HBA:n Nea Kuisma siirtyy HyPoon

28.11.2018 15:38 HyPon naisten Korisliigan joukkue saa uuden vahvistuksen rosteriinsa, kun HBA:n Nea Kuisma siirtyy joukkueeseen loukkaantuneen Silja Kiiskiseen tilalle.

Nea Kuisma astuu suuriin saappaisiin siirtyessään HyPon korinaluspelaajaksi. Kuva: Ville Vuorinen.

HyPon sentteri Silja Kiiskisellä on todettu alaraajavamma, joka vaatii leikkaushoitoa. Kiiskisen roolia HyPon naisten joukkueessa tulee paikkaamaan Nea Kuisma (183/19), joka siirtyy joukkueeseen HBA:sta. Kuismalle on ehtinyt karttua naisten Korisliigan lisäksi kokemusta myös nuorten maaotteluista. HyPon päävalmentaja Miikka Sopanen kertoo Kuisman istuvan joukkueen palettiin erinomaisesti. 

– On todella sääli, että Siljan kausi jää kesken vamman vuoksi, hän on pelannut upeasti syksyn ja ollut meille tärkeä palanen. Näin se urheilun raadollinen puoli nostaa päätään. Onni onnettomuudessa on kuitenkin se, että saamme Siljan paikkaajaksi erinomaisen pelaajan. Nealla on jo mittavasti kokemusta sekä nuorten maaotteluista, että Korisliigasta, ja nyt hän pääsee kilpailemaan Suomen mestaruudesta aikuisten kanssa. Sekä pelaajana, että persoonana Nea istuu palettiimme loistavasti, joten sisäpelimme on hyvässä kunnossa jatkossakin, joukkueen valmentaja Miikka Sopanen kommentoi.

HBA:n päävalmentaja Pekka Salmisen mukaan Kuismalla on pelaajana täydet valmiudet siirtyä eteenpäin kesken kauden.

– Meillä HBA:ssa tehtävänä on antaa pelaajille valmiudet siirtyä eteenpäin. Nea on näiden vuosien aikana tehnyt valtavasti töitä ja ollut erinomainen ja esimerkillinen urheilija. Hän on valmis siirtymään eteenpäin ja onnittelenkin sekä Neaa, että Pontevaa erinomaisesta ratkaisusta.

Kuisman ensiesiintyminen HyPon pelipaidassa tapahtuu keskiviikkona 28.11. klo 18:30 naisten Korisliiga-ottelussa HyPo-Kouvottaret.

 

 
17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

Näytä lisää vastaavia