Kuier, Viita ja Holopainen tulittivat yli 20 pistettä - Tuloselle tupla-tupla

13.12.2021 08:51 Susiladiesin pelaajat olivat loistoiskussa Euroopan kentillä. Awak Kuier, Silja Viita ja Annika Holopainen pistivät tauluun yli 20 pistettä. Kaksinumeroisillekin ylsivät Veera Pirttinen, Marianne Kalin, Anniina Äijänen sekä kauden viidennen tupla-tuplansa tilastoinut Helmi Tulonen.

Awak Kuier on Italian torjuntatilaston selkeä ykkönen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Awak Kuier oli hurjana heittäessään 22 pistettä ja rohmuamalla seitsemän levypalloa Ragusan voittaessa Faenzan 78-66 (34-33). Kuier sai tilastoihinsa lisäksi kolme torjuntaa, kaksi riistoa ja syötön. Kuier on Serie A1:n torjuntatilaston selvä ykkönen 2,4 torjunnan keskiarvolla. Ragusa on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulonen heitti viime sekunneilla voittopisteet Carugaten kukistaessa Trevison 69-67 (34-36). Tulonen iski taululle 17 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja täytteli tilastoriviään myös neljällä syötöllä, kahdella riistolla ja kolmella torjunnalla. Hänen teholukunsa oli huima 31.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa Anniina Äijänen pääsi paukuttelemaan henkseleitä Royals Saarlouisin voittaessa Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingenin murskaavasti 101-60 (52-30). Äijänen heitti kaikki seitsemän pelitilanneheittoaan sisään keräten 15 pistettä ja päälle vielä viisi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Koskimies ja Pounds olivat Royalsin pihdeissä, kun molemmat kasasivat neljä pistettä ja Koskimiehelle kertyi lisäksi levypallo ja Poundsille kolme syöttöä ja riisto.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Sofia Pelanderin Herner TC pääsi juhlimaan 77-62 (36-28)-voitto Panthers Osnabrückista. Pelander heitti neljä pistettä ja nappasi yhden levypallon.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre otti kovan 73-57 (27-30)-voiton kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Gernika Bizkaiasta. Kalin loisti 10 pisteellä, seitsemällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Bembibre on tiukassa sarjassa 14.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Heta Äijänen oli Maresmen kanssa kahdesti tositoimissa LF Challengessa ja tuloksena oli kaksi tappiota. Viikolla Maresme hävisi Iraugille 62-66 (28-26) Äijäsen merkkauttaessa neljä pistettä, kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Juventut Badalona oli vahvempi numeroin 57-46 (29-26) ja Äijänen heitti seitsemän pistettä, käsiin tarttui kaksi levypalloa ja kertaalleen hän ruokki joukkuekaverin korintekoon.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen urakoi viikon aikana peräti kolmasti. Ensin Piestanske Cajky pelasi kaksi ottelua itäeurooppalaisjoukkueista koostuvassa EWBL-liigassa, jonka jälkeen edessä oli viikonloppuna Slovakian liigan ottelu. EWBL-liigassa Cajky pelasi kaksi peliä, joista saldona oli tappio ja voitto.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui valkovenäläinen Horizont. Ottelu ratkesi vasta toisella jatkoajalla Horizontin eduksi 66-64 (57-57, 50-50, 27-28). Pirttinen heitti kuusi pistettä ja torjui kertaalleen.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa Cajky kohtasi venäläisen Samaran ja sai balsamia haavoille 74-70 (35-37)-voitolla. Pirttinen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön saldolla. Cajky on pelannut EWBL-liigassa neljä peliä voittaen niistä kaksi.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Cajky pääsi helpommalla murskatessaan Slovan Bratislavan 77-35 (31-21). Pirttinen sai kolme merkintää sekä piste-, levypallo että syöttötilastoon ja lisäksi riville kertyi yksi riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen loisti jälleen 22 pisteellä ja seitsemällä levypallolla Montbrisonin ottaessa selvän 82-64-voiton sarjakärki Chartresin vieraana. Holopainen riisti pallon myös kertaalleen. Montbrison on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Silja Viidan kova 25 pistesaalis ei riittänyt tuomaan IK Eosillle voittoa, kun A3 Basket Uumaja nappasi kori-ilottelussa 110-81 (63-41)-voiton. Viidalle kertyi myös viisi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi lähes 33 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa PAOK:n voittaessa Dafnin 79-74 (34-32). PAOK on Kreikan sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia