Vilma Kesänen debytoi Saksassa – Susiladies-pelureille voittoja Espanjassa

10.2.2020 08:02 Vilma Kesänen sai tulikasteensa Saksan Bundesliigassa, kun hän debytoi uuden joukkueensa Wasserburgin riveissä viikonloppuna. Espanjan Liga Femenina 2:ssa suomalaispelaajilla oli vahva viikonloppu.

Vilma Kesänen aloitti uudessa seurassaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viime viikolla Saksan Bundesliigan suurseuraan Wasserburgiin liittynyt Vilma Kesänen pääsi heti debyytissään voiton makuun Wasserburgin voittaessa vieraskentällä Marburgin 88-68 (42-44). Marburg roikkui Wasserburgin kannoilla kolme neljännestä, mutta Wasserburg vei päätösjakson 28-11 ratkaisten voiton. Kesänen sai pistetilinsä auki heitettyään kaksi pistettä ja tilastoihin kertyi myös yksi syöttö.

- Tosi hyvä voitto joukkueelta alun kankeuksien jälkeen. Ensimmäisellä neljänneksellä takkuilimme puolustuksessa, mutta sitten aloimme saada rotia siihen päähän, ja puoliajan jälkeen saimme pelin paremmin haltuun ja lopulta voiton. Omalta osalta on ollut tosi hektiset muutama päivä ennen peliä ja mielettömästi uutta asiaa. Vielä oli vähän hakemista, mutta hyviä juttuja kuitenkin jo ja tästä se lähtee. Hyvillä fiiliksillä, Kesänen kommentoi.

Wasserburg on sarjassa toisena 13 voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Heta Äijänen pääsi niin ikään voiton kantaan Donau-Ries Angelsin kanssa, kun se voitti vieraskentällä Panthers Osnabrückin 79-78 (35-49). Äijäsen ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli yksi levypallo. Angels on heti Wasserburgin kanssa yhden ottelun vähemmän voittaneena.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen ja Elina Koskimies juhlivat voittoja Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaisvoittoja kolmin kappalein. A-lohkossa Anniina Äijänen jatkoi vahvoja otteitaan tilastoidessaan 12 pistettä, kolme levypalloa ja syötön Ferrolin voittaessa vieraskentällä Avilesin 93-50 (51-26). Voitto oli Ferrolille viides peräkkäinen ja se on sarjassa toisena 13 voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen Ibaizabal voitti kotikentällään Cortegadan selvästi 88-63 (48-43). Koskimies kasasi 11 pistettä, levypallon ja riiston. Ibaizabal on yhden voiton Äijäsen Ferrolia perässä.
Ottelutilastot

B-lohkossa Helmi Tulosen Magec Tias otti kauden kolmannen voittonsa voitettuaan Mataron niukasti 62-60 (33-34). Tulonen oli tehokkaana heitettyään 12 pistettä ja lisäksi tilastot koristuivat viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Kaisa Kuisma esiintyi jälleen vahvasti Portugalissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Portugalin liigassa Kaisa Kuisma oli oivassa vedossa, kun Vitoria SC kaatoi Holosin 77-59 (35-21). Kuisma pussitti 13 pistettä ja otti kaksi levypalloa. Vitoria SC:llä on koossa seitsemän voittoa ja 10 tappiota.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttinen oli kahdesti tositoimissa viikon aikana. Keskiviikkona Snæfell hävisi kotonaan Haukarille 62-84 (39-41) Pirttisen tilastoidessa komeasti 15 pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Snæfell hävisi vuorostaan KR:lle 56-82 (23-44). Tällä kertaa Pirttisen tilastosarakkeisiin merkittiin kolme pistettä ja kolme levypalloa. Snæfellillä on kuusi voittoa ja 14 tappiota.
Ottelutilastot

Baltian liigassa Carolina Kertin Tallinna Ülikool päätti runkosarjansa 73-87 (28-45)-tappioon Kibirkstisille. Kert heitti ottelussa kolme pistettä, otti kolme levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen. Tallinna Ülikool voitti neljä peliä ja hävisi 10 eikä selviytynyt pudotuspeleihin.
Ottelutilastot

 
18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

Näytä lisää vastaavia