Ynni kiinnitti Mäkäläisen ja Holmesin

4.3.2015 Miesten Divisioona A:n kärkikahinoissa oleva Oulun Ynni vahvistui siirtoikkunan umpeutuessa kahdella pelaajalla. Korisliigaan noususta taisteleva Ynni sai leveyttä joukkueeseensa Valtteri Mäkäläisen ja Darrell Holmesin muodossa.

Uransa kertaalleen lopettanut Mäkäläinen palaa kentille Ynnin paidassa. Kuva: Matti Koskinen.

Loukkaantumiset ovat häirinneet 22-vuotiaan Mäkäläisen uraa niin, että hän ehti sen kertaalleen jo lopettaa viime keväänä. Korisliiga-kokemusta miehen tililtä löytyy Namika Lahden paidasta vuodesta 2009 lähtien.

- Olemme yrittäneet saada hänet mukaan pitkin talvea. Hän on harjoitellut kanssamme kerran viikossa ja pitänyt itsestään huolta, Ynnin päävalmentaja Juha Valkama totesi Kalevassa.

- Valtteri pystyy tekemään palloskriineistä hyviä asioita hyökkäyspäässä.

Mäkäläisen lisäksi siirtorajan kynnyksellä Ynniin liittyi Darrell Holmes. Holmes on aikoinaan Suomessa pelanneen jenkkivahvistuksen Darrell Holmes Sr.:n poika, joka asui 9-vuotiaaksi Helsingissä ja on Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen pelannut high school -koripalloa Texasissa. 

185-senttinen Holmes on tullut äitinsä kotiseudulle opiskelemaan ja on käynyt totuttelemassa pohjoissuomalaiseen korikseen Kiimingin Riennossa.

Lisätiedot: Ynnin tiedote

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia