Seppälä ja Kantonen avasivat kauden vahvasti – Erik Murphy hurjana Japanissa

26.10.2020 09:08 Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä ja Henri Kantonen saivat kautensa käyntiin ja Murphyn veljekset Erik ja Alex auttoivat joukkueensa voittoihin. Suomalaispelaajat pääsivät muutenkin hienosti voiton makuun viikonlopun peleissä.

Ilari Seppälä avasi kauden vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Malagan 82-79 (40-44). Salin kuritti entistä seuraansa yhdeksän pisteen, yhden levypallon ja yhden syötön edestä. Sulejmanovicin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi levypallo.
Ottelutilastot

LEB Orossa Alex Murphy oli jälleen vahvalla pelipäällä johdattaessaan Granadan 89-64 (41-31)-voittoon CB Almansasta. Murphy heitti 15 pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo nappasi avausvoittonsa haettuaan vieraspisteet Lleidan vieraana 72-56 (39-32)-voitolla. Aidoo tilastoihin merkittiin neljä pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi kotikentällään Le Portelille 83-94 (52-41). Strasbourgilla on nyt kolme voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Seppälän ja Kantosen kausi Ranskan ProB:ssä käynnistyi vihdoin kahden siirretyn pelin jälkeen. Seppälä oli ilmileikeissä, kun Aix-Maurienne voitti Gries-Oberhoffenin 93-83 (41-36). Molemmat suomalaiset olivat isossa roolissa Seppälän heittäessä 24 pistettä, napaten kaksi levypalloa ja antaen kaksi syöttöä. Kantonen taasen oli lähellä tupla-tuplaa 12 pisteen, yhdeksän levypallon, seitsemän syötön ja riiston tilastoilla.

- Pelasimme kokonaisuudessaan aika ehjän ottelun ja peli oli hallussamme alusta loppuun. Yleensä pienet vaikeudet ennen peliä auttavat keskittymään paremmin. Hyvä alku kaudelle, Seppälä totesi viitaten joukkueen koronatartuntoihin, jotka vaikeuttivat valmistautumista kauden alla.
Ottelutilastot

Ranskan LM1:ssä Marius van Andringan Lorient jatkoi vahvasti voittamalla Challansin 92-85 (57-42). Van Andringa heitti kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. Lorient on kärkitaistelussa neljällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Vanoli Cremona näytti olevan matkalla selvään voittoon, mutta Trentino nousi lopulta jatkoajan jälkeen 85-83 (76-76, 32-49)-voittoon. Palmi kirjautti kolme pistettä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa sekä Alexander Madsenin VEF Riika että Edon Maxhunin Pärnu jatkavat puhtaalla pelillä.

VEF Riika otti viidennen peräkkäisen voittonsa Latvijas Universitaten jäädessä jalkoihin 95-54 (40-21). Madsen auttoi laajaa rotaatiota pyörittäneen VEF:n voittotaivalta kuudella pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella riistolla sekä kahdella torjunnalla. VEF Riika on voittanut kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli jälleen tehokkaana auttaessaan Pärnun 81-69 (30-35)-voittoon Rakvere Tarvasista. Maxhuni sai tilastoihinsa 13 pistettä ja yhden syötön. Pärnu on pelannut neljä peliä ja voittanut ne kaikki.
Ottelutilastot

Erik Murphy mellasti jälleen Japanin B2-liigassa, kun Fukushima Firebonds pelasi viikonloppuna tuplakohtaamisen Nishinomiya Storksin kanssa. Ensimmäisessä pelissä Firebonds koki kirvelevän 84-85 (36-33)-tappion. Murphy saalisti 23 pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Firebonds sai revanssinsa heti seuraavana päivänä voittamalla 95-90 (45-42). Murphy siivitti joukkuettaan 24 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Itävallan "suomalaisjoukkue" Swans Gmunden teki tuhojaan voittamalla Wien DC Timberwolvesin murskaavasti 94-55 (47-31). Daniel Dolenc heitti viisi pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen. Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans on voittanut neljästä ensimmäisestä pelistään kolme.
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

Näytä lisää vastaavia