Holopainen hurjasteli 44 pistettä – Susiladiesin pelaajat hyville pisteille

14.3.2021 21:01 Annika Holopainen heitti käsittämättömät 44 pistettä, mutta siitä huolimatta KR koki murskaavan tappion Islannin liigassa. Susiladiesin pelaajat olivat muutenkin kovassa vedossa, sillä Helmi Tulonen, Sara Rokkanen, Marianne Kalin ja Anniina Äijänen liekehtivät Espanjassa ja Sofia Pelander Saksassa.

Annika Holopainen oli pysäyttämätön. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen heitti 44 pistettä hyvällä prosentilla, sillä 28 heittoyrityksestä puolet meni sisään ja kolmen pisteen viivan takaa 12 yrityksestä kuusi upposi sukan läpi. Lisäksi hän heitti kaikki kymmenen vapaaheittoaan pussin perukoille. Pisteiden lisäksi Holopaiselle kertyi tilastoihin kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Holopaisen tehoista huolimatta Haukar oli kotikentällään vahvempi numeroin 120-77 (55-43). KR on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Marianne Kalin lähenteli tupla-tuplaa, kun Bembibre ei antanut liigajumbo Zamaratin yllättää itseään. Bembibre otti selvän 79-59 (34-20)-voiton Kalinin tilastoidessa 11 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Bembibre on sarjassa sijalla 14.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:n A-lohkossa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä, kun Maristas Coruna kaatui lukemin 88-67 (44-32). Äijänen oli joukkueensa kovin pistetykki 14 pisteen saldolla ja lisäksi tilastot karttuivat kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen ylsi komeaan 18 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplaan Ibaizabalin hakiessa Teneriffasta 70-63 (46-44)-voiton. Tulonen antoi lisäksi kaksi syöttöä ja riisti pallon kolmasti. Elina Koskimiehelle tilastoitiin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Ibaizabal on lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

Sara Rokkasen 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä eivät riittäneet johdattamaan Andratxia voittoon Viladecansista. Andratx hävisi vieraskentällä 66-76 (28-38) ja jatkaa C-lohkon jumbopaikalla.
Ottelutilastot

Pelander oli tehokkaana nostaessaan 15 pistettä 16 minuutissa ja tilastorivi täyttyi myös viidellä levypallolla, kun Herner murskasi Freiburgin 89-49 (48-23). Herner on Saksan Bundesliigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks hävisi Södertäljelle 68-86 (28-51). Karsten kasasi kuusi pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Sparks on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen valmentama Helsingborgin kiri ei aivan riittänyt loppuun saakka, vaan Högsbo oli kotonaan vahvempi numeroin 59-53 (35-19). Helsingborg on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia