Holopainen, Viita, Koskimies, Kalin ja Tulonen tehokkaina – Kuier järjesti blokkiklinikan

22.11.2021 08:32 Annika Holopainen, Silja Viita, Elina Koskimies, Marianne Kalin ja Helmi Tulonen takoivat kovia pistelukemia Euroopan korisparketeilla viime viikolla. Lisäksi Anniina Äijänen ja Awak Kuier lähentelivät tupla-tuplaa Kuierin suojellessa lisäksi omaa koriaan peräti viidellä torjunnalla.

Silja Viita ja Awak Kuier esiintyivät vahvasti maajoukkuetauon jälkeen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Awak Kuier jäi pisteen ja levypallon päähän tupla-tuplasta, kun Ragusa voitti Virtus Bolognan 83-70 (31-39). Kuierille merkittiin lisäksi hurjat viisi torjuntaa, kaksi syöttöä ja riisto. Ragusa on Italian liigassa viidentenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen 14 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme riistoa ja torjunta olivat laiha lohtu Carugatelle, kun se hävisi Serie A2:ssa Milanon vieraana 50-58 (19-32). Carugatella on yksi voitto.
Ottelutilastot

Ruotsissa Silja Viita ja Ebba Pekonen urakoivat kahdesti viikon aikana.

Viikolla Viita oli lähellä tupla-tuplaa 11 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla, kun IK Eos Lund voitti Boråsin selvästi 91-77 (43-34).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Viita oli liekeissä heittäessään 23 minuutissa 21 pistettä joukkueen voittaessa Uppsalan 79-69 (48-29). Viita sai lisäksi tilastorivilleen yhden levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Pekosen Helsingborg taipui viikon ensimmäisessä ottelussaan Södertäljelle 53-63 (33-36) Pekosen tilastoidessa yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Pekonen ei pelannut, kun Helsingborg venyi kuudella pelaajalla 55-46 (26-19)-voittoon A3 Uumajasta. Voitto oli Helsingborgille kauden kolmas.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin teki uuden piste-ennätyksensä liigassa heitettyään 15 pistettä Bembibren napatessa toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Gran Canarian 52-48 (16-30). 37 minuuttia urakoinut Kalin sai tililleen myös yhden levypallon.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Bembibren nousuvire sai jatkoa viikonloppuna sen voittaessa Teneriffan 59-53 (23-26). Tällä kertaa Kalin jäi pisteittä, mutta sai tililleen kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Heta Äijänen palasi loukkaantumisen jälkeen kentille, mutta sekään ei riittänyt siivittämään Maresmea kauden avausvoittoon Espanjan LF2 Challengessa, kun Alcobendas oli vahvempi 83-64 (48-36). Äijänen heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, syötti yhden ja torjui kertaalleen. Sara Rokkanen ei ollut Maresmen kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen hääri jälleen tehokkaana 21 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla Montbrisonin voittaessa Aulnoyen 63-60. Montbrison pitää seitsemättä sijaa sarjassa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies oli kuumana Angels Nördlingenin voittaessa Hannoverin selvästi 76-60 (43-25). Koskimies pussitti 19 pistettä, repi 12 levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti vielä kahdesti. Anissa Poundsille kertyi 10 pistettä, kahdeksan levypalloa, viisi syöttöä ja riisto. Angels on seitsemäntenä.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sofia Pelanderin Herner voitti Hallen selvin 74-47 (37-17)-numeroin. Pelander heitti neljä pistettä, kahmi viisi levypalloa ja antoi yhden syötön. Herner on tasaisessa sarjassa kuudentena.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis joutui tunnustamaan Kelternin vahvemmakseen lukemin 71-86 (36-54). Äijänen kävi lähellä tupla-tuplaa kahdeksan pisteen, kymmenen levypallon ja riiston tilastoilla. Royals on Angelsin kanssa tasapisteissä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky vietti jälleen murskajaisia Slovakian liigassa voittamalla UMB Banska Bystrican 96-34 (53-17). Pirttinen kartutti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja neljällä riistolla. Cajky on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo saalisti kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä PAOK:n voittaessa PAS Gianninan 80-75 (43-27).
Ottelutilastot

 
22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

11.12.2023 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

Näytä lisää vastaavia