Edon Maxhuni ilmiliekeissä Virossa – Carl Lindbom debytoi voittoisasti

9.11.2020 09:19 Edon Maxhuni väläytteli Viron ja Latvian yhteisliigassa iskemällä tauluun kovia lukemia. Carl Lindbom aloitti pelinsä Puolassa Stal Ostrow Wielkopolskin joukkueessa ja Erik Murphyn vahvat otteet Japanissa saivat jatkoa.

Edon Maxhuni oli huippuvireessä viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigassa Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffa koki avaustappionsa, kun se hävisi Dinamo Sassarille 72-92 (47-38). Teneriffalla oli ensimmäisen puoliajan jälkeen peli vielä hyvin hallinnassa, mutta Dinamo vei kolmannen neljänneksen 29-7 ja sai siitä lentokelin päälle. Salinille kertyi ottelussa viisi pistettä ja yksi levypallo. Sulejmanovic kerrytti tilastojaan kahdella pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa palasi voittojen tielle voittamalla Real Betisin 77-73 (35-34). Salin pussitti 11 pistettä ja nappasi kolme levypalloa. Sulejmanovicin tilastot täyttyivät kahdella riistolla ja torjunnalla. Teneriffa on sarjassa toisena seitsemällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjan LEB Platassa Fiifi Aidoo auttoi Benicarlon kauden toiseen voittoonsa, kun Benicarlo kaatoi L'Hospitaletin vieraskentällä 74-46 (32-26). Aidoo heitti 11 pistettä, otti yhden levypallon, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen. Benicarlolla on nyt kaksi voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Maxhuni urakoi viikon aikana kahdesti. Alkuviikosta Pärnu kaatoi Tallinna Kalev/TLÜ 98-92 (60-42). Maxhuni oli ilmileikeissä heitettyään 28 pistettä. Lisäksi hän koristeli tilastojaan yhdellä levypallolla ja viidellä syötöllä.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Pärnu taipui Tartto Ülikoolin vieraana 80-88 (47-41). Maxhuni kirjautti tällä kertaa 21 pisteen ja 11 syötön tupla-tuplan. Lisäksi tilastoihin kertyi kolme levypalloa ja yksi riisto.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika jatkoi voittokulkuaan voittamalla Liepajan vieraissa 102-78 (48-38). Madsen jäi tällä kertaa pisteittä, mutta auttoi joukkuettaan kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla. Riika on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Vastikään Stal Ostrow Wielkopolskin kanssa sopimuksen tehneen Carl Lindbomin aika uudessa seurassa on alkanut voittojen merkeissä.

Lindbom debytoi joukkueen paidassa maanantaina ottelussa Dabrowa Gorniczaa vastaan ja joukkue nappasi 83-70 (44-32)-voiton. Lindbomille kirjattiin neljä pistettä, viisi levypalloa, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Stal Ostrow Wielkopolski voitti Torunin 85-80 (49-44). Tällä kertaa Lindbom merkkautti kaksi pistettä, yhden syötön ja yhden riiston. Stal Ostrow Wielkopolskilla on kahdeksan voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Japanin B-League 2:ssa Erik Murphyn Fukushima Firebonds pelasi viikonloppuna tuplaottelun Sendai 89ersia vastaan.

Ensimmäisessä pelissä Firebonds voitti 89ersin selvästi 75-59 (36-30). Murphy oli jälleen vahvana 16 pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja kolmen riiston tilastoilla. Teholuku 27 oli selvästi ottelun paras.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa 89ers sai revanssin voitettuaan 73-61 (34-19). Murphy lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteen, yhdeksän levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Firebondsilla on seitsemän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentaman Merlins Crailsheimin avausottelu peruttiin, kun Merlinsin vastustaja Niners Chemnitzin joukkueessa oli todettu useita koronatapauksia.

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama sekä Elias Valtosen edustama Tigers Tübingen hävisi Heidelbergille 80-99 (44-45). Valtonen pelasi vahvasti tilastoiden 13 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Swans Gmunden hävisi Flyers Welsin vieraana 79-86 (39-54). Daniel Dolenc kasasi kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentamalla Swansilla on kuudesta ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot

 
30.5.2021 21:31 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen sai ehjän kauden - "Kehitystä tapahtui”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan uransa toista Latvian mestaruutta, kun VEF Riika jyräsi mestariksi. Henkilökohtaisella tasolla Madsen välttyi pahimmilta loukkaantumisilta ja ainoa takaisku kauden aikana oli sairastuminen koronavirukseen.

10.5.2021 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

6.5.2021 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigan välieriin

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Sasu Salinin ja Emir Sulejamonovicin edustaman Teneriffan jatkoajan jälkeen 88-86.

