Kanervon kausi päättyi pettymykseen – Lindbom käsi kuumana Puolassa

19.4.2019 07:47 Antti Kanervon kausi Islannissa tuli päätökseen, kun Stjarnan hävisi viidennen ja ratkaisevan välierän IR:lle. Jamar Wilson ja Carl Lindbom olivat sitä vastoin vahvassa iskussa.

Antti Kanervo pelasi vahvan kauden Islannissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Stjarnan hävisi kotonaan IR:lle 79-83 (37-50) Kanervon ollessa joukkueensa ykköspyssy 19 pisteellä. Stjarnanin kohtaloksi koitui toinen neljännes, jonka se hävisi 15-29. Stjarnanin toisen puoliajan kiri ei aivan riittänyt voittoon ja näin sen kausi päättyi otteluvoitoin 2-3. Kanervo lisäsi tilastoihinsa myös kolme levypalloa.

Kauden aikana Kanervo juhli Stjarnanin kanssa cupin sekä runkosarjan voittoa. Keskiarvoikseen Kanervo merkkautti kauden aikana 16,9 pistettä, 3,4 levypalloa ja 2,2 syöttöä noin 30,5 minuutin peliajalla.
Ottelutilastot

Wilson palasi parin pelin tauon jälkeen energisenä Lietkabelisin kokoonpanoon auttaessaan Lietkabelisin 101-81 (58-51)-voittoon Siauliu Siauliaista. Wilson auttoi joukkuettaan 15 pisteellä, neljällä levypallolla, kuudella syötöllä ja riistolla. Lietkabelis on Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Carl Lindbomilla oli jälleen vahva iltapuhde. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbom heitti komeasti 24 pistettä ja tilastoi lisäksi hienosti kahdeksan levypalloa ja kuusi syöttöä, mutta se ei riittänyt Rosa Radomin taipuessa vieraskentällä Gliwicelle 78-80 (39-40). Rosa Radom on Puolan liigassa 12.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Shawn Huffin, Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt otti kotonaan tärkeän 86-79 (40-35)-voiton Bambergista. Huff kasasi ottelussa kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Frankfurt taistelee edelleen tiukasti paikasta pudotuspeleissä ollen nyt 12.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim taipui kotonaan niukasti Ulmille 79-82 (48-51).

- Ulm tuli peliin korkealla intensiteetillä. Mielestäni olimme onnekkaampia ensimmäisellä puoliajalla tasaisessa pelissä. Tämä oli hyvin erilainen peli kuin edelliset, Iisalo pohdiskeli Bundesliigan sivuilla.

- Meillä oli pieni ikkuna voittaa, mutta se ei ollut tarpeeksi. Emme saaneet toisella puoliajalla montaa kolmen pisteen heittoa sisään ja jatkoimme yrittämistä. Sitä ei tapahdu usein. Sunnuntaina edessä on kova peli Münchenissä, Iisalo mietti Bundesliigan sivuilla viitaten Petteri Koposen Bayern Münchenin kohtaamiseen.

Crailsheim on Bundesliigassa 16.
Ottelutilastot

 
20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

Näytä lisää vastaavia