Wolf Track -peli ladattavissa nyt kaikille alustoille

12.8.2014 Suomen Koripalloliitto on julkaissut Wolf Track -mobiilipelin, jossa seikkailevat MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin jäsenet. Pelin käytännön toteutuksesta vastasivat Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Game Design -koulutuksen opiskelijat. Wolf Track on nyt ladattavissa Windows Storesta, Apple Storesta ja Google Playsta.


Ensisijaisesti lapsille suunnatun, täysin ilmaisen pelin suunnittelussa on alusta asti kuunneltu paitsi lapsia, myös pedagogista ääntä; projektissa on ollut mukana kaksi erityisopettajaa.

Pelin on tarkoitus rohkaista lapsia omaehtoiseen liikkumiseen, kannustaa terveisiin elämäntapoihin, tähdentää yhteistyön ja joukkuepelin merkitystä elämässä sekä myös osaltaan ylläpitää meneillään olevaa korisbuumia.

Pelin taustalla olevan tarinan on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjailija ja urheilutoimittaja, entinen koripalloilija Juha Vesala. Projektin ”äiti” Ira Pasi kertoo, että Kouvola valikoitui pelin toteutuspaikaksi ensisijaisesti kaupungin oppilaitosten tasokkaan pelialan opetuksen vuoksi.


- Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun ja Kouvolan Seudun Ammattiopiston opiskelijoiden lisäksi toteutukseen on osallistunut pääosin em. koulujen entisistä opiskelijoista koostuva Blackland Games.


Pasi kehuu vuolaasti koko Susijengin, mutta erityisesti päävalmentaja Henrik Dettmannin aktiivista ja erittäin myönteistä asennoitumista peliprojektiin.

Myös pelaajat ovat kantaneet kortensa kekoon, ja jälki näkyy pelissä. Peliä on testattu paitsi Kouvolan alueen kouluissa, myös kesän aikana Teemu Rannikon ja Petteri Koposen korisleireillä.
 

- Teemu Rannikon liikkeet on mallinnettu peliin videolta, projektia opiskelijoiden puolelta johtanut Lauri Kuparinen sanoo.


Viime syksynä käyntiin pyörähtänyt projekti löysi Pasin mukaan muotonsa suhteellisen nopeasti. Punaisena lankana toimi halu tehdä lajimarkkinointia täysin uudella, lapsia ja nuoria puhuttelevalla tavalla.
 

- Mobiilipelit ovat ehdottomasti tätä päivää, ja Suomella pelialalla hyvä maine. Toivomme, että esimerkkimme rohkaisee muitakin, Pasi sanoo


Wolf Track julkaistiin ennen Susijengin Australia-peliä


Susijengi-aiheinen Wolf Track -mobiilipeli julkaisu tapahtui tiistaina 12. elokuuta kello 17:00 Helsingin Jäähallin Pepe's Bar & Grill -ravintolassa juuri kun susijengiläiset aloittivat lämmittelynsä Suomi – Australia -maaottelua.

- Idea lähti käyntiin viime vuonna Sloveniassa, kun huomasin, että katsomossa on hieno tunnelma, mutta paikalla on vähän lapsia. Mietin, että millä keinolla lapsia saisi mukaan, projektin ”äiti” Ira Pasi kertoo.

- Vieressä oma lapseni pelasi tabletilla peliä ja mieleen juolahti, että tuolla tavalla. Ajatuksena oli tehdä hauska peli, joka myös motivoi myös itse pelaamaan.

 

Wolf Track nyt ladattavissa kaikille alustoille

Koripalloliiton julkaiseman Wolf Track pelin voi ladata nyt kaikilta kauppapaikoilta, nyt myös Apple Storesta. Helpoin tapa ladata peli kaikille alustoille on mennä suoraan oman laitteen kauppapaikkaan ja hakea peliä nimellä Wolf Track. Peli on ilmainen.

