Veera Pirttisen 20 pistettä eivät riittäneet voittoon Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa

4.11.2018 21:44 Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna jälleen suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Puolan liigassa Annika Holopainen pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa.

Veera Pirttisen hieno peli ei kantanut voittoon saakka. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries urakoi kahdesti viikon aikana. Keskiviikkona joukkue nappasi kauden toisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Freiburgin selvästi 72-55 (25-37). Donau-Riesin hurja päätösneljännes (22-6) siivitti sen voittoon. Mäkitalo oli oivassa iskussa tilastoiden 13 pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön reilussa 32 minuutissa. Äijänen saalisti 2,5 minuutissa yhden levypallon.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Bundesliigassa nähtiin jälleen suomalaiskohtaaminen, kun Donau-Ries otti mittaa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz Catsista. Donau-Ries otti pelistä täyden pistepotin 73-68 (36-28)-voitolla. Mäkitalo kokosi tilastoikseen viisi pistettä ja viisi levypalloa, kun taas Äijänen jäi ilman tilastomerkintöjä. Pirttinen oli tehokkaana kasaten joukkueensa korkeimman pistemäärän 20 koristaen tilastojaan myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Camilla Grönberg urakoi yli 31 minuuttia, mutta ainoiksi tilastomerkinnöiksi jäivät kaksi levypalloa ja syöttö. Viikon voitoilla Donau-Ries paranteli osakkeitaan voitettuaan nyt kuudesta ottelustaan kolme ja nousten kuudenneksi. Chemnitz on yhdellä voitolla sarjataulukossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvoja otteitaan Saarlouisin paidassa latomalla taululle 10 pistettä ja kaksi levypalloa, mutta Saarlouis joutui tunnustamaan sarjakärki Marburgin paremmakseen 65-92 (36-47). Saarlouis on voittanut tällä kaudella kaksi peliä.
Ottelutilastot

Annika Holopainen auttoi Gdanskin kauden avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen pääsi juhlistamaan kauden avausvoittoa Puolan liigassa, kun Gdansk otti niskalenkin Poznanista lukemin 88-71 (50-41). Holopainen pisti tilastoihin komeasti 11 pistettä ja kuusi levypalloa.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen oli sivussa Sedis Basquetin kokoonpanosta sairastumisen takia, kun Sedis Basquet otti makoisan 86-81 (42-38)-voiton Katalonian derbyssä mahtiseura Gironasta. Sedis Basquet on voittanut viidestä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin 16 pistettä eivät riittäneet siivittämään Marista Corunaa voittoon Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Segle XXI haki vieraspisteet 71-62 (30-24)-voitolla. Pounds sai myös levypallo- ja syöttösarakkeisiin yhdet merkinnät. Maristas Coruna jahtaa edelleen kauden avausvoittoaan.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla voitettuaan kotikentällään Skallagrimurin 65-63 (30-31). Kesänen operoi ottelussa kuusi pistettä ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Janne Hännisen valmentama Uppsala taisteli avausvoitostaan aina päätösneljännekselle saakka, kunnes Högsbo repäisi 21-7-jaksovoiton vieden pelin lopulta nimiinsä 82-70 (38-40).
Ottelutilastot

 

 
2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

1.3.2019 08:08 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Espanjan cupin välieriin - Vilma Kesänen hurjana Islannissa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet eteni Espanjan cupin, Copa de la Reinan välieriin. Islannissa Vilma Kesänen teki kauden piste-ennätyksensä.

11.2.2019 08:09 Susiladies

Tulonen juhli Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Helmi Tulonen pääsi Saarlouis kanssa juhlimaan voittoa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin ja Norrköpingin voittokulku jatkui.

2.2.2019 08:21 NCAA

Lahtinen ennätyspisteille Georgia Techin trillerissä

NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

30.1.2019 19:52 NCAA

Viimeistä NCAA-kauttaan pelaava Elina Koskimies: ”Isompaa roolia ei saa ilmaiseksi”

American Universityä edustava Elina Koskimies on noussut neljässä vuodessa joukkueensa avainpelaajaksi. Tällä kaudella tähtäimessä on konferenssivoitto sekä NCAA-turnaus, sen jälkeen Euroopan ammattilaiskentät.

28.1.2019 09:00 NCAA

Augustin sivusi piste-ennätystään, Kalinille komea tupla-tupla

Hofstran Marianne Kalin ylsi naisten NCAA-parketeilla kauden ensimmäiseen tupla-tuplaansa joukkueen napatessa konferenssissaan tärkeän avausvoiton. Nina Augustin tehoili Robert Morrisin paidassa 14 pistettä johdattaen joukkueensa seitsemänteen peräkkäiseen voittoon.

Näytä lisää vastaavia