Wilson tarjoili peräti 10 korisyöttöä – Susijengiläisten joukkueet voittoihin Bundesliigassa

15.10.2018 09:36 Jamar Wilson piti syöttöklinikkaa Liettuan liigassa, kun hän auttoi Lietkabelisin voittoon jakamalla peräti kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä ja vahvan suomalaispanoksen omaa Frankfurt Skyliners nappasi niukan vierasvoiton.

Jamar Wilson johti Lietkabelisin peliä mallikkaasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München jatkaa Bundesliigassa puhtaalla pelillä, kun se voitti vieraskentällä Braunschweigin 87-61 (36-28). Koponen heitti ottelussa neljä pistettä, kahmi kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja nappasi riiston. Bayern johtaa Bundesliigaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Gordon Herbertin Frankfurt joutui tekemään täyden päivätyön Vechtan vieraana, mutta kairasi voiton jatkoajan jälkeen 88-83 (77-77, 43-35). Shawn Huff avitti joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Erik Murphyn saldoksi muodostui viisi pistettä, kolme levypalloa, syöttö ja torjunta. Frankfurt on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Salinin Malagan vahva alkukausi sai jatkoa

Espanjan liigassa Sasu Salin kuritti entistä seuraansa viiden pisteen edestä, kun Malaga kukisti kotonaan Gran Canarian 89-76 (49-35). Salin tilastoi lisäksi kaksi levypalloa ja syötön. Malaga on aloittanut kauden vahvasti kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Sasu Salin pääsi juhlimaan voittoa entisestä seurastaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan LEB Orossa Matti Nuutisen ja Roope Ahosen Oviedo kärsi kotonaan niukan 81-83 (47-37)-tappion Palencialle. Ahonen pussitti yhdeksän pistettä, jakoi neljä korisyöttöä ja otti yhden levypallon. Nuutinen maalasi tilastolakanalleen kahdeksan pistettä ja kuusi levypalloa. Oviedon saldo kolmen pelin jälkeen on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Wilson loisti – Lindbomilla vahva iltapuhde

Liettuan liigassa Wilsonin Lietkabelis otti 81-73 (48-40)-voiton Siauliaista. Wilson orkestroi Lietkabelisin hyökkäyspeliä jakamalla peräti 10 syöttöä ja siinä ohessa nakutti kuusi pistettä ja otti nappasi neljä levypalloa. Lietkabelis on aloittanut kautensa hienosti neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin 16 pistettä, kuusi levypalloa, syöttö ja torjunta eivät riittäneet Rosa Radomille voittoon Puolan liigan ottelussa, kun Arka Gdynia haki pisteet 94-77 (54-37)-voitolla. Rosa Radom on kahden ottelun jälkeen vielä voitoitta.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin vahva panos ei riittänyt voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Unkarin liigassa Alex Murphyn Szolnoki Olaj koki avaustappionsa häviten vieraskentällä niukasti Sopronille 81-82 (36-39). Murphy kirjautti seitsemän pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior huilasi, kun Ironi Ness Ziona hävisi Israelin liigan ottelussa Gilboa Galilille 84-95 (43-47). Ness Zionan saldo kahden ottelun jälkeen on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Tuovin ja Mirolybovin joukkueet voittoihin

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti kotiottelussaan selvän 81-61 (36-31)-voiton. Strasbourg on voittanut viidestä ottelustaan kolme.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Racing on aloittanut kauden vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anton Mirolybovin valmentama Racing Basket jatkaa puhtaalla pelillä Luxemburgin liigassa, kun se voitti vieraskentällä T71:n 64-61 (33-33). Racing on voittanut kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm taipui Giesseninn vieraana 74-86 (32-43). Ulmilla on neljästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

 

 
10.1.2022 10:42 Susijengi

Lauri Markkaselle viides perättäinen vuoden koripalloilijan arvonimi

Cleveland Cavaliersissa vahvaa kautta pelaava jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti Lauri Markkanen, 211 cm ja 24 vuotta, on valittu jälleen kerran Suomen urheilutoimittajien valinnoissa vuoden koripalloilijaksi. Markkaselle valinta oli jo viides perättäinen.

9.1.2022 22:55 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen hurjana Belgiassa – Valtonen pääsi maistamaan harvinaista herkkua Espanjassa

Mikael Jantunen teki kauden piste-ennätyksensä heittämällä 28 pistettä Oostenden jatkaessa puhtaalla pelillä. Elias Valtonen sen sijaan pääsi juhlimaan komeaa vierasvoittoa Barcelonasta.

7.1.2022 06:48 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoivat Play-In –ottelut – Tuovin Strasbourg tarrasi jatkopaikkaan

Mestarien liigassa starttasivat Play-In –pelit, joissa taistellaan pääsystä jatkolohkoihin. Shawn Hopkins sitä vastoin esiintyi vahvasti Islannissa Stjarnanin kasvattaessa voittoputkeaan.

3.1.2022 09:35 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy aloitti vuoden räväkästi 38 pisteen pelillä

Alex Murphy osoitti olevansa valmis vuoteen 2022, kun hän iski taululle kovat pisteet Japanissa. Murphy upotti peräti 38 pistettä johdattaessaan Fukushima Firebondsin voittoon.

31.12.2021 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Hopkins päätti vuotensa tupla-tuplalla

Shawn Hopkins päätti vuotensa tyylillä täräyttämällä Islannissa komean tupla-tuplan. Tuomas ja Joonas Iisalon Baskets Bonn lähtee uuteen vuoteen yhdeksän ottelun voittoputkessa ja Bundesliigan kärkipaikalta.