Kauppapaikat ja soveltuvat laitteet:

  • Windows Store: Surface tabletit ja Windows 8.1 tietokoneet (Windows Phonelle peli ladattavissa myöhemmin)
  • Google Play: Android-pohjaiset älypuhelimet ja tabletit, mm. Samsung
  • Apple Store: iPad tabletit ja iPhone älypuhelimet

Lisätietoja:

  • www.wolftrack.fi
  • instagram.com/susijengi
  • twitter.com/WolfTrackGame
  • facebook.com/SusijengiFinland
 
19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

14.7.2017 EM-kilpailut

Susijengin EM-kisat avaaviin Ranska- ja Slovenia-otteluihin alle 500 lippua jäljellä

Susijengin EM-kotikisojen alkuun on enää alle 50 päivää. Samalla pääsyliput Susijengin otteluihin Helsinki Arenalle hupenevat hyvää vauhtia. Susijengin kahden ensimmäisen EM-koitoksen osalta on ylitetty 10 000 pääsylipun rajapyykki. Suomen Ranska- (31.8.) ja Slovenia-otteluihin on lippuja jäljellä alle 500.

10.2.2017 15:41 Pohjoinen alue

EM-kisojen odotetut sessioliput myyntiin maanantaina 13.2.

Helsingissä elo-syyskuussa pelattavien EM-otteluiden (EuroBasket 2017) lipunmyynnin seuraava aalto käynnistyy maanantaina 13.2., jolloin koripalloväen hartaasti odottamat sessiokohtaiset – Susijengin osalta ottelukohtaiset – liput vapautuvat myyntiin.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

26.6.2016 Katsojat

Katsojan opas nuorten PM-kisoihin

18- ja 16-vuotiaiden nuorten PM-kilpailut käynnistyvät sunnuntaina (26.6.) Kisakallion Urheiluopistolla. Luvassa on huimat 60 maaottelua viiden pelipäivänä aikana kolmella pelikentällä. Näin seuraat kisoja – olet sitten paikan päällä tai etänä.

2.6.2016 10:40 Pohjoinen alue

Uudet Susijengi-fanituotteet julkaistu, ennakkotilattavissa 7.6. saakka

Suomen koripallomaajoukkueiden uudet adidas-peliasut sekä –fanituotteet on julkaistu. Samalla Koripalloliitto tarjoaa innokkaimmille Susijengi-faneille mahdollisuuden ennakkotilata susiperheen uusia fanituotteita. Ennakkotilauksia voi tehdä tiistaihin 7.6. saakka.

10.5.2016 09:45 Pohjoinen alue

20-vuotiaiden EM-kisojen lipunmyynti käynnistynyt

Suomi-koriksen ensi kesän päätapahtuma, 20-vuotiaiden miesten EM-kisat Helsingissä 16.-24. heinäkuuta, lähestyy. Suurta ennakkomielenkiintoa herättäneiden kisojen lipunmyynti lähti käyntiin tiistaina 10.5. klo 9:00 kaikkien kukkarolle sopivin lippuhinnoin.

19.2.2016 Katsojat

Pullakahvit 500 ensimmäiselle Ruotsi-maaottelun katsojalle

Suomen Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting täyttää perjantaina pyöreät 60 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi puheenjohtaja tarjoaa 500 ensimmäiselle katsojalle pullakahvit lauantaisen naisten EM-karsintaottelun Suomi-Ruotsi yhteydessä.

2.2.2016 Maaottelu

Ennakkolipunmyynti naisten EM-karsintaotteluun Suomi-Ruotsi käynnistynyt

Naisten koripallomaajoukkue, Naarassudet, kohtaa seuraavassa EM-karsintaottelussaan länsinaapuri Ruotsin. Ottelu pelataan Töölön Kisahallissa lauantaina 20.2. Ruotsalaisten kannattajaryhmä Moose Nation kaavailee tuovansa otteluun satoja ruotsalaiskannattajia. Ennakkolipunmyynti on käynnistynyt Ticketmasterissa (Lippupalvelu).

18.1.2016 EM-kilpailut

Susijengi tiistaina 19.1. Nelosella

Nelosella käynnistyy tiistaina 19.1. uusi reality-ohjelma. Ummikot ulkomailla -sarjan ensimmäisessä jaksossa pirteä teräsvaari Erkki, 81, pääsee elämänsä ensimmäiselle ulkomaanmatkalle tyttärensä Riitan kanssa. Parivaljakolle tulee täytenä yllätyksenä matkan ohjelma - vannoutuneet penkkiurheilijat pääsevät tapaamaan Ranskassa pelaavaa Susijengiä.

Näytä lisää vastaavia