Koris.net uudistui

11.4.2003 Suomen Koripalloliitto julkaisi uudistuneen version nettipalvelustaan Koris.netistä huhtikuun 11. päivänä. Koris.net sai uudistuksessa paitsi uuden visuaalisen ilmeen myös aimo annoksen uutta sisältöä.

- Uuden Koris.netin kantava teema on asiakaspalvelu. Olemme pyrkineet tuomaan entistä enemmän palveluitamme verkkoon, jossa ne ovat asiakkaiden saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, kertoi Koripalloliiton viestintäpäällikkö Mika Mäkelä.

Uudistunut Koris.net pitää sisällään mm. laajan Info-osion, josta löytyy vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, kaikki koripalloon liittyvät säännöt, kosolti historiatietoa sekä ohjeistuksia erilaisiin tilanteisiin, joita koripallon parissa aikaansa viettäville tulee eteen. 

Info-osion lisäksi Koris.net palvelee eri asiakasryhmiä erityisellä Kuka olet? Mitä etsit? –osiolla, josta löytyy palvelupisteet niin pelaajille, seurajohtajille ja erotuomareille. Palvelupisteitä lisätään kevään aikana muillekin ryhmille, kuten valmentajille. Sivuille on kerätty kullekin ryhmälle hyödyllistä tietoa ja tärkeimpiä linkkejä ja niille tullaan lisäämään myös omat ajankohtaispalstansa. Tiedonhakua on avittamassa myös tehokas hakukone.

Kehitystyö jatkuu

Koris.net jatkaa uudistumistaan koko kevään ja kesän ajan.

- Avasimme uuden sivuston tarkoituksella näin pelikauden loppupuolella. Ajatuksemme on antaa asiakkaille aikaa tutustua uuteen palveluun koko kevät ja kesä, jolloin ensi kauden alkaessa se on jo tuttu ympäristö. Liian tutuksi se tuskin tulee. Toisin kuin vanhojen sivujen kanssa, uusien sivujen kehitystyö palvelun parantamiseksi jatkuu tästä eteenpäin tasaisena, Mäkelä lupaili.

Monella tavalla uusi palvelu tulee vaikuttamaan myös toimintaan.

- Jatkossa esimerkiksi valtaosa erilaisista sarja- ja koulutusilmoittautumisista hoidetaan Koris.netin avustuksella. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii jo nyt katukoriksen ilmoittautumismahdollisuus. Lisäksi mm. koripallolisenssin voi jo nyt hankkia näppärästi Koris.netistä.

Koripalloliitto on ollut jo muutaman vuoden ajan vahvasti mukana liikuntakentän kattojärjestön Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) vetämässä tietohallintohankkeessa. Viime syksynä uusittiin asiakasrekisteri ja nyt siis nettipalvelu. Samassa kelkassa Koripalloliiton kanssa on useampi lajiliitto, joka takaa osaltaan tuotteiden jatkokehityksen. Jatkokehityksen tuloksena Koris.netiinkin on tulossa lisäpalveluita, mm. uusi tapahtumakalenteri.

Myös Katukoris.net uudistui

Koris.netin yhtenä uudistuksena on se, että erillään olleet palvelut siirretään saman palvelun alle. Osa esimerkiksi Koripalloliiton alueiden sivuista on jo nyt siirretty Koris.netin alle ja loputkin liittyvät mukaan ennen ensi kauden alkua.

Alueorganisaatioiden lisäksi uuden Koris.netin yhteydestä löytyy joka kesäisen hitin eli katukoriksen uudistuneet sivut. Katukoris löytyy yhtenä otsikkona Koris.netin päävalikossa. Perille pääsee myös suoraan vanhalla osoitteella www.katukoris.net

Jotain vanhaakin uudistuneesta Koris.netistä löytyy. Koris.net tarjoaa edelleenkin laajat linkkivalikoimat niin kotimaahan kuin ulkomaillekin ja tulokset sekä tilastot ovat saatavilla entiseen malliin.

Henkilöt

 
31.7.2015 Pohjoinen alue

Elokuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

17.4.2015 Pohjoinen alue

Huhtikuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 16.4. Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehden teemana on lauantaina 18.4. käynnistyvät Korisliigan pudotuspelit ja katsaukset Pantteri-jahtiin osallistuviin joukkueisiin.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

10.1.2011 Pohjoinen alue

Koripalloliiton toimisto on muuttanut

Suomen Koripalloliiton Helsingin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Liiton uusi toimisto sijaitsee Käpylässä, Amer Sportsin talossa, osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Koripalloliitto on samalla avannut uuden asiakaspalvelun puhelinnumeron.

18.11.2010 08:22 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutuskalenteri keväälle 2011 julkaistu

Suomen Koripalloliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kalenteri kevään 2011 osalta on julkaistu. Liiton koulutuksessa sisällöt pysyvät entisellään ja tasojen suorittamismahdollisuuksia näyttökokeiden kautta jatketaan. Koripalloliitto haluaa tarjota valmentajille ja ohjaajille selkeän koulutuksenpolun.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

27.3.2008 Pohjoinen alue

Koripalloliitto reagoi sääntö- ja toimenpideremontilla kannabis-käryihin

Suomen Antidopingtoimikunta suoritti vuosina 2001-07 koripallon parissa lähes 500 dopingtestiä, joiden tulokset olivat kaikki negatiivisia. Vuodenvaihteen jälkeen kaksi amerikkalaispelaajaa jäi kiinni kannabiksen käytöstä tunnetuin seurauksin. Tapausten johdosta Koripalloliitto on käynnistänyt remontin, jonka myötä liiton sääntöjä uusitaan ja antidopingvalistusta tehostetaan.

Näytä lisää vastaavia