WSOY Susiladiesin yhteistyökumppaniksi, maajoukkueen tähtipelaajat lukulähettiläiksi

16.6.2021 11:00 Suomen naisten maajoukkue ja suomalainen kirjallisuuden kustantaja WSOY ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka keskeisin ajatus on jakaa lukemisen ilosanomaa.

Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio on tyytyväinen merkittävästä yhteistyösopimuksesta, joka osaltaan jatkaa naisten maajoukkueen ympärille muodostunutta kaupallista kiinnostusta. 

- Kirjojen lukeminen ja kuunteleminen sopivat täydellisesti koripallon arvomaailmaan. Uskon, että olemme nyt tärkeän asian ympärillä. Uusi yhteistyösopimus on todella hieno kaupallisen hyödyntämisen mahdollisuus naisten maajoukkueelle, Timo Vertio iloitsee.

- Kiitokset myös yhteyspäälliköllemme Vesa Walldénille hienon sopimuksen neuvottelemisesta, Vertio kiittelee.

Ensimmäiset lukulähettiläät ovat Susiladiesin tähtipelaajiin kuuluvat, Annika Holopainen ja Linda-Lotta Lehtoranta, jotka tulevat jakamaan lukemisen ja äänikirjojen ilosanomaa sekä omissa että Susiladiesin somekanavissa vuoden ympäri. 

- On mahtava päästä Susiladiesin kumppaniksi ja tukemaan samalla sen pelaajien matkaa kehittymisessä huipulle. On etuoikeus saada Susiladies tiimi WSOY:n kirjojen lukulähettiläiksi. Tässä yhteistyössä on ainekset todelliseen hyvän mielen hankkeeseen ja monivuotiseen yhteistyöhön molemmille osapuolille, toteaa WSOY:n toimitusjohtaja Timo Julkunen.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.

 
12.3.2024 08:15 Yhteistyökumppanit

WSOY jatkaa Susiladiesin kumppanina monivuotisella sopimuksella

Suomalaisen kirjallisuuden kustantaja WSOY:n ja Susiladiesin vuonna 2021 alkanut yhteistyö jatkuu pitkällä, vuoteen 2027 ja EM-kotikisoihin asti solmitulla sopimuksella.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

25.8.2022 14:00 Yhteistyökumppanit

PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon.

30.11.2021 12:25 Yhteistyökumppanit

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Fixus on toiminut vuodesta 2020 maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

11.10.2021 09:00 Yhteistyökumppanit

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

18.12.2020 09:00 Susijengi

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkosopimukseen

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Lisäksi sopimus kattaa nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat ensi kesänä.

Näytä lisää vastaavia