Helmi Tulosen ja Veera Pirttisen hyvät pelit eivät riittäneet voittoihin

4.2.2019 09:37 Saksan Bundesliigassa Susiladiesin Helmi Tulonen ja Veera Pirttinen olivat joukkueiden parhaimmistoa, mutta tuloksena olivat silti tappiot. Sofia Pelanderin ja Norrköpingin liito Ruotsin liigassa sen sijaan sai jatkoa.

Helmi Tulonen oli hyvällä pelipäällä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulosen 14 pistettä, neljä levypalloa, yksi riisto ja yksi torjunta eivät riittäneet Saarlouisille voittoon, kun se hävisi sarjakärki Marburgille niukasti 86-91 (39-40). Saarlouis on Bundesliigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz joutui taipumaan Freiburgille 65-84 (38-47). Pirttinen oli joukkueensa tehokkaimpia 11 pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Grönbergille merkittiin kolme pistettä, levypallo ja syöttö. Chemnitz on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin ja Norrköpingin vahvat otteet saivat jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelanderin Norrköpingin voittoputki Ruotsin liigassa jatkui Janne Hännisen valmentaman Uppsalan kustannuksella. Norrköping oli kotonaan vahvempi numeroin 98-70 (53-29). Pelander heitti 15 minuutissa 15 pistettä ja koristeli tilastojaan myös viidellä levypallolla, yhdellä syötöllä ja torjunnalla. Norrköping on nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Sedis Basquet ei pystynyt haastamaan Espanjan sarjakärki Gironaa, vaan taipui vieraskentällä 56-71 (25-41). Äijäsen ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli yksi levypallo. Sedis Basquet on sarjassa neljäntenä.  
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna hävisi Ardoille 42-73 (18-40). Pounds auttoi joukkuettaan kolmella pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnika Gdansk taipui Bydgoszczille 70-78 (36-46). Holopainen kasasi kahdeksan pistettä ja kuusi levypalloa. Gdansk on liigassa 11.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen edustama KR otti kotonaan selvän 90-54 (44-23)-voiton Snäfellistä. Kesänen auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. KR pitää sarjassa toista tilaa hallussaan.
Ottelutilastot

 
22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

24.12.2023 15:20 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalo ja Kuier jouluun tappioitta

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen ja Awak Kuierin Reyer Venezia pääsivät joulupöydän ääreen tappioitta kotimaan sarjoissaan.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

18.12.2023 06:53 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tuloselle kauden ennätyspisteet – Sofia Pelanderille komea tupla-tupla

Helmi Tulonen ylsi toistamiseen tällä kaudella 23 saldoon Italian liigassa, mutta se ei riittänyt joukkueelle voittoon. Sofia Pelander johdatti tupla-tuplallaan Norrköpingin voittoon Ruotsin liigan suomalaiskohtaamisessa ja Espanjassa Susiladiesin pelaajat pääsivät tuulettamaan voittoja.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia