Espanjassa hienoja suomalaisonnistumisia

7.10.2019 09:29 Espanjan Liga Femenina 2 käynnistyi viikonloppuna hienoilla suomalaisesityksillä. Helmi Tulonen oli joukkueensa paras pistetykki ja Anniina Äijänen sekä Elina Koskimies esiintyivät myös vahvasti voitto-otteluissa.

Helmi Tulonen aloitti vahvasti Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen heitti 20 minuutissa 11 pistettä ja otti viisi levypalloa, kun Celta kaatoi kauden avausottelussaan vieraskentällä Arxilin 70-50 (37-23).
Ottelutilastot

 

Liga Femenina 2:n ensimmäistä suomalaiskohtaamista joudutaan vielä odottamaan, sillä Vilma Kesänen joutui jättämään Barakaldon ja Anniina Äijäsen Ferrolin kohtaamisen väliin lievän loukkaantumisen vuoksi. Sarjanousija Barakaldo ei pystynyt haastamaan ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa Ferrolia, vaan Ferrol avasi kautensa vakuuttavalla 98-67 (48-32)-voitolla. Äijänen auttoi joukkuettaan seitsemän pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elina Koskimiehen Ibaizabal aloitti kautensa 73-63 (44-34)-voitolla Alcobendasista. Koskimies kirjautti 32 minuutissa kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Kaisa Kuisma sai reilusti vastuuta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Portugalin kilpailukausi käynnistyi Super cupin ottelulla, kun Kaisa Kuisman edustama Vitoria SC haastoi hallitsevan tuplamestari Olivais Coimbran. Vitoria pisti kampoihin vielä ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella Olivais karkasi 55-39 (30-25)-voittoon. Kuisma urakoi ottelussa yli 37 minuuttia saalistaen kaksi pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön.

- Jouduin pelaamaan nelospaikalla, kun amerikkalaispelaajamme joutui virhevaikeuksiin. Ei ollut oikein korille asiaa eivätkä kolmen pisteen heitotkaan tällä kertaa uponneet. Koko joukkueella takkuili hyökkäys pahasti, mutta puolustus oli meiltä ihan ok, Kuisma mietti kauden avaustaan.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Roosa Lehtorannan Antwerp Giants jäi pieneksi, kun se hävisi kotonaan selvästi Euroliiga-joukkue Royal Castors Brainelle 54-106 (23-52). Lehtoranta urakoi ottelussa 34 minuuttia tilastoiden viisi pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Tappio oli Giantsille kauden ensimmäinen kolmen ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen Donau-Ries koki kauden avaustappionsa taivuttuaan kotikentällään Kelternille 59-77 (34-36). Äijänen kirjasi 18,5 minuutissa pisteen ja levypallon.
Ottelutilastot

2. Bundesliigassa Anissa Poundsin Bergische Löwen hävisi kauden avauksessaan kotikentällään Eintracht Braunschweigille 61-76 (30-43). Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Näytä lisää vastaavia