Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

3.3.2019 22:42 Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

Murphy heitti komeasti 20 pistettä ja lisäsi tilastoihinsa kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja komean blokin Manresan voittaessa kotonaan Estudiantesin 101-91 (55-42). Manresa on Espanjan liigassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Malaga hävisi tärkeässä ottelussa Baskonian vieraana 95-112 (43-51). Salin pisti pussin pohjalle kaksi kolmen pisteen heittoa ja antoi yhden syötön. Malaga putosi Espanjan liigassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Bayern München ei antanut Bremerhavenin yllättää itseään, vaan otti kotikentällään selvän 91-80 (55-37)-voiton. Koponen oli jälleen tehokkaana heittäen 14,5 minuutissa joukkueensa korkeimman pistemäärän 15 ja antaen myös yhden syötön. Bayern pitää Bundesliigan piikkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Suomalaiskolmikko Shawn Huff, Gordon ja Daniel Herbert joutuivat pettymään, kun Frankfurt Skyliners taipui kotonaan ALBA Berliinille 86-99 (42-45). Avausviisikossa ollut Huff heitti kaksi pistettä ja sai myös yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja torjuntatilastoihin. Frankfurt on Bundesliigassa 13.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy Ulm taipui pudotuspelien avauskierroksen ensimmäisessä ottelussa LOK Brenaulle 83-96 (42-56). Puolivälieriin pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Wilson taas tehokkaana – Tuoville ja Mirolyboville voitot

Liettuassa Jamar Wilson oli totutusti joukkueensa parhaimpia pistenikkareita, kun hän pussitti 14 pinnaa Utenos Juventusta vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Juventus haki vieraspisteet numeroin 74-89 (36-48). Wilsonin tilastoriville kirjattiin myös 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Lietkabelis pysytteli Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Carl Lindbom koki Rosa Radomin kanssa kirvelevän 85-86, (78-78, 32-51)-jatkoaikatappion Torunille. Lindbom urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 37 ja heitti seitsemän pistettä, otti kahdeksan levypalloa, antoi syötön ja riisti pallon kahdesti. Rosa Radom on Puolan liigassa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot hävisi Legia Varsovan vieraana 58-75 (43-28). Sopot on toiseksi viimeisenä sijalla 15.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg otti tärkeän voiton Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskan liigassa Lassi Tuovin käskyttämä Strasbourg palasi tositoimiin Leader's Cupin voittajana ja kaatoi kotonaan Le Mansin niukasti 77-75 (41-36).
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin valmentama Racing haki maukkaan 77-65 (35-33)-voiton sarjakakkosen Eschin vieraana. Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 
8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

18.2.2019 12:06 Susijengi

Jamar Wilson valmis antamaan kaikkensa Susijengille

Miesten koripallomaajoukkueella on edessään kohtalon hetket tällä viikolla, kun MM-karsinnat saadaan päätökseen. Susijengin väkkärämäinen takamies Jamar Wilson on valmis jättämään kaikkensa kentälle.

17.2.2019 20:51 Susijengi

Antti Kanervo ja Lassi Tuovi juhlivat cup-voittoja

Antti Kanervo pääsi lauantai-iltana juhlimaan Islannin cup-mestaruutta, kun Stjarnan kaatoi finaalissa Njardvikin. Lassi Tuovin Strasbourg sen sijaan valloitti Leaders Cupin Ranskassa.

15.2.2019 11:22 Susijengi

Antti Kanervo Islannin cupin finaaliin

Antti Kanervo taistelee lauantaina Islannin cupin voitosta, kun Stjarnan raivasi tiensä Final Four –turnauksen finaaliin. Jamar Wilsonin Lietkabelis pelasi itsensä niin ikään mukaan Liettuan cupin finaaliturnaukseen.

