Bradley Bealin johdattama Wizards päihitti Cavaliersin – Markkanen 11 pistettä, 8 levypalloa

31.12.2021 07:59 Lauri Markkanen heitti 11 pistettä ja napsi 8 levypalloa, kun Cleveland Cavaliers hävisi Bradley Bealin johdattamalle Washington Wizardsille 93-110 (51-58).

Lauri Markkanen keräsi nimiinsä 11 pistettä ja 8 levypalloa. Kuva: Ville Vuorinen.

Joukkueet etenivät vielä puoliajalle tasaisissa tunnelmissa, mutta Wizards repäisi eron 20 pisteen tuntumaan viemällä kolmannen neljänneksen 21-33. Cavaliersista ei ollut enää päätösneljänneksellä loppukiriin.

Parketin ykköspelaaja oli Wizardsin Bradley Beal, joka palasi 12 päivän tauon jälkeen kentille, ja heitti 29 pistettä, repi 6 levypalloa ja jakoi 10 syöttöä. Wizardsilta myös Kyle Kuzma (25/10) oli erinomaisessa vireessä.

Cavaliersin korkeimmista pistemääristä vastasivat Kevin Love (24/11) ja Evan Mobley (21/5).

Markkanen pelasi ottelussa 26 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 11 pistettä, 8 levypalloa, 4 syöttöä, yhden torjunnan ja riiston. Suomalainen osui pelitilanneheittonsa 4/10, joista kolmoset ¼.

Cavaliers on nyt itäisen konferenssin viidennellä sijalla 20 voitolla ja 15 tappiolla.

> Ottelutilastot

Henkilöt

Asiat

28.1.2024 10:09 NBA

Jazzin hurja ensimmäinen puoliaika poiki voiton Hornetsista – Markkanen 33 pistettä, 12 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz ilotteli ensimmäisellä puoliajalla 35 pisteen johdon, jonka myötä utahilaiset voittivat Charlotte Hornetsin 134-122 (82-47). Lauri Markkanen oli erinomaisella pelipäällä 33 pisteellä, 12 levypallolla ja kolmella syötöllä.

26.1.2024 06:41 NBA

Jazz takaisin voittojen tielle – Markkanen 29 pistettä Wizardsia vastaan

NBA:ssa Utah Jazz palasi kolmen peräkkäisen tappion jälkeen takaisin voittokantaan, kun utahilaiset voittivat vieraissa Washington Wizardsin 123-108 (64-56). Lauri Markkanen tilastoi 29 pistettä, 7 levypalloa, 5 syöttöä ja 3 riistoa.

16.1.2024 06:46 NBA

Jazzin voittoputkelle jatkoa – Markkanen 32 pistettä, 10 levypalloa Pacersia vastaan

NBA:ssa Utah Jazz voitti jo kuudennen peräkkäisen ottelunsa, kun Jazz voitti kotikentällään Indiana Pacersin 105-132 (50-64). Tuore läntisen konferenssin viikon pelaaja Lauri Markkanen heitti erinomaisin tarkkuuksin 32 pistettä ja noukki 10 levypalloa.

14.1.2024 09:29 NBA

Jazz venytti voittoputkensa jo viiteen – Markkanen 29 pistettä Lakersin kaadossa

NBA:ssa Utah Jazz venytti voittoputkensa jo viiteen, kun utahilaiset kaatoivat kotikentällään vierailleen Los Angeles Lakersin 125-132 (67-64). Lauri Markkanen keräsi nimiinsä 29 pistettä, 9 levypalloa ja 5 syöttöä.

13.1.2024 08:21 NBA

Jazz jo neljänteen peräkkäiseen voittoon – Markkanen 22 pistettä Raptorsia vastaan

NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz voitti jo neljännen peräkkäisen pelinsä, kun utahilaiset voittivat kotikentällään Toronto Raptorsin 113-145 (47-64). Markkanen tilastoi 22 pistettä ja 9 levypalloa.

11.1.2024 10:25 NBA

Jazz kellisti NBA:n hallitsevan mestarin Nuggetsin – Markkanen 26 pistettä, 12 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz jatkoi loisto-otteitaan, kun utahilaiset kaatoivat Salt Lake Cityssä vierailleen Denver Nuggetsin 111-124 (53-71). Lauri Markkanen tilastoi 26 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan NBA:n hallitsevaa mestaria vastaan.

9.1.2024 06:47 NBA

Jazzille maukas vierasvoitto Bucksista – Markkanen 21 pistettä, 14 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz voitti vieraissa Milwaukee Bucksin 132-116 (77-46). Lauri Markkanen keräsi 21 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan.

7.1.2024 09:12 NBA

Markkanen liekitti 33 pistettä ja repi 13 levypalloa Jazzin voittaessa 76ersin

NBA:ssa Utah Jazz palasi voittokantaan, kun utahilaiset päihittivät Philadelphia 76ersin vieraissa 120-109 (58-57). Lauri Markkanen tilastoi 33 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan.

6.1.2024 09:52 NBA

Celtics säilytti kotitaikansa Jazzia vastaan – Markkanen 17 pistettä

NBA:ssa Utah Jazzin kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi itäisen konferenssin kärkijoukkue Boston Celticsin vieraana 97-126 (40-71). Lauri Markkanen upotti 17 pistettä TD Gardenissa, jossa Celtics ei ole hävinnyt tällä kaudella otteluakaan.

4.1.2024 08:12 NBA

Markkanen säkitti 31 pistettä Jazzin voittaessa Pistonsin jatkoajan jälkeen

NBA:ssa Utah Jazz päihitti jatkoajan jälkeen Detroit Pistonsin 148-154 (68-66). Lauri Markkanen pussitti Jazzille 31 pistettä ja repi 7 levypalloa.