Veera Pirttisen 20 pistettä eivät riittäneet voittoon Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa

4.11.2018 21:44 Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna jälleen suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Puolan liigassa Annika Holopainen pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa.

Veera Pirttisen hieno peli ei kantanut voittoon saakka. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries urakoi kahdesti viikon aikana. Keskiviikkona joukkue nappasi kauden toisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Freiburgin selvästi 72-55 (25-37). Donau-Riesin hurja päätösneljännes (22-6) siivitti sen voittoon. Mäkitalo oli oivassa iskussa tilastoiden 13 pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön reilussa 32 minuutissa. Äijänen saalisti 2,5 minuutissa yhden levypallon.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Bundesliigassa nähtiin jälleen suomalaiskohtaaminen, kun Donau-Ries otti mittaa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz Catsista. Donau-Ries otti pelistä täyden pistepotin 73-68 (36-28)-voitolla. Mäkitalo kokosi tilastoikseen viisi pistettä ja viisi levypalloa, kun taas Äijänen jäi ilman tilastomerkintöjä. Pirttinen oli tehokkaana kasaten joukkueensa korkeimman pistemäärän 20 koristaen tilastojaan myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Camilla Grönberg urakoi yli 31 minuuttia, mutta ainoiksi tilastomerkinnöiksi jäivät kaksi levypalloa ja syöttö. Viikon voitoilla Donau-Ries paranteli osakkeitaan voitettuaan nyt kuudesta ottelustaan kolme ja nousten kuudenneksi. Chemnitz on yhdellä voitolla sarjataulukossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvoja otteitaan Saarlouisin paidassa latomalla taululle 10 pistettä ja kaksi levypalloa, mutta Saarlouis joutui tunnustamaan sarjakärki Marburgin paremmakseen 65-92 (36-47). Saarlouis on voittanut tällä kaudella kaksi peliä.
Ottelutilastot

Annika Holopainen auttoi Gdanskin kauden avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen pääsi juhlistamaan kauden avausvoittoa Puolan liigassa, kun Gdansk otti niskalenkin Poznanista lukemin 88-71 (50-41). Holopainen pisti tilastoihin komeasti 11 pistettä ja kuusi levypalloa.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen oli sivussa Sedis Basquetin kokoonpanosta sairastumisen takia, kun Sedis Basquet otti makoisan 86-81 (42-38)-voiton Katalonian derbyssä mahtiseura Gironasta. Sedis Basquet on voittanut viidestä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin 16 pistettä eivät riittäneet siivittämään Marista Corunaa voittoon Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Segle XXI haki vieraspisteet 71-62 (30-24)-voitolla. Pounds sai myös levypallo- ja syöttösarakkeisiin yhdet merkinnät. Maristas Coruna jahtaa edelleen kauden avausvoittoaan.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla voitettuaan kotikentällään Skallagrimurin 65-63 (30-31). Kesänen operoi ottelussa kuusi pistettä ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Janne Hännisen valmentama Uppsala taisteli avausvoitostaan aina päätösneljännekselle saakka, kunnes Högsbo repäisi 21-7-jaksovoiton vieden pelin lopulta nimiinsä 82-70 (38-40).
Ottelutilastot

 

 
14.1.2019 09:01 Susiladies

Susiladiesin pelaajat tehokkaina viikonloppuna – Poundsille 24 pistettä

Anissa Pounds heitti Espanjan Liga Femenina 2:ssa komeasti 24 pistettä viikonloppuna, Ruotsissa Sofia Pelander kasasi jälleen tupla-tuplan, Saksassa Veera Pirttinen esitti vahvoja otteita ja Helmi Tulonen juhli kovaa voittoa.

14.1.2019 08:47 NCAA

Augustinin yliopisto voittoputkessa, Koskimies 17 pistettä

Naisten NCAA:n konferenssiottelut ovat alkaneet Nina Augustinin ja Robert Morrisin osalta loistavasti kolmella voitolla. Viikonlopun ottelussa Elina Koskimies nakutti varmoin ottein 17 pistettä ja johdatti Americanin tärkeään kotivoittoon.

7.1.2019 08:47 NCAA

Marianne Kalin kauden ennätyspisteille NCAA:ssa

Hofstran yliopiston Marianne Kalin syttyi konferenssiavauksessa ja heitti kauden piste-ennätyksensä 17 pistettä. Sara Rokkasen ja Ninni Salmen joukkueet nappasivat voitot ensimmäisistä konferenssikohtaamisistaan ja kasvattivat näin voittoputkiaan.

6.1.2019 22:12 Susiladies

Vilma Kesänen siivitti KR:n Islannin liigan kärkeen

Vilma Kesänen palasi vahvasti talvitauolta, kun hän heitti 11 pistettä KR:n voittaessa Islannin liigan kärkikamppailun ja nousten yksin sarjakärkeen.

4.1.2019 08:39 NCAA

Lahtisen Georgia Tech voittoon ACC-konferenssin avauksessa

NCAA:n konferenssiottelut käynnistyivät tällä viikolla toden teolla suomalaisnaisten osalta ja Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech taisteli tiensä hienoon avausvoittoon. Marika Korpinen ja Ninni Salmi nappasivat voitot viimeisistä konferenssin ulkopuolisista kohtaamisista.

30.12.2018 21:16 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Basquet päätti vuotensa komeasti

Anniina Äijäsen Sedis Basquet liihottaa vahvassa myötätuulessa Espanjan liigassa, kun joukkue päätti vuotensa peräti seitsemän ottelun voittoputkessa.

30.12.2018 09:36 Susiladies

Helmi Tulonen nauttinut vastuusta Saksassa – ”Olen päässyt hyvin pelaamaan”

Ensimmäistä kauttaan ammattilaisena pelaava Helmi Tulonen, 20, on ollut Saksan Bundesliigassa pelaavat Saarlouis Royalsin valopilkkuja tällä kaudella. Tulonen on ottanut heti ison roolin joukkueessa ja myös tulosta on tullut.

