Topias Palmi liekitti 29 pistettä Romaniassa

6.3.2023 10:39 Topias Palmi palasi maajoukkuetauolta hyvässä iskussa, kun hän upotti 29 pistettä johdattaessaan Craiovan voittoon Romanian liigassa.

Topias Palmin käsi kävi kuumana Romaniassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Palmi pamautti 29 pistettä johdattaessaan Craiovan 85-72 (47-34)-voittoon Timisoarasta Romanian liigan ottelussa. Palmi täytteli tilastojaan myös kuudella levypallolla, syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla. Shawn Hopkins antoi tulitukea 12 pisteen saldolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa palattiin maajoukkuetauon jälkeen heti suomalaisten kohtaamisella, kun Tuomas Iisalon valmentama Bonn sai vieraakseen Edon Maxhunin edustaman ja Daniel Herbertin apuvalmentaman Merlins Crailsheimin. Iisalo käskytti Bonnin voittoon entisestä seurastaan lukemin 101-83 (62-44). Maxhuni oli Merlinsin paras pistemies 19 pisteen saldolla ja tilastoihin merkittiin myös levypallo, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Crailsheim oli myös viikonloppuna tositoimissa ja tuloksena oli jälleen tappio, kun Oldenburg oli kotonaan vahvempi 94-86 (47-43). Tällä kertaa Maxhuni täytteli tilastojaan kahdeksalla pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Crailsheim on sarjassa 14.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Rostock Seawolves hävisi Mitteldeutscherin vieraana 78-102 (39-52). Valtonen auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, neljällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Rostock pitää hallussaan sijaa 11.
Ottelutilastot

Bonn nappasi viikonloppuna seitsemännen peräkkäisen voittonsa ja siirtyi samalla sarjan kärkipaikalle voitettuaan Frankfurtin selvin 88-61 (44-32).
Ottelutilastot

Joonas Iisalon Academics Heidelberg sen sijaan taipui Ludwigsburgin vieraana selvästi 87-111 (49-58). Heidelberg on Crailsheimin kanssa tasapisteissä seitsemällä voitolla ja 15 tappiolla.
Ottelutilastot

ProA:ssa joukkueet urakoivat kahdesti loppuviikon aikana. Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen nappasi kaksi voittoa ja tukevoitti asemiaan sarjakakkosena.

Ensin Tigers murskasi Kirchheim Knightsin 101-57 (54-31) Kivimäen tilastoidessa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja yhdeksän syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonlopun toisessa ottelussa Tigers kellisti Giants Düsseldorfin 87-86 (36-38). Kivimäki oli taas hyvässä iskussa 11 pisteen, kolmen levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagenin saldona oli sen sijaan voitto ja tappio. Hagen palasi maajoukkuetauolta voittamalla Panthers Schwenningenin 87-68 (37-36) Vaaran saadessa tilastoihinsa levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Vaara nosti viisi pistettä ja antoi syötön, mutta Phoenix Hagen taipui Karlsruhe Lionsin vieraana 87-108 (41-51). Hagen jatkaa ProA:ssa neljäntenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa hävisi Valencian vieraana 72-77 (44-35). Kotijoukkue tuli vahvasti tauon jälkeen kopista ulos vieden kolmannen neljänneksen 22-8 ja otti pelin itselleen. Valencia otti suomalaisässän pihteihinsä ja Salille kirjattiin tilastoihin levypallo ja syöttö. Teneriffa on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Remu Raitanen heitti 10 pistettä ja nappasi kuusi levypalloa, mutta Albacete taipui Castellon vieraana 68-77 (38-31). Albacete on LEB Orossa kolmanneksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen oli niin ikään hyvässä tikissä Italiassa 12 pisteen saldolla, mutta Treviso hävisi Triesten vieraana 86-97 (40-57). Jantuselle kertyi lisäksi kuusi levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Alexander Madsen palasi AEK:n kokoonpanoon voittoisissa merkeissä, kun Ionikos kaatui vieraskentällä 98-79 (49-36). Madsen täytteli tilastoriviään kahdella pisteellä, kahdella levypallolla ja riistolla. AEK on kolmantena.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä auttoi 10 pisteellä, viidellä syötöllä ja riistolla Saint-Chamondin tärkeään voittoon, kun Nantes kaatui jatkoajan jälkeen 100-98 (52-51, 89-89). Saint-Chamond nousi nyt kolmen voiton päähän pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen käskyttämä Swans Gmunden merkkautti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Oberwart Gunnersin 84-79 (44-41). Swans jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoo vietti tuplaottelun viikonloppua, joista saldona oli voitto ja tappio. Ensin Fyllingen kävi tiukan taistelun voitosta Tromssa Stormin kanssa. Lopulta Storm oli vahvempi 113-109 (58-51) Aidoon 24 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja viiden riiston tilastorivistä huolimatta.
Ottelutilastot

Fyllingen sai sunnuntaina balsamia haavoille voitettuaan Bärumin 117-93 (65-52). Aidoo kasasi tällä kertaa 12 pistettä, neljä syöttöä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

 
17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

8.1.2024 11:55 Susijengi

Lauri Markkanen seitsemännen kerran vuoden koripalloilija

NBA:n hallitseva vuoden kehittynein pelaaja, Susijengin jyväskyläläislähtöinen johtotähti Lauri Markkanen, 26, on jo seitsemännen perättäisen kerran vuoden koripalloilija Suomen urheilutoimittajien vuosiäänestyksessä. Markkanen on nyt kautta aikain toiseksi eniten vuoden koripalloilijan nimityksiä saalistanut suomalainen.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

Näytä lisää vastaavia