Anniina Äijäsen joukkue voittoputkessa Espanjassa – Pelanderille tupla-tupla

16.12.2018 21:03 Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet on vahvassa iskussa Espanjan liigassa, kun joukkue kirjautti jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Sofia Pelander oli jälleen hienolla pelipäällä kirjauttaen komean 15 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Ruotsissa.

Anniina Äijäsen Sedis Basquet porskuttaa voittoputkessa Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sedis kaatoi vieraskentällä Extremaduran selvästi 74-61 (47-32). Äijänen kasasi tilastoikseen reilussa 10 minuutissa kaksi pistettä ja yhden levypallon. Neljännen peräkkäisen voiton myötä Sedis Basquet on hilannut itsensä sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin 12 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa eivät riittäneet tuomaan Maristas Corunalle täyttä pistepottia, kun se hävisi kotikentällään Aros Leonille 56-73 (19-38). Maristas Coruna on 14 joukkueen sarjassa nyt sijalla 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander johdatti Norrköpingin takaisin voittojen tielle. (Kuva: Ville Vuorinen)

Norrköping katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Pelanderin johdolla, kun se voitti kotonaan Mark Basketin 76-57 (46-27). Pelander tilastoi komean 15/12 tupla-tuplansa lisäksi syötön, riiston ja torjunnan. Hänen teholukunsa 25 oli selvästi joukkueen paras. Norrköping on sarjassa seitsemäntenä.

- Ei ollut kaunista korista, varsinkaan viimeinen neljännes, mutta onneksi se riitti ja saimme vihdoin voiton. Kolme jaksoa pelasimme hyvin, mutta viimeisessä (9-19) katosi keskittyminen ihan kokonaan eikä sellaista saisi ikinä käydä. Nyt enää yksi peli ennen joulua, kun kohtaamme Jannen [Hänninen] valmentaman Uppsalan ja toivottavasti siinä pelissä pääsemme parantamaan ainakin tästä katastrofaalisesta viimeisestä jaksosta, Pelander mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Bundesliigassa tappioita

Saksan Bundesliigassa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz piti puhtaalla pelillä kauden aloittaneen Marburgin tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta putosi kyydistä toisella ja taipui lopulta 68-82 (40-36). Grönberg heitti ottelussa kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Pirttinen kärsi edellispelissä saadusta pienestä vammasta eikä ollut kokoonpanossa. Chemnitz pitää sarjassa yhdeksättä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen käsii lievästä loukkaantumisesta. (Kuva: Ville Vuorinen)
Veera Pirttinen kärsii lievästä loukkaantumisesta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Heta Äijäsen ja Anni Mäkitalon Donau-Ries taisteli tiukasti mahtiseura Wasserburgia vastaan, mutta joutui lopulta antautumaan 64-74 (30-33)-lukemin. Mäkitalo kirjautti 23,5 minuutissa kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Äijäsen ainoaksi tehomerkinnäksi yhdeksässä minuutissa jäi levypallo. Donau-Ries on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt haastamaan hallitsevaa mestari Kelterniä, vaan joutui antautumaan vieraskentällä 64-82 (34-49). Tulonen merkkautti 28 minuutissa kuusi pistettä, levypallon ja syötön. Tappion myötä Saarlouis putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Kesäsen KR:lle makoisa voitto

Annika Holopaisen Politechnika Gdansk ei pystynyt pistämään Siedlcelle kampoihin, vaan hävisi vieraskentällä 78-102 (42-63). Holopaisen tilastoriville merkittiin kuusi pistettä ja yksi levypallo. Gdansk on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR nappasi niukan 76-73 (37-37)-voiton Breidablikistä. Kesänen heitti ottelussa kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. KR pitää jaettua kärkipaikkaa sarjassa.
Ottelutilastot

 
14.1.2019 09:01 Susiladies

Susiladiesin pelaajat tehokkaina viikonloppuna – Poundsille 24 pistettä

Anissa Pounds heitti Espanjan Liga Femenina 2:ssa komeasti 24 pistettä viikonloppuna, Ruotsissa Sofia Pelander kasasi jälleen tupla-tuplan, Saksassa Veera Pirttinen esitti vahvoja otteita ja Helmi Tulonen juhli kovaa voittoa.

14.1.2019 08:47 NCAA

Augustinin yliopisto voittoputkessa, Koskimies 17 pistettä

Naisten NCAA:n konferenssiottelut ovat alkaneet Nina Augustinin ja Robert Morrisin osalta loistavasti kolmella voitolla. Viikonlopun ottelussa Elina Koskimies nakutti varmoin ottein 17 pistettä ja johdatti Americanin tärkeään kotivoittoon.

7.1.2019 08:47 NCAA

Marianne Kalin kauden ennätyspisteille NCAA:ssa

Hofstran yliopiston Marianne Kalin syttyi konferenssiavauksessa ja heitti kauden piste-ennätyksensä 17 pistettä. Sara Rokkasen ja Ninni Salmen joukkueet nappasivat voitot ensimmäisistä konferenssikohtaamisistaan ja kasvattivat näin voittoputkiaan.

6.1.2019 22:12 Susiladies

Vilma Kesänen siivitti KR:n Islannin liigan kärkeen

Vilma Kesänen palasi vahvasti talvitauolta, kun hän heitti 11 pistettä KR:n voittaessa Islannin liigan kärkikamppailun ja nousten yksin sarjakärkeen.

4.1.2019 08:39 NCAA

Lahtisen Georgia Tech voittoon ACC-konferenssin avauksessa

NCAA:n konferenssiottelut käynnistyivät tällä viikolla toden teolla suomalaisnaisten osalta ja Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech taisteli tiensä hienoon avausvoittoon. Marika Korpinen ja Ninni Salmi nappasivat voitot viimeisistä konferenssin ulkopuolisista kohtaamisista.

30.12.2018 21:16 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Basquet päätti vuotensa komeasti

Anniina Äijäsen Sedis Basquet liihottaa vahvassa myötätuulessa Espanjan liigassa, kun joukkue päätti vuotensa peräti seitsemän ottelun voittoputkessa.

30.12.2018 09:36 Susiladies

Helmi Tulonen nauttinut vastuusta Saksassa – ”Olen päässyt hyvin pelaamaan”

Ensimmäistä kauttaan ammattilaisena pelaava Helmi Tulonen, 20, on ollut Saksan Bundesliigassa pelaavat Saarlouis Royalsin valopilkkuja tällä kaudella. Tulonen on ottanut heti ison roolin joukkueessa ja myös tulosta on tullut.

23.12.2018 11:48 Susiladies

Anniina Äijäsen joukkue voittoputkessa joulun viettoon

Naisten kansainväliset korissarjat vetäytyivät joulutauolle lauantain jälkeen. Anniina Äijäsen Sedis Basquet liihottaa viiden ottelun voittoputkessa ja Vilma Kesäsen KR pitää jaettua kärkisijaa Islannin liigassa.

19.12.2018 14:36 Haastattelu

Tulokaskauttaan NCAA:ssa pelaava Lotta-Maj Lahtinen: ”Itsevarmuus on avain”

HBA:n peliasu vaihtui kesän aikana Georgia Techin paitaan, kun Lotta-Maj Lahtinen lähti Atlantaan tavoittelemaan unelmaansa ja keräämään kokemusta kansainvälisiltä koripallokentiltä. Nyt 19-vuotiaalla Lahtisella on takanaan kymmenen ottelua Yhdysvaltojen arvostetuimmassa yliopistosarjassa NCAA:ssa.

10.12.2018 08:24 NCAA

Kalin, Korpinen ja Menna energisinä NCAA:ssa

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa naisten NCAA:ssa nähtiin viikonloppuna pirteitä suomalaissuorituksia, kun Tuuli Menna ja Marika Korpinen takoivat kaksinumeroiset lukemat ja Marianne Kalinin vahva levypallotyöskentely kiritti Hofstran voittoon.

9.12.2018 22:43 Susiladies

Pounds ja Kesänen joukkueidensa pistetykkejä

Anissa Pounds ja Vilma Kesänen olivat joukkueensa parhaita pistenaisia viikonlopun otteluissa ja Saksassa Heta Äijäsen sekä Anni Mäkitalon Donau-Ries eteni Saksan cupissa jatkoon.

3.12.2018 09:37 Susiladies

Sofia Pelander palasi kentille tehokkaasti

Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa. Saksan Bundesliigassa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan viikolla kahta voittoa.

26.11.2018 10:46 Susiladies

Susiladies-pelurit palasivat tositoimiin seurajoukkueissaan

Susiladiesin pelaajat palasivat seurajoukkueidensa kanssa takaisin pelikentille viikonlopun aikana. Helmi Tulonen oli erityisen hyvällä pelipäällä upottaen 19 pistettä.

15.11.2018 12:19 Susiladies

Veera Pirttinen sopeutunut nopeasti Bundesliigan vaatimuksiin

Veera Pirttinen, 21, pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla ammattilaisena, kun hän teki kesällä sopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan ChemCats Chemnitzin kanssa. Vaikka joukkueen alkukausi on ollut vaikea, on Pirttinen aloittanut ammattilaisuransa hienosti.

14.11.2018 08:53 Susiladies

Susiladiesin Anniina Äijänen: "Mahdollisuudet kahteen voittoon on"

Espanjan kivenkovassa Liga Femeninassa Sedis Basquetissa ensimmäistä ammattilaiskauttaan pelaava Anniina Äijänen on yksi Susiladiesin tukipilareista. Äijänen ja Susiladies valmistautuu Kisakalliossa lauantaiseen EM-karsintaotteluun Töölön Kisahallissa Sloveniaa vastaan.

13.11.2018 09:44 Susiladies

Susiladiesin Veera Pirttinen: ”Halli täyteen!”

BC Nokian kasvatti Veera Pirttinen pelaa ensimmäistä ammattilaiskauttaan ulkomailla Saksan Bundesliigan ChemCats Chemnitzissä. Pirttinen ja Susiladies valmistautuu tällä hetkellä lauantaiseen EM-karsintaotteluun Sloveniaa vastaan Töölön Kisahallissa.

11.11.2018 15:40 Susiladies

Anissa Pounds johdatti joukkueensa avausvoittoon Espanjassa

Euroopan pääsarjoissa pelattiin viimeinen kierros ennen maaottelutaukoa ja Anissa Pounds pääsi lähtemään tauolle voitto taskussaan, kun Marista Coruna nappasi avausvoittonsa Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Anni Mäkitalo oli Saksan Bundesliigassa hienossa iskussa heittämällä 25 pistettä.

5.11.2018 10:31 NCAA

Naisten NCAA-kausi käynnistyy – mukana huimat 32 suomalaisnaista

Yhdysvaltojen yliopistokoripallosarja NCAA pyörähtää käyntiin Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Suomalaisedustus rapakon takana on jälleen vahva ja pelikentillä nähdään muun muassa viime kaudella vakuuttavia otteita esittänyt Elina Koskimies sekä tulokaskautensa aloittava huippulupaus Lotta-Maj Lahtinen.

4.11.2018 21:44 Susiladies

Veera Pirttisen 20 pistettä eivät riittäneet voittoon Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa

Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna jälleen suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Puolan liigassa Annika Holopainen pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa.

29.10.2018 09:21 Susiladies

Tulonen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Bundesliigassa

Saksan Bundesliigassa nähtiin viikolla suomalaiskohtaaminen, kun Veera Pirttisen ja Camilla Grönbergin Chemnitz sai kotikentälleen vastaansa Helmi Tulosen Saarlouisin. Puolan liigassa Annika Holopaisen huippupeli ei riittänyt Gdanskille avausvoittoon.

Näytä lisää vastaavia