23.12.2018 11:48 Susiladies

Anniina Äijäsen joukkue voittoputkessa joulun viettoon

Naisten kansainväliset korissarjat vetäytyivät joulutauolle lauantain jälkeen. Anniina Äijäsen Sedis Basquet liihottaa viiden ottelun voittoputkessa ja Vilma Kesäsen KR pitää jaettua kärkisijaa Islannin liigassa.

19.12.2018 14:36 Haastattelu

Tulokaskauttaan NCAA:ssa pelaava Lotta-Maj Lahtinen: ”Itsevarmuus on avain”

HBA:n peliasu vaihtui kesän aikana Georgia Techin paitaan, kun Lotta-Maj Lahtinen lähti Atlantaan tavoittelemaan unelmaansa ja keräämään kokemusta kansainvälisiltä koripallokentiltä. Nyt 19-vuotiaalla Lahtisella on takanaan kymmenen ottelua Yhdysvaltojen arvostetuimmassa yliopistosarjassa NCAA:ssa.

10.12.2018 08:24 NCAA

Kalin, Korpinen ja Menna energisinä NCAA:ssa

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa naisten NCAA:ssa nähtiin viikonloppuna pirteitä suomalaissuorituksia, kun Tuuli Menna ja Marika Korpinen takoivat kaksinumeroiset lukemat ja Marianne Kalinin vahva levypallotyöskentely kiritti Hofstran voittoon.

9.12.2018 22:43 Susiladies

Pounds ja Kesänen joukkueidensa pistetykkejä

Anissa Pounds ja Vilma Kesänen olivat joukkueensa parhaita pistenaisia viikonlopun otteluissa ja Saksassa Heta Äijäsen sekä Anni Mäkitalon Donau-Ries eteni Saksan cupissa jatkoon.

3.12.2018 09:37 Susiladies

Sofia Pelander palasi kentille tehokkaasti

Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa. Saksan Bundesliigassa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan viikolla kahta voittoa.

26.11.2018 10:46 Susiladies

Susiladies-pelurit palasivat tositoimiin seurajoukkueissaan

Susiladiesin pelaajat palasivat seurajoukkueidensa kanssa takaisin pelikentille viikonlopun aikana. Helmi Tulonen oli erityisen hyvällä pelipäällä upottaen 19 pistettä.

15.11.2018 12:19 Susiladies

Veera Pirttinen sopeutunut nopeasti Bundesliigan vaatimuksiin

Veera Pirttinen, 21, pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla ammattilaisena, kun hän teki kesällä sopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan ChemCats Chemnitzin kanssa. Vaikka joukkueen alkukausi on ollut vaikea, on Pirttinen aloittanut ammattilaisuransa hienosti.

14.11.2018 08:53 Susiladies

Susiladiesin Anniina Äijänen: "Mahdollisuudet kahteen voittoon on"

Espanjan kivenkovassa Liga Femeninassa Sedis Basquetissa ensimmäistä ammattilaiskauttaan pelaava Anniina Äijänen on yksi Susiladiesin tukipilareista. Äijänen ja Susiladies valmistautuu Kisakalliossa lauantaiseen EM-karsintaotteluun Töölön Kisahallissa Sloveniaa vastaan.

13.11.2018 09:44 Susiladies

Susiladiesin Veera Pirttinen: ”Halli täyteen!”

BC Nokian kasvatti Veera Pirttinen pelaa ensimmäistä ammattilaiskauttaan ulkomailla Saksan Bundesliigan ChemCats Chemnitzissä. Pirttinen ja Susiladies valmistautuu tällä hetkellä lauantaiseen EM-karsintaotteluun Sloveniaa vastaan Töölön Kisahallissa.

11.11.2018 15:40 Susiladies

Anissa Pounds johdatti joukkueensa avausvoittoon Espanjassa

Euroopan pääsarjoissa pelattiin viimeinen kierros ennen maaottelutaukoa ja Anissa Pounds pääsi lähtemään tauolle voitto taskussaan, kun Marista Coruna nappasi avausvoittonsa Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Anni Mäkitalo oli Saksan Bundesliigassa hienossa iskussa heittämällä 25 pistettä.

5.11.2018 10:31 NCAA

Naisten NCAA-kausi käynnistyy – mukana huimat 32 suomalaisnaista

Yhdysvaltojen yliopistokoripallosarja NCAA pyörähtää käyntiin Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Suomalaisedustus rapakon takana on jälleen vahva ja pelikentillä nähdään muun muassa viime kaudella vakuuttavia otteita esittänyt Elina Koskimies sekä tulokaskautensa aloittava huippulupaus Lotta-Maj Lahtinen.

29.10.2018 09:21 Susiladies

Tulonen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Bundesliigassa

Saksan Bundesliigassa nähtiin viikolla suomalaiskohtaaminen, kun Veera Pirttisen ja Camilla Grönbergin Chemnitz sai kotikentälleen vastaansa Helmi Tulosen Saarlouisin. Puolan liigassa Annika Holopaisen huippupeli ei riittänyt Gdanskille avausvoittoon.

22.10.2018 10:07 Susiladies

Susiladiesin pelaajat urakoivat viikolla – Tulonen, Holopainen ja Mäkitalo tehokkaina

Voitot olivat tiukassa Susiladiesin pelaajilla viime viikolla, mutta pelikentillä nähtiin kuitenkin vahvoja suomalaisesityksiä. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen tekivät kauden piste-ennätyksensä ja Anni Mäkitalo oli joukkueensa ykköstykki.

Näytä lisää vastaavia