Anniina Äijäsen joukkue voittoputkessa Espanjassa – Pelanderille tupla-tupla

16.12.2018 21:03 Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet on vahvassa iskussa Espanjan liigassa, kun joukkue kirjautti jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Sofia Pelander oli jälleen hienolla pelipäällä kirjauttaen komean 15 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Ruotsissa.

Anniina Äijäsen Sedis Basquet porskuttaa voittoputkessa Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sedis kaatoi vieraskentällä Extremaduran selvästi 74-61 (47-32). Äijänen kasasi tilastoikseen reilussa 10 minuutissa kaksi pistettä ja yhden levypallon. Neljännen peräkkäisen voiton myötä Sedis Basquet on hilannut itsensä sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin 12 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa eivät riittäneet tuomaan Maristas Corunalle täyttä pistepottia, kun se hävisi kotikentällään Aros Leonille 56-73 (19-38). Maristas Coruna on 14 joukkueen sarjassa nyt sijalla 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander johdatti Norrköpingin takaisin voittojen tielle. (Kuva: Ville Vuorinen)

Norrköping katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Pelanderin johdolla, kun se voitti kotonaan Mark Basketin 76-57 (46-27). Pelander tilastoi komean 15/12 tupla-tuplansa lisäksi syötön, riiston ja torjunnan. Hänen teholukunsa 25 oli selvästi joukkueen paras. Norrköping on sarjassa seitsemäntenä.

- Ei ollut kaunista korista, varsinkaan viimeinen neljännes, mutta onneksi se riitti ja saimme vihdoin voiton. Kolme jaksoa pelasimme hyvin, mutta viimeisessä (9-19) katosi keskittyminen ihan kokonaan eikä sellaista saisi ikinä käydä. Nyt enää yksi peli ennen joulua, kun kohtaamme Jannen [Hänninen] valmentaman Uppsalan ja toivottavasti siinä pelissä pääsemme parantamaan ainakin tästä katastrofaalisesta viimeisestä jaksosta, Pelander mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Bundesliigassa tappioita

Saksan Bundesliigassa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz piti puhtaalla pelillä kauden aloittaneen Marburgin tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta putosi kyydistä toisella ja taipui lopulta 68-82 (40-36). Grönberg heitti ottelussa kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Pirttinen kärsi edellispelissä saadusta pienestä vammasta eikä ollut kokoonpanossa. Chemnitz pitää sarjassa yhdeksättä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen käsii lievästä loukkaantumisesta. (Kuva: Ville Vuorinen)
Veera Pirttinen kärsii lievästä loukkaantumisesta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Heta Äijäsen ja Anni Mäkitalon Donau-Ries taisteli tiukasti mahtiseura Wasserburgia vastaan, mutta joutui lopulta antautumaan 64-74 (30-33)-lukemin. Mäkitalo kirjautti 23,5 minuutissa kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Äijäsen ainoaksi tehomerkinnäksi yhdeksässä minuutissa jäi levypallo. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan hallitsevaa mestari Kelterniä, vaan joutui antautumaan vieraskentällä 64-82 (34-49). Tulonen merkkautti 28 minuutissa kuusi pistettä, levypallon ja syötön. Tappion myötä Saarlouis putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Kesäsen KR:lle makoisa voitto

Annika Holopaisen Politechnika Gdansk ei pystynyt pistämään Siedlcelle kampoihin, vaan hävisi vieraskentällä 78-102 (42-63). Holopaisen tilastoriville merkittiin kuusi pistettä ja yksi levypallo. Gdansk on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR nappasi niukan 76-73 (37-37)-voiton Breidablikistä. Kesänen heitti ottelussa kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. KR pitää jaettua kärkipaikkaa sarjassa.
Ottelutilastot

 
11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

3.3.2019 22:03 Susiladies

Pelander ja Pounds juhlivat voittoja

Susiladiesin Euroopassa pelaavista ammattilaisista viikonloppuna voittoja pääsivät juhlimaan Sofia Pelander ja Anissa Pounds.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

1.3.2019 08:08 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Espanjan cupin välieriin - Vilma Kesänen hurjana Islannissa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet eteni Espanjan cupin, Copa de la Reinan välieriin. Islannissa Vilma Kesänen teki kauden piste-ennätyksensä.

27.2.2019 14:54 Susiladies

Anniina Äijänen jahtaa Espanjan cupin voittoa – ”Cup on tosi iso asia”

Espanjassa pelataan viikonloppuna cupin lopputurnaus Copa de la Reina. Anniina Äijäsen, 23, Sedis Basquet aloittaa oman urakkansa torstaina turnauksen emäntäjoukkue Araskia vastaan.

