Veera Pirttisen 20 pistettä eivät riittäneet voittoon Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa

4.11.2018 21:44 Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna jälleen suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Puolan liigassa Annika Holopainen pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa.

Veera Pirttisen hieno peli ei kantanut voittoon saakka. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries urakoi kahdesti viikon aikana. Keskiviikkona joukkue nappasi kauden toisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Freiburgin selvästi 72-55 (25-37). Donau-Riesin hurja päätösneljännes (22-6) siivitti sen voittoon. Mäkitalo oli oivassa iskussa tilastoiden 13 pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön reilussa 32 minuutissa. Äijänen saalisti 2,5 minuutissa yhden levypallon.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Bundesliigassa nähtiin jälleen suomalaiskohtaaminen, kun Donau-Ries otti mittaa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz Catsista. Donau-Ries otti pelistä täyden pistepotin 73-68 (36-28)-voitolla. Mäkitalo kokosi tilastoikseen viisi pistettä ja viisi levypalloa, kun taas Äijänen jäi ilman tilastomerkintöjä. Pirttinen oli tehokkaana kasaten joukkueensa korkeimman pistemäärän 20 koristaen tilastojaan myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Camilla Grönberg urakoi yli 31 minuuttia, mutta ainoiksi tilastomerkinnöiksi jäivät kaksi levypalloa ja syöttö. Viikon voitoilla Donau-Ries paranteli osakkeitaan voitettuaan nyt kuudesta ottelustaan kolme ja nousten kuudenneksi. Chemnitz on yhdellä voitolla sarjataulukossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvoja otteitaan Saarlouisin paidassa latomalla taululle 10 pistettä ja kaksi levypalloa, mutta Saarlouis joutui tunnustamaan sarjakärki Marburgin paremmakseen 65-92 (36-47). Saarlouis on voittanut tällä kaudella kaksi peliä.
Ottelutilastot

Annika Holopainen auttoi Gdanskin kauden avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen pääsi juhlistamaan kauden avausvoittoa Puolan liigassa, kun Gdansk otti niskalenkin Poznanista lukemin 88-71 (50-41). Holopainen pisti tilastoihin komeasti 11 pistettä ja kuusi levypalloa.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen oli sivussa Sedis Basquetin kokoonpanosta sairastumisen takia, kun Sedis Basquet otti makoisan 86-81 (42-38)-voiton Katalonian derbyssä mahtiseura Gironasta. Sedis Basquet on voittanut viidestä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin 16 pistettä eivät riittäneet siivittämään Marista Corunaa voittoon Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Segle XXI haki vieraspisteet 71-62 (30-24)-voitolla. Pounds sai myös levypallo- ja syöttösarakkeisiin yhdet merkinnät. Maristas Coruna jahtaa edelleen kauden avausvoittoaan.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla voitettuaan kotikentällään Skallagrimurin 65-63 (30-31). Kesänen operoi ottelussa kuusi pistettä ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Janne Hännisen valmentama Uppsala taisteli avausvoitostaan aina päätösneljännekselle saakka, kunnes Högsbo repäisi 21-7-jaksovoiton vieden pelin lopulta nimiinsä 82-70 (38-40).
Ottelutilastot

 

 
20.8.2019 09:02 Susiladies

Vilma Kesänen palaa Espanjaan, uutena osoitteena Barakaldo

Edelliskauden Islannissa pelannut Vilma Kesänen, 30, palaa pelaamaan Espanjaan, jossa 173-senttinen takapelaaja on jo ehtinyt viettää jo kolme kautta. Peräti 85 naisten maajoukkueottelun konkari Kesäsen uusi joukkue on Ausarta Barakaldo, joka nousi keväällä Espanjan kakkostasolle.

31.7.2019 09:08 Susiladies

Kaisa Kuisma siirtyy Portugaliin, uusi osoite Vitória SC

Napolin universiadijoukkueen Kaisa Kuisma, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille ammattilaiseksi, kun 180-senttinen Orimattilan Jymyn kasvatti on tehnyt sopimuksen Portugalin pääsarjaa pelaavan Vitória Sporte Cluben kanssa.

15.7.2019 13:09 Susiladies

Universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies Espanjan kakkossarjan Ibaizabaliin

Kesän universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies, 22, siirtyy neljän Americanissa vietetyn yliopistovuoden jälkeen Espanjan kakkossarjaan ammattilaiseksi. Koskimiehen uusi osoite on galdakaolainen GDKO Bizkaia Ibaizabal.

20.6.2019 13:31 Susiladies

Helmi Tulonen Espanjan kakkossarjaan Celtan riveihin

Susiladies-pelaajien Euroopan valloitus saa jatkoa, kun Helmi Tulonen, 20, on tehnyt sopimuksen Espanjan kakkossarjassa pelaavan Celta de Vigo Baloncesto. Tulonen pelasi päättyneellä kaudella Saksan Bundesliigaa Saarlouis Royalsissa.

19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

18.6.2019 09:31 Susiladies

Anniina Äijänen vaihtaa joukkuetta Espanjassa

Susiladiesin Anniina Äijänen, 23, jatkaa Espanjassa myös tulevalla kaudella. Espanjan pääsarjassa Sedis Basquetissa päättyneellä kaudella pelannut Äijänen siirtyy Universitario de Ferroliin, joka hakee kakkossarjasta nousua takaisin Liga Femeninaan.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

Näytä lisää vastaavia