Pelander ja Pounds juhlivat voittoja

3.3.2019 22:03 Susiladiesin Euroopassa pelaavista ammattilaisista viikonloppuna voittoja pääsivät juhlimaan Sofia Pelander ja Anissa Pounds.

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin tie Espanjan cupissa päättyi välieriin suurseura Gironan käsittelyssä 60-80 (36-40). Äijänen sai vastuuta 12 minuutin ajan ja sai tilastoihinsa pisteen ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Poundsin Maristas Coruna otti toisen peräkkäisen voittonsa kukistettuaan Mataron 61-58 (36-26). Pounds lähenteli 32 minuutissa tupla-tuplaa 14 pisteen, yhdeksän levypallon, syötön ja riiston tilastosaldollaan. Maristas nousi sarjassa pykälän ollen nyt 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin Norrköping pääsi taas voiton makuun. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kahden tappiollisen ottelun jälkeen Pelanderin Norrköping palasi voittojen tielle Ruotsin liigassa porskuttaessaan Högsbo Basketin yli 90-79 (49-39). Pelander ehti kasata seitsemän pistettä, viisi levypalloa, syötön sekä riiston ennen virhetilinsä täyttymistä. Norrköping on tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Bundesliigassa tappioita

Saksan Bundesliigassa suomalaispelaajien joukkueet kokivat harmittavia tappioita vieraskentillä.

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries hävisi hallitsevan mestari Kelternin vieraana 67-81 (40-44). Äijänen sai tilastoihinsa kahdeksan pistettä, viisi levypalloa ja torjunnan. Mäkitalo kasasi 32 minuuttiin 11 pistettä, kaksi levypalloa ja neljä syöttöä. Donau-Ries on Bundesliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon urakointi ei riittänyt siivittämään Donau-Riesiä voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Veera Pirttisen Chemnitz taipui niukasti BG74:n vieraana 47-50 (28-32). Pirttinen jäi ilman tehomerkintöjä 19,5 minuutissa. Chemnitz on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Tärkeät pisteet karkasivat myös Helmi Tulosen hyppysistä, kun hänen joukkueensa Saarlouis hävisi Hannoverille vieraskentällä 65-73 (34-34). Saarlouisin kompastus oli päätösneljännes, jonka Hannover kuittasi 22-12. Tulonen oli jälleen omiensa parhaimmistoa 11 pisteellä ja kolmella levypallolla. Saarlouis on juuri Chemnitzin yläpuolella kymmenentenä.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia