Pelander siivitti joukkueensa yllätysvoittoon

27.1.2019 19:33 Sofia Pelander ja Norrköping kulkevat vahvassa myötätuulessa tällä hetkellä, kun Norrköping kaatoi Ruotsin liigassa tappioitta olleen Luleån vieraskentällä ja kasvatti voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi. Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet juhli niin ikään kovaa päänahkaa.

Sofia Pelanderin vahva vire Ruotsissa sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edellisviikonloppuna Norrköping pystyi kaatamaan sarjakolmosen Alvikin vieraissa ja onnistui vielä pykälän isommassa yllätyksessä peittoamalla Luleån vieraskentällä 88-80 (41-31). Norrköping ei lähtenyt vieraskentällä kumartelemaan kotijoukkuetta, vaan vei ensimmäisen neljänneksen komeasti 32-13 pedaten voittoasemiaan. Pelander oli jälleen tehokkaana 18 pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Norrköping nousi samalla sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala taipui kotikentällään niukasti Visbylle 73-76 (39-41). Uppsala on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen juhli komeaa voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anniina Äijänen pääsi Espanjan liigassa juhlimaan sarjakolmosen kaatoa, kun Sedis Basquet murjoi Bizkaian 82-62 (41-34). Äijäsen tilastoihin kertyi 2,5 minuutissa kaksi levypalloa. Sedis Basquet on neljäntenä.
Ottelutilastot

Anissa Pounds oli Maristas Corunan paras pisteiden tekijä 13 pinnalla, mutta siitä huolimatta Maristas hävisi vieraskentällä AD Cortegadalle 57-68 (24-35). Poundsin tilastoihin kertyi myös neljä levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa. Maristas Coruna on Espanjan Liga Femenina 2:ssa toiseksi viimeisenä 13.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries taipui Freiburgin vieraana 56-65 (29-30). Ottelussa lähes 35 minuuttia urakoinut Mäkitalo heitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen. Äijänen kasasi kuusi pistettä, kuusi levypalloa ja yhden riiston. Donau-Ries on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Saarlouis ei pystynyt pistämään kampoihin hallitsevalle mestarille Kelternille, vaan taipui kotonaan 63-93 (27-48). Tulonen teki tilastoikseen kolme pistettä, neljä levypalloa ja riisto. Saarlouis pitää Bundesliigassa perää.
Ottelutilastot

Annika Holopainen ja Gdansk olivat lähellä yllätystä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnika Gdansk piti kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Wroclawia tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan niukasti 64-66 (41-37). Gdanskin kohtaloksi koitui viimeinen neljännes, jonka Wroclaw vei nimiinsä 21-10. Holopaisen tilastoihin merkittiin neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Gdansk on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen KR taipui vieraskentällä Valurille 70-82 (39-38). Kesäsen tilastosarakkeisiin merkittiin 10 pistettä ja kaksi syöttöä. KR putosi sarjassa toiseksi.
Ottelutilastot

 
15.7.2019 13:09 Susiladies

Universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies Espanjan kakkossarjan Ibaizabaliin

Kesän universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies, 22, siirtyy neljän Americanissa vietetyn yliopistovuoden jälkeen Espanjan kakkossarjaan ammattilaiseksi. Koskimiehen uusi osoite on galdakaolainen GDKO Bizkaia Ibaizabal.

20.6.2019 13:31 Susiladies

Helmi Tulonen Espanjan kakkossarjaan Celtan riveihin

Susiladies-pelaajien Euroopan valloitus saa jatkoa, kun Helmi Tulonen, 20, on tehnyt sopimuksen Espanjan kakkossarjassa pelaavan Celta de Vigo Baloncesto. Tulonen pelasi päättyneellä kaudella Saksan Bundesliigaa Saarlouis Royalsissa.

19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

18.6.2019 09:31 Susiladies

Anniina Äijänen vaihtaa joukkuetta Espanjassa

Susiladiesin Anniina Äijänen, 23, jatkaa Espanjassa myös tulevalla kaudella. Espanjan pääsarjassa Sedis Basquetissa päättyneellä kaudella pelannut Äijänen siirtyy Universitario de Ferroliin, joka hakee kakkossarjasta nousua takaisin Liga Femeninaan.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

1.3.2019 08:08 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Espanjan cupin välieriin - Vilma Kesänen hurjana Islannissa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet eteni Espanjan cupin, Copa de la Reinan välieriin. Islannissa Vilma Kesänen teki kauden piste-ennätyksensä.

Näytä lisää vastaavia