5.5.2021 19:27 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lopputurnaus alkaa – suomalaisten kohtaaminen heti puolivälierässä

Mestarien liigan tämän kauden huipentava Final Eight –lopputurnaus pelataan loppuviikon aikana Venäjällä Nizhni Novgorodissa. Suomalaisista mukana nähdään Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa sekä Lassi Tuovin valmentama Strasbourg.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

1.4.2021 08:40 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa – Swans Gmunden avasi Itävallan pudotuspelit voitolla

Mestarien liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa haki Latviasta voiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian. Alex Murphy oli liekeissä Espanjassa ja Itävallan liigassa suomalaiskolmikon Swans Gmunden otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

18.3.2021 08:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin hurja vire Mestarien liigassa jatkuu

Sasu Salinin upeat otteet Mestarien liigassa saivat jälleen jatkoa, kun hän heitti 17 pistettä Teneriffan voitossa. Ilari Seppälä oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Elias Valtonen osoitti jälleen potentiaaliaan Saksassa.

11.3.2021 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti jälleen Mestarien liigassa

Sasu Salin oli Teneriffan ykkösnimi Mestarien liigassa, mutta voittoon saakka Salinin tehoilta ei riittänyt. Elias Valtonen ja Edon Maxhuni jatkoivat niin ikään hyviä otteitaan.

4.3.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin hurjana Mestarien liigassa – ”Pelasimme ihan kelpo pelin”

Mestarien liigan jatkolohkot käynnistyivät ja Sasu Salin näytti jälleen heittotaitonsa johdattaessaan Teneriffan voittoon. Daniel Dolenc oli niin ikään vahvalla pelipäällä Itävallan liigassa.

5.2.2021 22:18 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Seppälä koville pisteille

Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

28.1.2021 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajille voittoja eurokentillä – Petteri Koposen sihti kunnossa

Alexander Madsen pääsi syntymäpäivänsä lisäksi juhlimaan jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun VEF Riika puristi jatkoon. Petteri Koponen ja Carl Lindbom aloittivat lohkovaiheen pelit FIBA Europe Cupissa.

14.1.2021 14:10 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni tykitti 31 pistettä Virossa - Tuovin Strasbourg jatkoon Mestarien liigassa

Edon Maxhuni aloitti vuotensa räväkästi, kun hän upotti peräti 31 pistettä Viron ja Latvian yhteisliigassa. Ilari Seppälä oli pirteänä Ranskassa ja Mestarien liigassa nähtiin suomalaistrilleri, kun Lassi Tuovin luotsaama SIG Strasbourg varmisti lohkovoiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian.

23.12.2020 23:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen lähenteli tupla-tuplaa – Elias Valtonen hyvässä iskussa

Mestarien liigassa Alexander Madsenin edustama VEF Riika ja Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg ottivat tiukan otteen jatkopaikasta. Muutenkin useat suomalaispelaajat ja –valmentajat pääsivät voittotunnelmissa viettämään joulua.

16.12.2020 12:29 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tykitti hurjat 34 pistettä Mestarien liigassa

Sasu Salinin hurja vire sai jatkoa, kun hän heitti uskomattomat 34 pistettä Teneriffan voittaessa Mestarien liigassa Galatasarayn.

10.12.2020 09:57 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi ja Madsen voittojen makuun Mestarien liigassa

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg ja Alexander Madsenin joukkue VEF Riika ottivat tärkeät voitot Mestarien liigassa.

21.11.2020 21:35 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Murphyt koville pisteille – Madsenille tupla-tupla

Susijengin pelaajat olivat loistovireessä, kun Sasu Salin sekä Alex ja Erik Murphy heittivät kaikki yli 20 pistettä. Alexander Madsen murjoi sitä vastoin tupla-tuplan.

20.11.2020 18:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin isolla itseluottamuksella EM-karsintakuplaan – ”Koko ajan olen parantanut”

Susijengin EM-karsinnat jatkuvat 28.11.-30.11. Espoossa pelattavassa EM-karsintakuplassa, jossa Suomi kohtaa Georgian ja Serbian. Sasu Salin saapuu Suomeen täynnä intoa ja itseluottamusta.

13.11.2020 10:12 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille voittoja Euroopan korisparketeilla

Alexander Madsenin VEF Riika nappasi ensimmäisen voittonsa Mestarien liigassa. Suomalaispelaajista myös Sasu Salin, Edon Maxhuni ja Daniel Dolenc pääsivät alkuviikon peleissä voiton makuun.

2.11.2020 10:12 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy, Daniel Dolenc ja Topias Palmi tarkkakätisinä

Italiassa Topias Palmin hyvä pelivire ei riittänyt Cremonalle ja sama kohtalo oli Alex Murphyllä Espanjassa. Itävallassa Daniel Dolencin sekä Swans Gmundenin vahva alkukausi sai jatkoa ja Elias Valtonen pääsi aloittamaan ammattilaisuransa hienolla voitolla Saksassa.

Näytä lisää vastaavia