Anniina Äijäsen joukkue voittoputkessa Espanjassa – Pelanderille tupla-tupla

16.12.2018 21:03 Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet on vahvassa iskussa Espanjan liigassa, kun joukkue kirjautti jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Sofia Pelander oli jälleen hienolla pelipäällä kirjauttaen komean 15 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Ruotsissa.

Anniina Äijäsen Sedis Basquet porskuttaa voittoputkessa Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sedis kaatoi vieraskentällä Extremaduran selvästi 74-61 (47-32). Äijänen kasasi tilastoikseen reilussa 10 minuutissa kaksi pistettä ja yhden levypallon. Neljännen peräkkäisen voiton myötä Sedis Basquet on hilannut itsensä sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin 12 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa eivät riittäneet tuomaan Maristas Corunalle täyttä pistepottia, kun se hävisi kotikentällään Aros Leonille 56-73 (19-38). Maristas Coruna on 14 joukkueen sarjassa nyt sijalla 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander johdatti Norrköpingin takaisin voittojen tielle. (Kuva: Ville Vuorinen)

Norrköping katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Pelanderin johdolla, kun se voitti kotonaan Mark Basketin 76-57 (46-27). Pelander tilastoi komean 15/12 tupla-tuplansa lisäksi syötön, riiston ja torjunnan. Hänen teholukunsa 25 oli selvästi joukkueen paras. Norrköping on sarjassa seitsemäntenä.

- Ei ollut kaunista korista, varsinkaan viimeinen neljännes, mutta onneksi se riitti ja saimme vihdoin voiton. Kolme jaksoa pelasimme hyvin, mutta viimeisessä (9-19) katosi keskittyminen ihan kokonaan eikä sellaista saisi ikinä käydä. Nyt enää yksi peli ennen joulua, kun kohtaamme Jannen [Hänninen] valmentaman Uppsalan ja toivottavasti siinä pelissä pääsemme parantamaan ainakin tästä katastrofaalisesta viimeisestä jaksosta, Pelander mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Bundesliigassa tappioita

Saksan Bundesliigassa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz piti puhtaalla pelillä kauden aloittaneen Marburgin tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta putosi kyydistä toisella ja taipui lopulta 68-82 (40-36). Grönberg heitti ottelussa kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Pirttinen kärsi edellispelissä saadusta pienestä vammasta eikä ollut kokoonpanossa. Chemnitz pitää sarjassa yhdeksättä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen käsii lievästä loukkaantumisesta. (Kuva: Ville Vuorinen)
Veera Pirttinen kärsii lievästä loukkaantumisesta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Heta Äijäsen ja Anni Mäkitalon Donau-Ries taisteli tiukasti mahtiseura Wasserburgia vastaan, mutta joutui lopulta antautumaan 64-74 (30-33)-lukemin. Mäkitalo kirjautti 23,5 minuutissa kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Äijäsen ainoaksi tehomerkinnäksi yhdeksässä minuutissa jäi levypallo. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan hallitsevaa mestari Kelterniä, vaan joutui antautumaan vieraskentällä 64-82 (34-49). Tulonen merkkautti 28 minuutissa kuusi pistettä, levypallon ja syötön. Tappion myötä Saarlouis putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Kesäsen KR:lle makoisa voitto

Annika Holopaisen Politechnika Gdansk ei pystynyt pistämään Siedlcelle kampoihin, vaan hävisi vieraskentällä 78-102 (42-63). Holopaisen tilastoriville merkittiin kuusi pistettä ja yksi levypallo. Gdansk on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR nappasi niukan 76-73 (37-37)-voiton Breidablikistä. Kesänen heitti ottelussa kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. KR pitää jaettua kärkipaikkaa sarjassa.
Ottelutilastot

 
7.6.2019 11:56 Susiladies

Naisten maajoukkueen avainpelaaja Annika Holopainen siirtyy Ranskaan

Susiladiesin kantaviin voimiin lukeutuva Holopainen pelaa ensi kaudella Ranskan kakkossarjassa LF2:ssa pelaavassa Reimsin joukkueessa.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

26.4.2019 08:11 Susiladies

Anniina Äijäsen kausi päättyi kirvelevään tappioon

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin kausi Espanjan liigassa päättyi niukkaan välierätappioon Gironalle.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

22.4.2019 09:48 Susiladies

Äijäsen Sedis Basquet taipui ensimmäisessä välierässä

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet aloitti Espanjan liigan välierät selvällä tappiolla Gironalle.

20.4.2019 11:11 Susiladies

Anniina Äijänen aloittaa Espanjan liigan välierät sunnuntaina - Anissa Pounds kehittyi kauden aikana

Anniina Äijäsen kausi Espanjassa jatkuu sunnuntaina, kun hänen edustamansa Sedis Basquet aloittaa välierät Gironaa vastaan. Anissa Poundsin kausi sarjaporrasta alempana sen sijaan loppui viime viikonloppuna.

14.4.2019 23:36 Susiladies

Kesäsen huippuotteet eivät riittäneet finaalipaikkaan Islannissa

Vilma Kesäsen KR joutui taipumaan runkosarjan voittaja Valurille tiukan taistelun jälkeen Islannin liigan välierissä. Anissa Poundsin kausi Espanjan Liga Femenina 2:ssa päättyi putoamiseen.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

25.3.2019 08:59 NCAA

Suomalaisnaisten NCAA-kaudet ohi – Rokkasen Toledo kaatui WNIT-turnauksessa

Sara Rokkasen tähdittämä yliopistojoukkue Toledo hävisi Northeasternille kutsuturnauksen toisen kierroksen ottelussa luvuin 54-47 (20-29).

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

14.3.2019 09:23 NCAA

Augustin ja Koskimies konferenssien välieriin

Naisten NCAA:ssa Nina Augustin ja Elina Koskimies raivasivat tiensä konferenssien välieriin. MAC-konferenssissa Ninni Salmen ja Sara Rokkasen ottelut päättyivät puolivälieräkamppailuihin.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

Näytä lisää vastaavia