Laita hyvä kiertämään ToPon ottelussa sunnuntaina 19.3!

17.3.2017 Laurean opiskelijat ja Hope ry järjestävät liikuntavälinekeräyksen vähävaraisille perheille Munkkiniemen Yhteiskoulussa ToPon miesten ottelun yhteydessä.

Laurean opiskelijoilla on meneillään yrittäjyys-opintojakso, jonka tarkoituksena on suunnitella ja toteuttaa hyväntekeväisyystapahtuma valitsemansa kohdejärjestön kanssa.

Laurean opiskelijatiimi järjestää yhdessä Hope ry:n kanssa liikuntavälinekeräyksen Topon miesten ottelun yhteydessä tulevana sunnuntaina 19. maaliskuuta klo 17. 

Pyydämme ottelun katsojia lahjoittamaan hyväkuntoisia ja nykyaikaisia lasten kuin aikuistenkin liikuntavälineitä vähävaraisille perheille. Otamme vastaan kevät- ja kesälajeihin suunnattuja pelikenkiä, -palloja, - vaatteita yms. 

Miksi? Koska liikunta on meidän kaikkien oikeus ja hyvän tekeminen on helppoa! 

Lahjoittamaan pääsee vaikkei tulisi katsomaan itse ottelua. Tervetuloa mukaan tekemään hyvää! :)

 
15.6.2017 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten 1B-divarissa muutama paikka auki

Miesten I divisioona B:ssä jatkava Raholan Pyrkivä on sopinut jatkosta avainpelaajiensa kanssa. Raholan Pyrkivän miesten joukkueen runko on muodostumassa – muutamaa pelaajaa etsitään vielä.

5.5.2017 Seura tiedottaa

Mikko Asikainen luotsaa puhun miesten edustusjoukkuetta 1 divisioona B:ssä

PuHun edustusjoukkue on pelannut syksystä 2013 alkaen miesten 1B-divisioonassa. Kauteen 2017-2018 lähdetään uuden päävalmentajan johdolla.

16.3.2017 Valmentajat

EBT hakee valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

EBT hakee poikapuolen päävalmentajaa, joka toimisi myös miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. EBT:n miehet pelaavat I divisioona B:ssä.

15.6.2016 Seura tiedottaa

Jyväskylä Basketball Academy käynnistää toimintansa

Jyväskylä Basketball Academy aloittaa toimintansa kesän aikana ja on palkannut päävalmentajakseen 1+2-mallisella sopimuksella Salon Vilppaan Korisliiga-pudotuspeleihin viime kaudella palkanneen Mikko Tupamäen. JBA ottaa HoNsU:n sarjapaikan Divari A:ssa ja järjestää try-out-tilaisuuden 29.6.

5.4.2016 Seura tiedottaa

ToPo tekee paluuta divaritasolle

Historiallinen, munkkiniemeläislähtöinen koripalloseura ToPo on päätöksen ottaa hallintaansa miesten Divisioona A:n sarjapaikan, jolla HBA-Märsky on viime vuosina pelannut.

23.12.2015 Läntinen alue

Tampereen Tesomalle nousee uusi korispyhättö

Ensi syksynä 70 vuotta täyttävä Raholan Pyrkivä ei voisi juhlavuodeltaan enempää toivoa kuin vuosikymmeniä unelmoidun monitoimihallin toteutumisen. Tamperelaisseuran unelmat ovat vuosien määrätietoisen ja sitkeän työn jälkeen käymässä toteen, sillä Tesomalle on parhaillaan rakenteilla kolmen täysmittaisen koripallokentän kokonaisuus. Tesoman uuden korispyhätön on määrä avautua ensi kesänä.

23.6.2015 Seura tiedottaa

Bisons, LoKoKo ja FoKoPo yhteistyöhön

Bisons Loimaa, Loimaan Korikonkarit ja Forssan Koripojat ovat solmineet yhteistyösopimuksen paikallisen kilpakoripalloilun kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on luoda yhteinen polku junioreista miesten pääsarjoihin tarjoten mahdollisuuden kasvaa askel askeleelta huippukoripalloilijaksi.

19.9.2013 Seura tiedottaa

EYBL-turnaus Latviassa käynnistää HBA-Märskyn syksyn tulevana viikonloppuna

HBA-Märskyn poikien joukkue matkaa torstaina Latviaan, jossa se pelaa kauden ensimmäiset ottelunsa kovatasoisessa Euroopan Nuorten Koripalloliigan EYBL:in turnauksessa. Turnaus järjestetetään Latvian pääkaupungissa Riikassa tulevan viikonlopun aikana. HBA-Märskyn pojat osallistuvat alle 20-vuotiaiden sarjaan, joten luvassa on erittäin kovia otteluita tiuhaan tahtiin.

20.5.2012 Seura tiedottaa

Kori-80 järjestää miesten ja A-poikien yhteisen try out -illan 5.6.

Valtakunnalliseen miesten I divisioonan (Divisioona B) nousseen Keravan Kori-80:n miesten edustusjoukkueen sekä seuran uuden A-poikajoukkueen kesäharjoitusjakso käynnistyy tiistaina 5.6.2012 klo 18.00, jolloin Killan hallilla pidetään avoin try out -ilta.

9.9.2009 Seura tiedottaa

Keravalla miesten "Liigaturnaus" lauantaina 12.9.

Keravan Energia Team isännöi miesten harjoitusturnausta Killan hallissa lauantaina 12.9.2009.

Näytä lisää vastaavia