle joukkuetoverille liput 18.8. Jyväskylässä pelattavaan Susijengin ja Ukrainan väliseen maaotteluun.

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

24.1.2015 12:00 Junioriturnaus

Susijengi kohtaa Euroopan mestari Ranskan Tampereella!

Susijengi aloittaa ensi kesänä pelillisen valmistautumisensa EM-kisoihin 1.8.2015 isännöimällä itseään Ranskaa, hallitsevaa Euroopan mestaria. Suomen Koripalloliitto on päättänyt järjestää huippuottelun Tampereella suositun Delfin Basket –turnauksen yhteydessä Hakametsän Jäähallissa. Tampereen kaupunki tarjoaa 2500 ensimmäiselle turnausosallistujalle sisäänpääsyn.

22.10.2014 Yhteistyökumppanit

Susijengin Petteri Koponen haastaa korisyhteisön Movemberiin

Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin Petteri Koponen haluaa aktivoida koko suomalaisen koripalloyhteisön mukaan Movemberiin. Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, joka kerää varoja eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen sekä miesten terveyden edistämiseen.

16.12.2013 Pohjoinen alue

Kisakalliosta Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus – Susi Training Center avautuu kesäksi

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto ovat solmineet monivuotisen, strategisen kumppanuussopimuksen, jonka myötä Kisakalliosta tulee Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus. Kisakallio rakentaa koripallon ja maajoukkueiden tarpeisiin oman harjoitusluolan – Susi Training Centerin, joka avataan käyttöön jo ensi kesäksi. Kisakallio sijoittaa koripallon optimaalisiin valmentautumisolosuhteisiin noin kaksi miljoonaa euroa.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

22.4.2004 Pohjoinen alue

EM-karsintojen kotiottelupaikat valittu – YLE vahvasti mukana

Miesten ja naisten maajoukkueet pelaavat ensi syyskuussa viisi EM-karsintojen otteluaan Suomen kamaralla. Pelipaikat kyseisille otteluilla on valittu. Suomen Koripalloliitto on myös solminut EM-karsintoja koskevan televisiointisopimuksen YLE:n kanssa, joka takaa kattavan näkyvyyden Suomi-koriksen lippulaivoille.

Näytä lisää vastaavia