LePy rekrytoi – Oranssi perhe etsii valmentajia

3.3.2022 11:59 Seuran juniorimäärän kasvaessa LePy etsii lisää valmentajia mukaan lasten ja nuorten valmentamiseen. Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta ammattina tai olet esimerkiksi muuttamassa pääkaupunkiseudulle ja etsit osa-aikaista valmentajan paikkaa, niin LePyllä on sinulle töitä.

Leppävaaran Pyrintö eli LePy on yhdellä Suomen nopeimmin kasvavalla, Suur-Leppävaaran alueella toimiva koripallon erikoisseura. Suur-Leppävaaran asukasluku on jo ylittänyt 70 000. Jos Leppävaara laskettaisiin omaksi kaupungiksi, olisi se kaupunkivertailussa Suomen 13. suurin kaupunki. Jäseniä seurassa on jo yli tuhat ja Suomen Koripalloliiton kilpailutoimintaan osallistuu vuosittain yli 700 pelaajaa. LePy on lisenssien määrällä mitattuna Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura. LePy on Olympiakomitean ja Suomen Koripalloliiton Tähtiseura.

LePyllä on päätoiminen toiminnanjohtaja, joka vastaa seuran päivittäisestä johtamisesta yhdessä seuran hallituksen kanssa. Päätoiminen valmennuksen kehittäjä vastaa valmennuksen sisällöistä, valmentajien kouluttamisesta sekä toimii valmentajien esimiehenä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. LePyssä on neljä päätoimista valmentajaa sekä noin 40 muuta valmentajaa, jotka yhdessä vastaavat seuran laadukkaasta valmennustoiminnasta. Näiden lisäksi seuran toimintaan osallistuu yli 100 vapaaehtoista aktiivia, joita ilman seuralla ei olisi toiminnan edellytyksiä.

Valmentajaksi LePyyn!

Seuran juniorimäärän kasvaessa seura etsii lisää valmentajia mukaan lasten ja nuorten valmentamiseen. Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta ammattina tai olet esimerkiksi muuttamassa pääkaupunkiseudulle ja etsit osa-aikaista valmentajan paikkaa, niin LePyllä on sinulle töitä. Mikäli teet päätyöksesi jotain ihan muuta, mutta haluaisit olla mukana lasten ja nuorten valmennuksessa, vaikka vain muutaman kerran viikossa, niin olet myös seuran etsimä henkilö. LePy etsii henkilöitä, jotka haluavat olla mukana Oranssissa perheessä kasvattamassa lapsia ja nuoria kohti omaa huippuaan, oli lapsen tavoitteet sitten koripallon ammattilaiseksi tai harrastajaksi.

Miksi LePyyn!

Pääset mukaan kehittämään seuraa, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat. Seura tarjoaa sinulle ympäristön kehittyä valmentajana sekä toteuttaa itseäsi. Saat vastuuta sovitun määrän, ja ympärillesi työyhteisön, joka on valmis kehittymään kanssasi. LePyssä tuetaan koulutusta ja palkka maksetaan aina ajallaan. Loistotyypeille olemme valmiita tarjoamaan monivuotisen sopimuksen ja kilpailukykyisen palkan.

Seura hakee joukkoonsa valmentajia, jotka
- haluavat kehittää jokaista innokasta lasta ja nuorta, joka saapuu saliin
- haluavat toimia osana LePyn valmennustiimiä
- ovat kiinnostuneita olemaan osana lasten ja nuorten kasvua kohti omaa potentiaaliaan
- eivät pelästy isoja ryhmäkokoja

LePy tarjoaa sinulle
- työpaikan, jossa pääset osaksi Oranssia perhettä
- päätoimisen tai sivutoimisen työpaikan oman elämäntilanteesi mukaan
- näytönpaikan viedä seuraa eteenpäin yhdessä motivoituneen hallituksen, valmennuksen kehittäjän ja toiminnanjohtajan kanssa
- mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua valmentajana yhdessä sovittavassa laajuudessa

Seura toivoo sinulta
- kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
- innostunutta asennetta
- yhteistyökykyä
- joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin
- kaikki liikunnallinen koulutus sekä kielitaito katsotaan eduksi

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään elokuun alusta 1.8., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo keväällä.

Lisätietoja

LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen p. 044 567 0777, marika.vilanen@lepy.fi tai

LePyn valmennuksen kehittäjä Tomi Kaminen p. 040 545 5622, tomi.kaminen@lepy.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla 31.3.2022 mennessä: LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen, p. 044 567 0777, marika.vilanen@lepy.fi

 
26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

19.1.2024 12:25 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan vahva panostus juniorityöhön tuottaa tuloksia

Tapiolan Honka tukee pelaajien kehityskaarta vahvasti tarjoamalla huippuluokan valmennuksen ja harjoitusmahdollisuudet sekä mahdollistaa polun juniorijoukkueista aikuisten kilpa- ja huippukoripallosarjoihin. Timo Mannosen tekemät tilastotutkimukset naisten ja miesten koripallon maajoukkue- ja pääsarjapelaajien pelaajapoluista osoittavat, että Tapiolan Honka on onnistunut pitkäjänteisessä työssä kasvattajaseurana.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

Näytä lisää vastaavia