24.12.2021 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti Tigersin voittoon - Mestarien liigassa saatiin alkulohkoja päätökseen

Mestarien liigassa saatiin puolet alkulohkoista pelattua ja Saksassa suomalaiset pääsivät juhlimaan maukkaita voittoja.

20.12.2021 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Belgiassa

Belgiassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Mikael Jantusen Oostende sai vieraakseen Okko Järven Phoenix Brysselin. Erik Murphy oli jälleen tehokkaana Japanissa, Ilari Seppälä ja Aapeli Alanen olivat taas joukkueensa parhaimmistoa.

13.12.2021 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni, Murphyt, Alanen ja Kivimäki ratkaisurooleissa

Heroes Den Bosch jatkaa Hollannissa puhtaalla pelillä Edon Maxhunin toimiessa kapellimestarina, Japanissa Murphyn veljekset olivat avainrooleissa Fukushima Firebondsin voittoputken venyessä kuuteen, Aapeli Alanen piti koreillaan St. Pöltenin voittokannassa kiinni ja Aatu Kivimäki auttoi tupla-tuplallaan Tigers Tübingenin voittoon.

10.12.2021 08:41 Korisliiga

Topias Palmi vahvistaa Limburgia

Belgian ja Alankomaiden yhteisliiga vahvistuu jo neljännellä suomalaispelaajallaan, kun Korisliigan syyskauden paras kotimainen pistemies ja Susijengin täsmätykki Topias Palmi, 195 cm ja 27 vuotta, siirtyy kasvattajaseuransa Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueesta Limburgin riveihin.

9.12.2021 08:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa

Elias Valtosen Manresa porskuttaa Mestarien liigassa ainoana tappiottomana joukkueena viiden ottelun jälkeen. Ilari Seppälä teki sen sijaan kovaa jälkeä Romaniassa.

5.12.2021 23:54 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hohkasivat kuumina

Susijengin pelaajat esittivät loisto-otteita viime viikolla. Murphyn veljekset olivat loistovireessä Japanissa, Aapeli Alanen iski tulta Itävallassa, Shawn Hopkins purkautui Islannissa, Daniel Dolenc oli joukkueensa ykkönen Ranskassa ja Edon Maxhuni piti Den Boschin tappiotta Hollannissa.

23.11.2021 08:25 NBA

Markkanen palasi 22 pisteen voimin NBA-parketeille – Cavs taipui niukasti Netsille

Lauri Markkanen palasi Cleveland Cavaliersin kokoonpanoon 22 pisteen ja 8 levypallon voimin, kun Cavs hävisi Brooklyn Netsille 117-112 (52-63). Markkanen oli sivussa yhdeksän ottelua NBA:n koronaprotokollan takia.

22.11.2021 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä iskussa MM-karsintoihin

Miesten korissarjoissa pelattiin viikonloppuna viimeiset pelit ennen maajoukkuetaukoa. Sasu Salin, Murphyn veljekset, Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc osoittivat hyvää virettä ennen liittymistään Susijengin mukaan.

20.11.2021 06:56 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomin Sopot jatkoon FIBA Europe Cupissa

Carl Lindbomin Sopot varmisti jatkopaikkansa FIBA Europe Cupissa. Edon Maxhunin ja Heroes Den Boschin jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

19.11.2021 15:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä viihtynyt Romaniassa – ”Täällä on kiva pelata”

Ilari Seppälä, 28 aloitti kolmannen vuotensa ulkomailla tehtyään sopimuksen romanialaisen Arges Pitestin kanssa. Pienen loukkaantumisen jälkeen Susijengin MM-karsintajoukkueeseen valittu Seppälä on päässyt jälleen tositoimiin.

15.11.2021 07:51 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Valtonen voiton makuun Espanjassa – Jantusen Oostende jatkaa tappioitta

Viikonlopun otteluissa Sasu Salin ja Elias Valtonen pääsivät tuulettamaan voittoja Espanjan kentillä ja Belgiassa Mikael Jantusen Oostende jatkaa puhtaalla pelillä. Murphyn veljekset olivat vauhdissa Japanissa ja Shawn Hopkins merkkautti tupla-tuplan Islannissa.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

8.11.2021 00:01 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen hieno alkukausi noteerattiin Belgiassa

Mikael Jantunen sai hienon kunnianosoituksen Belgiassa, kun hänet valittiin joukkueensa lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Jantusen johdolla Oostende on aloittanut kautensa tappioitta ja sama meno sai jatkoa viikonloppuna. Susijengiläiset pääsivät muutenkin hyvin voittojen makuun.

3.11.2021 23:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsen säväytti donkillaan – Seppälä ja Dolenc kovassa pistevireessä

Alexander Madsen auttoi vahvalla pelillään VEF Riian avausvoittoon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc esittivät myös parastaan, mutta Carl Lindbom sekä Edon Maxhuni kokivat viimeisen sekunnin tappiot FIBA Europe Cupissa.

1.11.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alanen ratkaisijana Itävallassa – ”Oli tärkeä ja maukas voitto”

Aapeli Alanen oli St. Pöltenin sankari Itävallan liigassa upottamalla voittoheiton sisään viime sekunnilla. Aatu Kivimäen vahvat edesottamukset saivat jatkoa ja lisäksi Elias Valtonen, Edon Maxhuni, Murphyn veljekset sekä Shawn Hopkins ylsivät kaksinumeroisille.

Näytä lisää vastaavia