Wilson liekeissä Liettuassa, Salin ja Ahonen iskussa Espanjassa

22.10.2018 09:23 Useita Susijengin pelaajia esiintyi edukseen viikonloppuna omissa joukkueissaan. Jamar Wilson takoi 21 pistettä Liettuassa, Shawn Huff oli Frankfurtin pistetykki, Sasu Salin ja Roope Ahonen loistivat Espanjassa ja Carl Lindbom sekä Alex Murphy esiintyivät väkevästi omissa sarjoissaan.

Jamar Wilson teki kovaa jälkeä Liettuan liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim otti kauden avausvoittonsa, kun se kattoi kotikentällään Jenan selvästi 101-78 (50-33). Crailsheim on voittanut neljästä ottelustaan yhden.

- Meillä oli uskomaton kannatus. Tulos oli seurausta siitä, että pelaajat hyötyivät kannattajista ja kannattajat pelaajista. Arvostamme sitä emmekä ota sitä itsestäänselvyytenä, Iisalo kiitteli kotikannatusta Bundesliigan sivuilla.

- Itse pelistä: emme saaneet hidasta starttia ottelulle tällä kertaa, emme edes kolmannella neljänneksellä. Tämä ei ole tämän viikon työn tulos, vaan tulos kauden alusta saakka tehdystä työstä. Joskus se kestää hieman kauemmin ja kaikki toimi. Haluamme rakentaa tämän menestyksen päälle. Tämän voiton pitäisi auttaa sekä joukkuetta, pelaajia että valmennusjohtoa, Iisalo jatkoi.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä Bundesliigassa voitettuaan Bonnin 102-91 (50-39). Koposen tilastoihin merkittiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Shawn Huffin panos ei riittänyt Frankfurtille voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Huff oli Frankfurtin paras pistemies 14 pisteellä, mutta Skyliners taipui kotikentällään Göttingenille 64-72 (28-39). Huff tilastoi myös viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Erik Murphy kasasi kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kolme riistoa. Gordon ja Daniel Herbertin Frankfurtilla on neljästä ottelusta ottanut kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin koutsaama OrangeAcademy Ulm juoksi Coburgin yli 82-61 (44-32). Ulm on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Ahonen rokotti viime kauden seuraansa

Salinin heittovire oli kohdillaan, kun Malaga voitti Espanjan liigassa vieraskentällä Manresan 96-87 (35-42). Salin tykitti 15 pistettä ja koristeli tilastojaan lisäksi kahdella levypallolla sekä kahdella syötöllä. Malaga on aloittanut kautensa vahvasti neljällä voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Kirjoita kuvateksti tähän

Espanjan LEB Orossa Ahonen rankaisi entistä seuraansa 19 pisteen edestä, kun Oviedo haki 74-67 (36-33)-voiton Ourensesta. Ahonen kasasi lisäksi kolme levypalloa, viisi syöttöä ja riiston. Matti Nuutinen auttoi Oviedoa seitsemän pisteen, kuuden levypallon, kahden syötön ja riiston edestä. Oviedolla on neljästä ottelusta kaksi voittoa. Ottelutilastot

Wilsonin tehoilta ei riittänyt voittoon

Wilsonin 21 pisteen iltapuhde ei riittänyt Lietkabelisille, kun se hävisi Liettuan liigan ottelussa Pieno Zvaigzdesille 81-87 (32-37). Wilson laittoi tilastoihin myös kolme levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Jamar Wilson kieputteli 21 pistettä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alex Murphy esitti hyviä otteita, kun hän heilutti sukkaa 14 pisteen edestä Szolnoki Olaj'n voittaessa Unkarin liigan ottelussa Kaposvarin 98-91 (47-42). Murphy kasasi myös neljä levypalloa ja yhden syötön. Szolnokin saldo neljän ottelun jälkeen on kolme voittoa ja tappio.
Ottelutilastot

Puolassa Carl Lindbom oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa Rosa Radomin hävitessä King Szczecinille 71-92 (30-45). Lindbom auttoi joukkuettaan 14 pisteellä, kolme levypallolla ja syötöllä. Rosa Radom on hävinnyt kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Antti Kanervon Stjarnan jatkoi voittojen tiellä Islannin liigassa, kun se voitti kotonaan 82-72 (35-39) Skallagrimurin. Kanervo heitti ottelussa viisi pistettä ja otti yhden levypallon. Stjarnan on voittanut kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Israelin liigassa Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona joutui taipumaan kotikentällään Hapoel Jerusalemille 74-90 (32-49). Lee nosteli ottelussa seitsemän pistettä ja käsiin tarttui kuusi levypalloa ja yksi riistopallo. Ness Zionalla on kolmesta ottelusta yksi voitto.

Ottelutilastot

Mirolybovin Racing porskuttaa Luxemburgissa

Anton Mirolybovin valmentama Racing jatkoi voittojen tiellä Luxemburgin liigassa, kun se kaatoi vieraskentällä Arantian 83-69 (42-40). Racing on ainoana joukkueena puhtaalla pelillä viiden kierroksen jälkeen.

Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg taipui Levalloisin vieraana 65-80 (32-46) Ranskan ProA:ssa. Strasbourgin saldo tämän kauden osalta on kolme voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia