Tuorein MM-hakutuote: Susijengin Suunto-laite

12.12.2013 Susijengin MM-unelma elää ja markkinoille on tullut jälleen uusi tapa osallistua unelman toteutumiseen. Tuorein tuote on tyylikkäällä Susi-logolla brändätty Suunto Ambit 2 S -laite, jossa yhdistyy GPS-kellon ja monipuolisen sykemittarin ominaisuudet. Joulukuun 18. päivään mennessä tehdyt tilaukset ehditään toimittamaan jouluksi kotiin.

Suunto Ambit 2 S -laitteessa on Susi-logo tyylikkäästi laserkaiverrettuna. Jokaisesta ostetusta Susijengin Suunto-laitteesta ohjautuu 120 euroa MM-hankkeeseen.

Lippupalvelussa on myynnissä Susijengin Joulupaketti, joka sisältää ottelulipun Susijengin 75-vuotisjuhlaotteluun, fanitapaamisen, ainutlaatuisen paidan, kunniakirjan ja kiitoskortin.

Susi-brändättyjä Suunto Ambit2 S –laitteita on saatavana valkoisena ja mustana. Laitteen lisäksi pakettiin kuuluu ANT-sykevyö, Ambit-virtajohto ja pikaopas. Laitteessa on yksivärinen Susi-logo laserkaiverrettuna etupuolelle sekä sudentassu laitteen taakse. Laitteen hinta on 400 euroa (+ toimituskulu 7,95 €).

Designshop.fi-osoitteessa myynnissä olevat Susijengin Suunto-tuotteen hankkija tukee samalla Susijengin matkaa kohti MM-kisoja. Jokaisesta myydystä Suunnosta lahjoitetaan 120 € Susijengin MM-kisaprojektiin.

- Suunto on tyytyväinen Susijengin kanssa sovittuun yhteistyöhön. Molemmilla kumppaneilla on aito halu menestyä omilla saroillaan, kommentoi Vesa Toivonen Amer Sport Suomi Oy:stä.

Miten muuten voi osallistua MM-hankkeeseen?

Suunto-laitteiden ohella MM-unelman toteutumiseen voi osallistua hankkimalla seuraavia tuotteita:

Lisäksi voi liittyä Susijengin kasvavaan fanijoukkoon Facebookissa, osoitteessa www.facebook.com/SusijengiFinland.

 

Korispisteellä laaja valikoima Susijengi-fanituotteita

Koripallon MM-kisat lähestyvät, ja Susijengin pitkäaikainen fanituotemyyjä Korispiste tuo joka fanin toivetavarat suomalaisen koripalloväen ulottuville. Korispisteen verkkokaupasta löytyy laatutuotteita joka lähtöön, mm. Li-Ningin valmistamat personoidut pelipaidat ja virallinen Susijengin MM-kisapaita, jota Korispiste myy ainoana jälleenmyyjänä.

6.6.2014 12:01 Yhteistyökumppanit

Australia Susijengin toinen juhlavieras – liput myyntiin 9.6. klo 9

Kesän 2013 EM-kisoissa korishuuman aikaan saanut Susijengi tarjoilee elokuussa 2014 kotiyleisölleen Helsingin Jäähallissa kaksi namupalaa. EM-hopeamitalisti Liettua kohtaa Susijengin Suomen Koripalloliiton 75-vuotisjuhlaottelussa 4. elokuuta, ja yhdeksänneksi maailmanlistalla rankattu Australia saapuu ”Sudenpesään” runsas viikko myöhemmin (12.8.).

18.5.2014 EM-kilpailut

Yle sopimukseen MM- ja EM-kisojen esittämisestä 2014-15

Yleisradio on solminut kaksivuotisen sopimuksen kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) kanssa. Sopimuksen myötä Yle näyttää valtakunnallisilla ja vapailla kanavillaan Susijengin ottelut MM-kisoista 2014 sekä EM-kisoista 2015, joihin Suomella on jo paikka varmistettuna.

1.3.2014 17:51 Yhteistyökumppanit

Susijengistä lyhytelokuva joukkorahoituksen voimin

Suomen koripallomaajoukkueesta, MM-kisoissa ensi syksynä pelaavasta Susijengistä, tehdään joukkorahoitteinen lyhytelokuva. Kaksiminuuttinen elokuva on samaan aikaan pelaajaesittely ja hyytävään pohjolaan sijoittuva sankaritarina. Fanilähtöisen projektin toteuttaa elokuva- ja mainostuotantoyhtiö Time Films. Elokuvassa esiintyy itse Susijengin tähtikaartia.

Villi kortti –päätöksissä lähestytään H-hetkeä – näin voit vaikuttaa Susijengin MM-unelman toteutumiseen!

Kun enää viikko on aikaa MM-kisojen villi kortti –päätöksiin, on jokaisen Susijengi-fanin panos tärkeä. Myyntiin on tullut uusia edullisia tuotteita, joilla tuetaan suoraan Susijengin MM-hanketta. MM-haun loppukirin aikana on myös tarkoitus osoittaa kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) päättäjille kuinka paljon Suomesta on MM-kisamatkalle lähdössä faneja, mikäli villi kortti Susijengille suodaan.

3.12.2013 13:35 Yhteistyökumppanit

Susi-tuotteita Korispisteestä pukinkonttiin, 20 prosenttia tuloista Susijengin MM-hankkeeseen

Suomen Koripalloliiton yhteistyökumppani ja Suomen maajoukkueen virallisten fanituotteiden välittäjä Korispiste tarjoaa Susijengi-faneille oivan mahdollisuuden hankkia Susi-tuotteita jouluksi ja tukea samalla MM-unelman toteutumista.

6.10.2013 20:55 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto hakee Susijengille villiä korttia MM-kisoihin

Suomen Koripalloliitto on päättänyt hakea sykähdyttävästi syyskuun EM-kisoissa pelanneelle Susijengille villiä korttia vuoden 2014 MM-kisoihin. Villin kortin hakuprojekti kantaa nimeä ”Yhdessä MM-kisoihin”, jolla Koripalloliitto haluaa paitsi kiittää faneja ja pelaajia myös kutsua sekä julkisen että yksityisen sektorin mukaan MM-kisapaikan hakuun.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

Näytä lisää vastaavia