25.2.2019 09:14 NCAA

Koskimies kovassa vireessä - Americanille 14. peräkkäinen voitto

Naisten NCAA:ssa Elina Koskimiehellä oli tehokas 18 pisteen ilta Americanin yltäessä jo neljänteentoista peräkkäiseen voittoonsa. Joukkue on kärsinyt Patriot League-konferenssissa vain yhden tappion.

24.2.2019 21:14 Susiladies

Susiladiesin pelaajille hienoja voittoja

Annika Holopainen ja Anissa Pounds pääsivät viikonloppuna maistelemaan harvinaista herkkua, kun heidän joukkueensa palasivat pitkästä aikaa voittojen tielle. Saksan Bundesliigassa Anni Mäkitalo, Heta Äijänen ja Veera Pirttinen juhlivat kovia päänahkoja ja Espanjassa Anniina Äijänen pääsi niin ikään voiton makuun.

19.2.2019 11:03 Susiladies

Camilla Grönbergin kausi ohi

Saksan Bundesliigassa ChemCats Chemnitzissä pelanneen Camilla Grönbergin, 25, kausi on ohi alaraajavamman takia.

17.2.2019 22:05 Susiladies

Helmi Tulonen iloitsi kovasta voitosta

Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä, kun Saarlouis otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa. Ruotsissa Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt venyttämään Norrköpingin voittoputkea.

11.2.2019 08:09 Susiladies

Tulonen juhli Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Helmi Tulonen pääsi Saarlouis kanssa juhlimaan voittoa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin ja Norrköpingin voittokulku jatkui.

4.2.2019 09:37 Susiladies

Helmi Tulosen ja Veera Pirttisen hyvät pelit eivät riittäneet voittoihin

Saksan Bundesliigassa Susiladiesin Helmi Tulonen ja Veera Pirttinen olivat joukkueiden parhaimmistoa, mutta tuloksena olivat silti tappiot. Sofia Pelanderin ja Norrköpingin liito Ruotsin liigassa sen sijaan sai jatkoa.

2.2.2019 08:21 NCAA

Lahtinen ennätyspisteille Georgia Techin trillerissä

NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

30.1.2019 19:52 NCAA

Viimeistä NCAA-kauttaan pelaava Elina Koskimies: ”Isompaa roolia ei saa ilmaiseksi”

American Universityä edustava Elina Koskimies on noussut neljässä vuodessa joukkueensa avainpelaajaksi. Tällä kaudella tähtäimessä on konferenssivoitto sekä NCAA-turnaus, sen jälkeen Euroopan ammattilaiskentät.

28.1.2019 09:00 NCAA

Augustin sivusi piste-ennätystään, Kalinille komea tupla-tupla

Hofstran Marianne Kalin ylsi naisten NCAA-parketeilla kauden ensimmäiseen tupla-tuplaansa joukkueen napatessa konferenssissaan tärkeän avausvoiton. Nina Augustin tehoili Robert Morrisin paidassa 14 pistettä johdattaen joukkueensa seitsemänteen peräkkäiseen voittoon.

27.1.2019 19:33 Susiladies

Pelander siivitti joukkueensa yllätysvoittoon

Sofia Pelander ja Norrköping kulkevat vahvassa myötätuulessa tällä hetkellä, kun Norrköping kaatoi Ruotsin liigassa tappioitta olleen Luleån vieraskentällä ja kasvatti voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi. Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet juhli niin ikään kovaa päänahkaa.

25.1.2019 12:14 Susiladies

Sofia Pelander nauttii pelaamisesta – ”Kaikki tuntuu hyvältä”

Sofia Pelander, 26, pelaa vahvaa kautta Ruotsin liigan Norrköping Dolphinsin riveissä. Kolmasti tällä kaudella kierroksen tähdistöjoukkueeseen valittu Pelander nauttii pelaamisesta, kun pelit kulkevat ja voittoja tulee.

25.1.2019 08:45 NCAA

Rokkanen ja Koskimies voittoihin NCAA:n konferenssiotteluissa

NCAA:n suomalaisnaisista Sara Rokkanen, Elina Koskimies ja Nina Augustin napsivat konferensseissaan voittoja voiton perään.

21.1.2019 09:00 NCAA

American jatkaa voittoputkessa - Koskimies tehokkain 20 pisteellä

Elina Koskimies ja Nina Augustin esittivät loisto-otteita molempien johdattaessa joukkueensa jo viidenteen peräkkäiseen voittoon naisten NCAA:ssa. Lotta-Maj Lahtinen sai vastuuta kovassa paikassa Georgia Techin napatessa taisteluvoiton Syracusesta.

Näytä lisää vastaavia