Trae Bell-Haynes Seagullsin takakentälle

9.9.2019 08:57 Kanadalainen Trae Bell-Haynes liittyy Helsinki Seagullsin miehistöön. 24-vuotias pelintekijä saapuu Helsinkiin Kanadan CEBL-liigan Niagara River Lionsin joukkueesta.

Helsinki Seagulls on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 188-senttisen pelintekijän Trae Bell-Haynesin kanssa. Kanadalainen saapuu täydentämään Seagullsia islantilaisen Kári Jónssonin loukkaantumisen vuoksi vapautuneelle pelipaikalle. 

Nuoresta iästään huolimatta Kanadan Torontosta kotoisin oleva Bell-Haynes on ehtinyt hankkimaan jo paljon kokemusta kovatasoisista ammattilaissarjoista. Valmistuttuaan Vermontin yliopistosta vuonna 2018 Bell-Haynes otti ensi askeleensa kohti ammattilaisuutta NBA:n kesäliigassa Milwaukee Bucksin joukkueessa. Tämän jälkeen hänen tiensä johti kohti Saksan pääsarjaa ja Frankfurt Skylinersin joukkuetta, jossa hän tutustui Seagullsin Shawn Huffiin. 

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Maaliskuussa 2019 Bell-Haynes teki sopimuksen NBA G-liigajoukkue Wisconsin Heardin kanssa, jossa hän ehti pelata kahdeksan ottelua ennen siirtymistään Kanadan CEBL-liigassa pelaavaan Niagara River Lionsiin. 

- Haimme takakentällemme vahvistusta purettuamme Jónssonin sopimuksen. Aikaisemmin jo kesällä tarkan syynin alla ollut Trae Bell-Haynes oli vapaana. Tarkan taustojen selvityksen jälkeen valinta oli melko helppo. Saimme hänestä isot suositukset Frankfurtista Daniel Herbertiltä ja Saksasta ylipäätään. Tähän päälle vielä se fakta, että Trae oli Shawnin siipien alla koko Frankfurtin ajan, tekee hänen sopeutumisestaan Seagullsin jengiin vieläkin helpompaa. Kyseessä on siis erittäin tervepäinen nuori mies, joka tuo räjähtävyyttä takakentällemme, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kommentoi seuran tiedotteessa.

Helsinki Seagullsin kokoonpano on syntyneen sopimuksen myötä valmis perjantaina 27.9. alkavaan Korisliiga-kauteen. Joukkueen kokoonpano alkavalle kaudelle on seuraava: Kazembe Abif, Trae Bell-Haynes, Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Daniel Lindner, Elijah Stewart, Sami Tahvanainen, Richie Williams, Erik Waxlax ja Ricky Waxlax.

Asiat

 
22.4.2024 21:14 Korisliiga

Helsinki Seagulls ja Kataja Basket tasoittivat välierävoitot

Seagulls haki vierasvoiton Kauhajoelta 27 pistettä heittäneen Shavon Colemanin johdolla lukemin 73–80. Kataja Basket puolestaan oli tyly isäntä Joensuussa, kun se kaatoi BC Nokian 99–75. Molemmat sarjat ovat tilanteessa 1–1, kun finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

22.4.2024 12:44 Korisliiga

Kauhajoen ja Seagulls toinen välierä maanantaina vapaasti katsottavissa Jimillä

Korisfaneja hemmotellaan maanantaina, kun Korisliigan toiset välierät pelataan. Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin toinen välierä on vapaasti katsottavissa Jimiltä alkaen klo 18:15.

22.4.2024 12:39 Korisliiga

Riku Laine Tampereen Pyrintöön

Pyrintö on solminut uuden 1+1 muotoisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Riku Laineen kanssa. Kahdeksan kautta Korisliigaa pelannut Laine tunnetaan kovana työntekijänä, joka on valmis taistelemaan joukkueensa eteen viimeiseen saakka.

19.4.2024 21:37 Korisliiga

BC Nokia hurjasteli päätöskympillä karkuun Katajalta välieräavauksessa

BC Nokia ja Kataja Basket aloittivat välieräsarjansa perjantaina Harjuniityn Liikuntahallilla Nokialla. Kotijoukkueen nousujohteinen esitys toi avausvoiton lukemin 86–67 (33–26).

18.4.2024 21:06 Korisliiga

Tulikuuman Topias Palmin ranne hiljensi Kisahallin – Kauhajoelta vakuuttava välieräavaus

Korisliigan välierät käynnistyivät torstaina, kun runkosarjan ykkönen Helsinki Seagulls isännöi Kauhajokea. Vilppaan avauskierroksella kaatanut Kauhajoki jatkoi loistavia otteitaan, kun se nappasi vierasvoiton Helsingistä 81–88 (39–46).

18.4.2024 12:30 Korisliiga

Korisliigan välieräennakossa Kataja ja Nokia: ”Vaikka joukkueilla olisi kuinka iso ero paperilla, playoffeissa ottelut jäävät yleensä kiinni parista pallonhallinnasta”

Kataja Basketin Thomas Tumba ja BC Nokian Tucker Richardson suhtautuvat alkavaan välieräsarjan keskenään hyvin samankaltaisin ajatuksin. Kumpikin tietää, että yksikin kriittinen pallonmenetys ja vastustaja voi päästä peruuttamattomasti niskan päälle.

18.4.2024 10:59 Korisliiga

Valtteri Mervola Saksasta Pyrintöön

Tampereen Pyrintö on kiinnittänyt riveihinsä kahden vuoden sopimuksella 22-vuotiaan Valtteri Mervolan. Päättyneellä kaudella Mervola edusti Saksan ProB sarjassa Ehingeniä.

17.4.2024 12:29 Korisliiga

Kion Williams jatkaa Pyrinnössä

Pyrinnön oma kasvatti Kion Williams tullaan näkemään Tampereen Pyrinnön paidassa myös ensi kaudella, sillä Pyrintö on solminut miehen kanssa 1+1-mallisen sopimuksen.

17.4.2024 10:29 Erotuomarit

Korisliigan välierien erotuomarit valittu

Torstaina jatkuvissa miesten Korisliigan välierissä oikeutta jaetaan yhdeksän erotuomarin tiimillä.

17.4.2024 09:15 Korisliiga

Rakkaat viholliset välierissä: Helsinki Seagulls ja Kauhajoki mittelevät keskenään finaalipaikasta

Helsinki Seagullsin Okko Järvi ja Kauhajoen Topias Palmi odottavat kumpikin vesi kielellä välierien tunnelmaa. Seurojen välisissä kohtaamisissa on aina erityinen lataus ilmassa.

Näytä lisää vastaavia