Peli-Karhut palasi kotonaan voittokantaan

15.1.2020 21:02 Keskiviikon ainoassa Naisten Korisliigan ottelussa Peli-Karhut kohtasi kotonaan EBT:n. Voitto jäi Kotkaan pistein 97-57.

Elina Oravakangas osui hyvin kaaren takaa. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Kotkalaisjoukkue oli hävinnyt edellisen ottelunsa Tapiolan Hongalle, mutta ei antanut kotikentällään EBT:lle mitään mahdollisuuksia. Kotkalaiset ottivat pelin hallintaansa heti ottelun alussa. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 31 pisteen johdossa.

Peli-Karhujen joukkue onnistui ensimmäisellä puoliajalla laajalla rintamalla. Erityisesti joukkueen heittopeli toimi. Linda-Lotta Lehtoranta ei heittänyt ensimmäisen puoliajan aikana kertaakaan ohi. Häntä säesti Elina Oravakangas, joka onnistui kaikissa kolmessa kolmen pisteen heitossaan ensimmäisellä puoliajalla.

Toisella puoliajalla pelin kuva ei juurikaan muuttunut ja PeKa nappasi voiton pistein 97-57. Kotijoukkueen vaihtopenkki teki ottelussa 45 pistettä ja espoolaisten penkki jäi 16 pisteeseen. Zykira Lewis teki ottelussa 17 pistettä ollen ottelun paras pisteiden tekijä. Elena Melto keräsi tupla-tuplan 13 pisteellä ja 11 levypallolla.

Vierasjoukkueen kapteeni Lotta Eräkangas teki ottelussa 13 pistettä. Carly Boag teki 11 pistettä ja nappasi 14 levypalloa.

Ottelutilasto

16.2.2024 20:10 Naisten Korisliiga

ToPo kauden kolmanteen voittoon HBA:sta

ToPo vei kauden kolmannen Helsingin derbyn nimiinsä. Joukkue jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, kun se nappasi vieraspisteet 86-66.

10.2.2024 20:50 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Honka voittoihin paikallisvastustajista – ToPo jatkoi vahvaa menoaan

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin Kouvottarille, Hongalle, ToPolle ja Forssan Alulle.

7.2.2024 13:33 Naisten Korisliiga

Tampereen Pyrinnön Saana Kujala naisten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Upean tammikuun pelanneen Pyrinnön Saana Kujala on valittu naisten Korisliigan tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

23.1.2024 16:12 Naisten Korisliiga

Iina Keski-Saari palaa Pyrintöön - Shaw jatkosopimukseen

Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

21.1.2024 20:45 Suomen Cup

ToPo naisten Motonet Suomen Cupin mestari

ToPo vei nimiinsä naisten Motonet Suomen Cupin toisen kerran peräkkäin. Finaalissa kaatui PeKa selvin lukemin 106-77.

21.1.2024 12:01 Suomen Cup

ToPo ja PeKa naisten Motonet Suomen Cupin finaalissa sunnuntaina klo 17:45

Naisten Suomen Cupin mestari 2023 ratkeaa sunnuntaina, kun Torpan Pojat ja Peli-Karhut kohtaavat Urhea-hallissa Helsingissä. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä TV2:lla ja Yle Areenassa.