14.2.2019 09:43 Susijengi

Salin, Kanervo ja Tuovi taistelevat cup-voitoista loppuviikosta

Useissa Euroopan korismaissa pelataan viikonloppuna paikallisia cup-turnauksia. Suomalaispelaajista Sasu Salin jahtaa Espanjan Copa del Rey’n voittoa, Lassi Tuovi havittelee Ranskan Leaders Cupin mestaruutta ja Antti Kanervon silmissä siintää Islannin cup-mestaruus.

13.2.2019 15:49 Susijengi

Korista tarjolla runsaasti VeikkausTV:ssä ja Elisa Viihde Sportilla: Launtain huipentaa Korisliigan All Stars -tapahtuma Tartossa

Viikon Veikkauspeli: Keskiviikkona VeikkausTV tarjoaa monikameratuotantona viime kauden Korisliiga-finaalien uusinnan, Vilpas-Karhu Basket.

13.2.2019 10:46 Susijengi

Matti Nuutiselle jatkosopimus Oviedoon

Yläraajaoperaation johdosta loppukauden sivussa oleva Susijengin rouhijalaituri ja kaarinalaisen Ura Basketin kasvatti Matti Nuutinen, 28, ehti syyskauden aikana vakuuttaa CB Oviedon taidoillaan. Espanjan kakkosliigan kärkijoukkueisiin kuuluva Oviedo on kiinnittänyt Nuutisen riveihinsä myös ensi kaudeksi.

10.2.2019 21:23 Susijengi

Petteri Koponen Bayern Münchenin tehomiehenä Bundesliigassa

Petteri Koposen Bayern Münchenin voittokulku Saksan Bundesliigassa jatkui, kun Bayern nappasi jälleen voiton. Koponen oli samalla joukkueensa paras pistemies.

10.2.2019 09:49 Susijengi

Espanjassa ja Puolassa nähtiin suomalaiskohtaamiset - Salinin Malaga dramaattiseen voittoon

Espanjan ja Puolan liigoissa nähtiin lauantaina suomalaiskohtaamiset. Espanjassa Sasu Salinin Malaga voitti dramaattisesti Erik Murphyn Manresan ja Puolassa Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot kaatoi Carl Lindbomin Rosa Radomin.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

4.2.2019 09:04 Susijengi

Salin ja Murphy juhlivat maukkaita voittoja Espanjassa

Erik Murphy debytoi voittoisasti Espanjan liigassa ja Sasu Salin pääsi juhlimaan voittoa Real Madridista. Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern Münchenin voittokulku jatkui ja Saksassa nähtiin myös suomalaisvalmentajien kohtaaminen.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 16:28 Susijengi

Erik Murphy loppukaudeksi Espanjan Manresaan

Syksystä asti Saksan Bundesliigan ja Eurocupin Frankfurt Skylinersiä edustanut Susijengin ison pään runkopelaaja Erik Murphy, 28, siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Espanjan ACB-liigaa pelaavaan Manresaan. Murphy täyttää Manresasta lähteneen serbilaituri Nikola Dragovicin jättämän aukon.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

28.1.2019 07:39 Susijengi

Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

24.1.2019 09:44 Susijengi

Sasu Salinin Malaga tarrasi kiinni jatkopaikkaan

Sasu Salinin Malaga nappasi arvokkaan voiton EuroCupissa ja otti tiukan otteen jatkopaikkaan. Petteri Koposen Bayern Münchenin voittoputki Bundesliigassa jatkuu.

23.1.2019 09:39 Susijengi

Susijengiläisten otteluita VeikkausTV:ssä tällä viikolla

VeikkausTV näyttää Susijengin pelaajien otteluita joka päivä loppuviikon ajan. Tarjonnassa on laaja kattaus kansallisia sarjoja sekä NBA:n Euroliigan, EuroCupin, Mestarien liigan sekä Europe Cupin otteluita.

20.1.2019 22:24 Susijengi

Lindbom ja Ahonen ranteet kuumina – Wilson juhli makeaa voittoa

Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat tehokkaalla pelipäällä viikonlopun otteluissa ja Jamar Wilson pääsi juhlimaan komeaa päänahkaa Liettuan liigassa.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia