Helmi Tulonen iloitsi kovasta voitosta

17.2.2019 22:05 Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä, kun Saarlouis otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa. Ruotsissa Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt venyttämään Norrköpingin voittoputkea.

Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Tulosen Saarlouis otti ison voiton kaataessaan vieraskentällä BG 74:n 64-56 (26-24). Tulonen lukeutui joukkueensa parhaimpiin yhdeksällä pisteellä ja kolmella levypallolla. Voitto oli Saarlouisille toinen peräkkäinen ja se on sarjassa kymmenentenä.

- Päällimmäisenä tosi hyvä fiilis. Todella tärkeä voitto. Omat virhevaikeudet jäivät vähän harmittamaan, kun tänään olisi kyllä kulkenut varmasti enemmänkin. Pelasimme hyvin joukkueena, saimme vähemmän tyhmiä menetyksiä kuin yleensä ja harjoittelimme viikolla oikeita asioita. Lisäksi Göttingeniin on Saarlouisista noin seitsemän tunnin matka ja sen tekeminen jo edellispäivänä ja yöpyminen hyvässä hotellissa auttoi varmasti ihan valtavasti. Siitä voi kiittää organisaatiota, että panosti oikeassa paikassa, Tulonen iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries hävisi jatkoajan jälkeen niukasti Braunschweigin vieraana 68-72 (60-60, 31-37). Mäkitalo urakoi ottelussa peräti 40,5 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa. Äijänen kartutti tilastojaan kahdella pisteellä, kahdella levypallolla ja riistolla. Donau-Ries on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi peräti yli 40 minuuttia. (Kuva: Ville Vuorinen)

Veera Pirttinen heitti kuusi pistettä ja otti kolme levypalloa, kun Chemnitz hävisi hallitsevan mestari Kelternin vieraana 59-92 (29-54). Camilla Grönberg kärsii alaraajavammasta eikä ollut Chemnitzin kokoonpanossa. Chemnitz on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet koki niukan 56-58 (32-28)-tappion Zaragozan vieraana. Äijänen käytti saamansa 8,5 minuuttia tehokkaasti kuudella pisteellä ja levypallolla. Tappiosta huolimatta Sedis Basquet piti paikkansa neljäntenä.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna taipui Segle XXI:n vieraana 47-74 (20-37). Pounds kasasi viisi pistettä ja yhden syötön. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä 13.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelanderin Norrköping seitsemän ottelun voittoputki katkesi, kun se hävisi kotonaan tappioitta kauden pelanneelle Uumajalle 50-69 (25-34). Pelander teki komean 13 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja tilastot komistuivat myös yhdellä syötöllä ja kolmella riistolla. Norrköping on sarjassa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnica Gdansk hävisi kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Torunille selvästi 69-109 (42-50). Holopainen oli joukkueensa parhaimpia 13 pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Gdansk on sarjassa 11.
Ottelutilastot

 
15.9.2019 10:53 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta aloitti komeasti 22 pisteellä

Roosa Lehtorannan sarjakausi Belgiassa pyörähti käyntiin lauantaina. Lehtoranta heitti debyytissään heti upeasti 22 pistettä, mutta se ei riittänyt kantamaan joukkuetta voittoon.

14.9.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta aloittaa kautensa lauantaina – ”Vastuuta tulee paljon ja rooli on iso”

Kesällä belgialaisen Antwerp Giantsin kanssa sopimuksen tehnyt Roosa Lehtoranta, 22, aloittaa kautensa uudessa seurassaan lauantaina. Loukkaantumisista uransa aikana kärsinyt Lehtoranta toivoo ehjää kautta.

12.9.2019 18:22 Susiladies

Saara Wahlgren Belgian pääsarjan Laarneen

Viime kaudella Hyvinkään Pontevaa Naisten Korisliigassa edustanut Saara Wahlgren, 26, pelaa ensi kaudella Belgian pääsarjaa KBBC Upkot Sparta Laarnen riveissä. Wahlgren on Naisten Korisliigan kauden 2016/17 vuoden puolustuspelaaja, joka teki debyyttinsä Susiladiesissa viime EM-karsinnoissa.

20.8.2019 09:02 Susiladies

Vilma Kesänen palaa Espanjaan, uutena osoitteena Barakaldo

Edelliskauden Islannissa pelannut Vilma Kesänen, 30, palaa pelaamaan Espanjaan, jossa 173-senttinen takapelaaja on jo ehtinyt viettää jo kolme kautta. Peräti 85 naisten maajoukkueottelun konkari Kesäsen uusi joukkue on Ausarta Barakaldo, joka nousi keväällä Espanjan kakkostasolle.

5.8.2019 08:49 Susiladies

Anissa Pounds pelaa ensi kaudella Saksassa

Edelliskauden Espanjassa pelannut Anissa Pounds, 26, jatkaa ammattilaisuraansa ulkomailla. KTP-kasvatin tulevan kauden osoite on Saksan 2. Bundesliigan MSP Rheinstars Bergische Loewen.

31.7.2019 09:08 Susiladies

Kaisa Kuisma siirtyy Portugaliin, uusi osoite Vitória SC

Napolin universiadijoukkueen Kaisa Kuisma, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille ammattilaiseksi, kun 180-senttinen Orimattilan Jymyn kasvatti on tehnyt sopimuksen Portugalin pääsarjaa pelaavan Vitória Sporte Cluben kanssa.

15.7.2019 13:09 Susiladies

Universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies Espanjan kakkossarjan Ibaizabaliin

Kesän universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies, 22, siirtyy neljän Americanissa vietetyn yliopistovuoden jälkeen Espanjan kakkossarjaan ammattilaiseksi. Koskimiehen uusi osoite on galdakaolainen GDKO Bizkaia Ibaizabal.

20.6.2019 13:31 Susiladies

Helmi Tulonen Espanjan kakkossarjaan Celtan riveihin

Susiladies-pelaajien Euroopan valloitus saa jatkoa, kun Helmi Tulonen, 20, on tehnyt sopimuksen Espanjan kakkossarjassa pelaavan Celta de Vigo Baloncesto. Tulonen pelasi päättyneellä kaudella Saksan Bundesliigaa Saarlouis Royalsissa.

19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

18.6.2019 09:31 Susiladies

Anniina Äijänen vaihtaa joukkuetta Espanjassa

Susiladiesin Anniina Äijänen, 23, jatkaa Espanjassa myös tulevalla kaudella. Espanjan pääsarjassa Sedis Basquetissa päättyneellä kaudella pelannut Äijänen siirtyy Universitario de Ferroliin, joka hakee kakkossarjasta nousua takaisin Liga Femeninaan.

7.6.2019 11:56 Susiladies

Naisten maajoukkueen avainpelaaja Annika Holopainen siirtyy Ranskaan

Susiladiesin kantaviin voimiin lukeutuva Holopainen pelaa ensi kaudella Ranskan kakkossarjassa LF2:ssa pelaavassa Reimsin joukkueessa.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

26.4.2019 08:11 Susiladies

Anniina Äijäsen kausi päättyi kirvelevään tappioon

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin kausi Espanjan liigassa päättyi niukkaan välierätappioon Gironalle.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

22.4.2019 09:48 Susiladies

Äijäsen Sedis Basquet taipui ensimmäisessä välierässä

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet aloitti Espanjan liigan välierät selvällä tappiolla Gironalle.

20.4.2019 11:11 Susiladies

Anniina Äijänen aloittaa Espanjan liigan välierät sunnuntaina - Anissa Pounds kehittyi kauden aikana

Anniina Äijäsen kausi Espanjassa jatkuu sunnuntaina, kun hänen edustamansa Sedis Basquet aloittaa välierät Gironaa vastaan. Anissa Poundsin kausi sarjaporrasta alempana sen sijaan loppui viime viikonloppuna.

14.4.2019 23:36 Susiladies

Kesäsen huippuotteet eivät riittäneet finaalipaikkaan Islannissa

Vilma Kesäsen KR joutui taipumaan runkosarjan voittaja Valurille tiukan taistelun jälkeen Islannin liigan välierissä. Anissa Poundsin kausi Espanjan Liga Femenina 2:ssa päättyi putoamiseen.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

Näytä lisää vastaavia