HBA kaatoi Pyrinnön

17.12.2020 20:07 Torstain ainoassa ottelussa HBA-Märsky sai vieraita Tampereelta. Helsinkiläisjoukkue nappasi ottelusta voiton 69-60.

Saga Ukkonen upotti ottelussa korkeimman pistemäärän. Kuva Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Ensimmäisen jakson alussa HBA aloitti paremmin ja upotti heti alkuun kaksi kolmosta. Kotijoukkue veikin hienoisesti peliä. Pyrintö ei tästä hetkahtanut ja piti eron pienenä. Saga Ukkosen pisteet pitivät kuitenkin huolen siitä, että tauolle mentiin kotijohdossa 22-12.

Toinen jakso oli tasainen. Anni Jämsän vapaaheitoilla puoliajalle mentiin HBA:n komennossa tilanteessa 37-28.

Kolmannella jaksolla HBA kasvatti johtoaan neljällä pisteellä. Silja Viita oli isossa roolissa, kun kotijoukkue pääsi viimeiselle neljännekselle 13 pisteen johdossa.

Viimeisellä jaksolla Liisa Taponen nosteli koreja, kun Pyrintö viritteli kiriään. HBA pystyi kuitenkin pitämään johtonsa turvallisena ja vei pisteet 69-60.

Märsky heitti pelitilanneheittonsa ottelussa huomattavasti kovemmalla prosentilla. Tamperelaiset puolestaan hallitsivat levypallotilastoa.

Ukkonen teki ottelussa 22 pistettä ja oli ottelun paras pisteiden tekijä. Silja Viita tilastoi tupla-tuplan 14 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Anni Jämsä oli vieraiden ykkönen 16 pisteellä ja seitsemällä levypallolla. Taposelle kertyi 12 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Märsky sai kasaan 10 pistettä ja on sarjassa seitsemäntenä. Pyrintö on sarjajumbona ja sen voittotili on vielä avaamatta.

Ottelutilasto

24.2.2024 22:00 Naisten Korisliiga

HBA ja PeKa katkaisivat tappioputkensa – ToPo:lle revanssi Kouvottarista

Naisten Korisliigassa pelattiin neljä ottelua. Illan voittajia olivat HBA, PeKa, ToPo sekä FoA.

23.2.2024 10:00 Naisten Korisliiga

Tammikuun kuukauden pelaaja Saana Kujala: ’’Olen erittäin ylpeä siitä, miten olemme joukkueena pelanneet’’

Saana Kujala valittiin tammikuussa kuukauden pelaajaksi. Kujalan johdolla Pyrintö nappasi kuukauden aikana kolme voittoa.

17.2.2024 19:44 Naisten Korisliiga

Kouvottaret voittoon Thomasin pistehurjastelusta huolimatta – ToPolle kauden ensimmäinen tappio

Naisten Korisliigassa pisteitä keräsivät Kouvottaret, FoA, Pyrintö ja EBT.

16.2.2024 20:10 Naisten Korisliiga

ToPo kauden kolmanteen voittoon HBA:sta

ToPo vei kauden kolmannen Helsingin derbyn nimiinsä. Joukkue jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, kun se nappasi vieraspisteet 86-66.

10.2.2024 20:50 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Honka voittoihin paikallisvastustajista – ToPo jatkoi vahvaa menoaan

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin Kouvottarille, Hongalle, ToPolle ja Forssan Alulle.

7.2.2024 13:33 Naisten Korisliiga

Tampereen Pyrinnön Saana Kujala naisten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Upean tammikuun pelanneen Pyrinnön Saana Kujala on valittu naisten Korisliigan tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.