Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

3.3.2019 22:42 Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

Murphy heitti komeasti 20 pistettä ja lisäsi tilastoihinsa kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja komean blokin Manresan voittaessa kotonaan Estudiantesin 101-91 (55-42). Manresa on Espanjan liigassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Malaga hävisi tärkeässä ottelussa Baskonian vieraana 95-112 (43-51). Salin pisti pussin pohjalle kaksi kolmen pisteen heittoa ja antoi yhden syötön. Malaga putosi Espanjan liigassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Bayern München ei antanut Bremerhavenin yllättää itseään, vaan otti kotikentällään selvän 91-80 (55-37)-voiton. Koponen oli jälleen tehokkaana heittäen 14,5 minuutissa joukkueensa korkeimman pistemäärän 15 ja antaen myös yhden syötön. Bayern pitää Bundesliigan piikkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Suomalaiskolmikko Shawn Huff, Gordon ja Daniel Herbert joutuivat pettymään, kun Frankfurt Skyliners taipui kotonaan ALBA Berliinille 86-99 (42-45). Avausviisikossa ollut Huff heitti kaksi pistettä ja sai myös yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja torjuntatilastoihin. Frankfurt on Bundesliigassa 13.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy Ulm taipui pudotuspelien avauskierroksen ensimmäisessä ottelussa LOK Brenaulle 83-96 (42-56). Puolivälieriin pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Wilson taas tehokkaana – Tuoville ja Mirolyboville voitot

Liettuassa Jamar Wilson oli totutusti joukkueensa parhaimpia pistenikkareita, kun hän pussitti 14 pinnaa Utenos Juventusta vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Juventus haki vieraspisteet numeroin 74-89 (36-48). Wilsonin tilastoriville kirjattiin myös 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Lietkabelis pysytteli Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Carl Lindbom koki Rosa Radomin kanssa kirvelevän 85-86, (78-78, 32-51)-jatkoaikatappion Torunille. Lindbom urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 37 ja heitti seitsemän pistettä, otti kahdeksan levypalloa, antoi syötön ja riisti pallon kahdesti. Rosa Radom on Puolan liigassa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot hävisi Legia Varsovan vieraana 58-75 (43-28). Sopot on toiseksi viimeisenä sijalla 15.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg otti tärkeän voiton Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskan liigassa Lassi Tuovin käskyttämä Strasbourg palasi tositoimiin Leader's Cupin voittajana ja kaatoi kotonaan Le Mansin niukasti 77-75 (41-36).
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin valmentama Racing haki maukkaan 77-65 (35-33)-voiton sarjakakkosen Eschin vieraana. Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 
4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

Näytä lisää vastaavia